Missionærstillingen ekstra fræk

udgivet:

Half night stand – NY TENDENS

Her den anden dag, sad jeg og drak kaffe med en af mine veninder. Her fortalte hun mig om en ny tendens, der var kommet bland singlerne i nattelivet. Nemlig det såkaldte Half night stand.“Og hvad går det så ud på?´´

Nu vil jeg ikke sidde her og lade som om, at jeg er super klog på dette område. Men lad mig forsøge at forklare dig det, som jeg har opfattet det.

Half night stand: Sådan fungerer det

Du har uden tvivl hørt om One night stand mange gange før. Men her får du alligevel lige en hurtig opdatering. Normalt når du laver et One night stand, tager du en kvinde/mand med hjem for en enkelt fræk nat under dynerne. I kæler og knalder natten igennem. Hvorefter jeres veje atter skilles igen morgenen efter.

Half night stand. Ja, lad mig kalde det for den lidt dovne version af det gode gamle One night stand. Det går i sin simpelthen ud på, at du finder en mand/kvinde, som du nu engang har lyst til. I finder sammen et passende sted. Et hotelværelse, en gyde, en opgang, en seng. Hvad I nu kan finde på.

Forskellen på One night stand og Half night stand er så bare, at efter aktens afslutning, er der ikke noget der hedder overnatning, ikke noget liggen tæt, ikke noget holde om, eller kærlig omsorg generelt. Det er hver til sit igen, så snart jeres samleje, det er overstået.

Frækt eller forkasteligt

Jeg vil sige det sådan, at jeg godt kan blive en lille smule harm over, at man ikke lige kan tage sig tid til at være lidt kærlige mod hinanden, da sex kan være meget intenst, og noget rigtig dejligt, man lige har delt sammen.

På den anden side, synes jeg et eller andet sted, at det er meget frækt. Vi mennesker er som dyr til tider. Vi har dyriske lyster og behov, der skal dækkes. Og nogle gange er sex bare sex. Hvilket jeg synes det skal have lov til at være. Så hvorfor ikke?

Mange af os har måske prøvet et Half night stand før, uden at vide, at der var en betegnelse for det. Det er der så kommet nu. Og som jeg har forstået det, er det efterhånden blevet lidt af en dille. Og jeg kunne godt tænke mig at høre fra dig, hvis du ved lidt mere om det, end jeg.

Skriv gerne en kommentar under dette indlæg, eller kontakt mig anonymt på: ml@missgrey.dk

Miss Lara ønsker dig en dejlig weekend <3

Se Også