Kære læsere!

Dagens indlæg kommer til at handle lidt om det at have det sjovt, og så selvfølgelig sex, og dennes kombination. Fordi for mig, så skal sex også være sjovt! Ofte så bliver vi for seriøse, vores sexliv skal være enormt perfekt og meget gerne leve op til de almene forventninger og resultater om springvandsorgasmer, orgasmer på stribe og ORGASME med store bogstaver.

LÆS OGSGÅ: Derfor skal du ikke altid have en orgasme!

Hvorfor er sex blevet seriøst?

Som overskriften nok afslører, så er jeg igang med at give jer et lille indblik i hvordan Mr. Teddy og jeg også har sex. Ja, vi eksperimenterer, ja vi dyrker hed, svedig elskov og nej jeg kommer ikke hver gang.

Vi er ofte så besatte af vores seksuelle problemer, og hvordan vi hurtigst muligt kan finde en løsning på dem. Vi fokuserer meget på, om vi har sex ofte nok, hvornår vi sidst havde sex – er det tid til sex nu? Istedet for bare at mærke efter.

Forstå mig ret, sex er en meget seriøs ting.

Men måden vi nogle gange behandler sex, snakker om sex, og ser på sex – kan forekomme uden nogen form for livsnydelse.

Så engang imellem har jeg bare brug for at Mr. Teddy klasker sin diller og sine nosser i ansigtet på mig.

Den bedste sex jeg har haft?

Ofte når vi skal “måle” hvor god sex har været – så måler vi det på, om vi er kommet og i så fald, hvis vi er, hvor mange gange vi så kom og hvor hurtigt det blev gjort. Og hvorfor skal det altid gå op i orgasmer?

Personligt kan jeg nemt sige – den bedste sex jeg har haft havde intet med orgasmer at gøre.

Jeg husker det som en god dag, hvor jeg grinede og pjattede med Mr. Teddy. Vi sloges en smule for sjov, jeg kildede ham (for han er utroligt kilden!) og vi endte med at kysse og blive liderlige.

Vi brugte “on and off” to-tre timer på at fjumre rundt i sengen. Knalde, kysse, lege, snakke sammen og bare nyde hinanden. Nusse hinanden, drille hinanden og inderligt bare være tilstede i nuet.

Der var ikke noget med nervøst at slynge spørgsmålet ud: “…er det godt, føles det godt for dig også?”.

For vi nød det bare, og vi var ikke i tvivl om, at den anden person også gjorde DET.

Så mit råd til jer derude er at smide lidt humor og glæde ind i jeres sexliv. Nyd hinanden, og glem alt om sex idealer, tabuer, appelsinhud og så meget andet.

Og husk at sætte pris på, hvis din kæreste klasker sin “underbukse-sure-diller” i ansigtet på dig. Det er REN kærlighed.

Much Love,

Miss Vanilla

2 KOMMENTARER

  • Hej Andreas
   Tusind tak for din kommentar. Jeg har lidt svært ved at udtale mig om det, da jeg har oplevet at det er meget forskelligt
   hvordan mænds pikke lugter naturligt (sådan er det vel også med kvinder). Men jeg har som sådan slet ikke noget imod det, hvis han regelmæssigt
   går i bad og holder sig ren – så er det jo en helt naturlig ting.
   De bedste hilsner
   Miss Vanilla

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here