lyst

udgivet:

Har du hørt om disse sextendenser?

Kære Læsere!

Har du hørt om disse sextendenser, som kommer nu? Sikkert ikke. Nogle gange er vi heldigvis bare lidt nysgerrige som mennesker. Og noget af det, jeg synes kan være sjovt at snakke om, er hvad folk foretrækker under dynen eller hvilke præferencer de har. Men af og til falder jeg altså over nogle tendenser, som simpelthen er for sjove eller mærkelige. Vi skal jo alle have lov til at synes forskellige ting er frække og spændende, men hvis du ikke lige kender dem alle, så har jeg her samlet nogle af de sjoveste til dig!

Har du hørt om disse sextendenser: Fødder, voksenbaby og meget mere!

Først vil jeg lige hurtigt henvise til sexmessen 2016, som jeg var på sidste år. Her mødte jeg nemlig, ligesom tidligere på året med Missgrey-pigerne, voksenbaby. Voksenbaby er en voksen mand, der frit tør stå frem omkring, at han seksuelt tænder på at blive klædt ud som en baby og blive skiftet og have ble på. Dette kaldes også infantilisme. Mega sejt, at han turde stå frem. Jeg er ret overbevist om, at han også har lavet et TV-program og andet. Men hurtigt videre til nogle andre grineren sextendenser.

Tripsolagnia

Mmm… Vi kan allesammen sikkert godt lide at få vasket vores hår, og hvad er bedre end at få det vasket af en anden? Måske en anden med tripsolagnia? De tænder nemlig på at vaske andres hår. Måske det ikke er så smart at være frisør og have denne tendens?

Coulrophilia

Dette er sextendensen, som får dig til at tænde på klovne. Så hvis du egentligt altid har synes de der røde næser, lidt for meget makeup og evnen til at puste balloner op er vildt frækt – så er dette tendensen til dig!

Formicophilia

Plejer du altid at klaske en myg, hvis den forsøger at stikke dig? Eller hader du, når myrer kravler på dig? Så er det ikke formicophilia du har. Her tænder du nemlig på at blive dækket af insekter. Mums!

Dendrophilia

Dette er tendensen til dig, som godt kan lide at blive bundet (se det er jo ikke så ualmindeligt). Du skal bare lige være helt nøgen og være bundet til et træ. Alene. Og råbe om hjælp. Men det er da en mulighed ikke?

Hybristophilia

Måske flere af os kan nikke genkendende til, at vi godt kan lide mænd, der er lidt seje – og måske lidt slemme? Men oplever du, at du simpelthen direkte tænder på mænd, som alle er kriminelle, så er dette tendensen til dig.

Macrophilia

Mange giver udtryk for, at visse ting på visse personer gerne må være dejligt store. Men hvis du tænder på, at selve personen er meget større end dig, og gerne som en fangevogter, så er det macrophilia der er din kategori.

Autozoofili

Hvis du virkelig bliver opstemt ved tanken om at du selv er et dyr, lever som et dyr eller andet, jamen så er du autozoofili. Denne kategori er faktisk mere almindelig end vi lige går og tror.

Fornifili

Denne kategori kan jeg måske godt sætte mig lidt ind i. Måske du har haft en ekskæreste, eller andet, som bare har været helt vildt med at I skulle have sex i alle møbler i huset? Jamen fornifili handler om at tænde på at have sex i møbler!

Med erfaringen finder vi jo ud af, at de fleste af os tænder på forskellige ting. Det er ofte mere almindelige ting såsom dominans, smæk eller bare at blive taget fat i eller noget helt fjerde. Når vi lærer os selv at kende seksuelt, så kan vi også bedre mærke efter hvad der tænder os individuelt. Personligt så elsker jeg dominansen fra begge sidder, og et par smæk her og der. Har du noget som du personligt elsker under sex? Smid en kommentar nedenunder, eller send en mail på: mv@missgrey.dk – Husk, du altid kan være anonym!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også