Guide: kvinde elsk din pik

udgivet:

Guide: Kvinde, elsk din pik

Her kommer guiden, som alle kvinder har savnet: Lær at elske pikken

Pikken er mandens bedste ven. Det ved alle kvinder med bare LIDT forståelse for det modsatte køn. Og her er det vigtigt at slå fast: Det er ikke bare mandens bedste ven. Det er mandens bedste, som i BEDSTE, ven. Husk det, kære kvinde. Det vil gøre dit liv så meget lettere!

Ja, pikken er mandens bedste ven. Hvad så nu?

Bevares, vi skal ikke være slaver af vores mænd. Og da slet ikke slaver af deres pikke. I denne sammenhæng handler det om, at vi ikke skal lade os underlægge deres behov konstant. Men vi er vilde med sex, vi ved vores læsere er vilde med sex og sådan forholder det sig også for vores bloggere. Og med sex følger pikken. Uden at fremstå alt for underdanige, så er dette indlæg skrevet med en vis portion humor og kærlighed i stemmen. Det er jo ikke sådan, at vi er ude på at give pikken en særstatus i samfundet. En guldmedalje og rød kappe. Men skal vi have god sex, skal vi lære at forstå pikken og blive venner med den, kan det ikke skade at gøre en ekstra indsats. Her kommer vores guide til at få et gudeforhold til din mands pik.

GUIDEN: Kvinde elsk din pik (og bliv venner med den)

  1. Sørg altid for at have fokus på mandens pik. Dette gælder uanset om han har jeans, joggingbukser eller nuserpyjamas på. Hvis du som kvinde altid (ofte) har pikken med i tankerne, vil det også være lettere kort at strejfe din mands pik i ny og næ. Dette vil han elske og uanset om du tager hårdt fat eller blot nærmer dig pikken med et let luftstrøg, vil han fornemme, hvordan du har ham i tankerne selv på en kedelig og grå hverdag. Og endnu bedre: Du har hans pik i tankerne
  2. Sørg for at udvise omsorg for pikken. Det er ikke mange mænd, som rent faktisk giver udtryk for dette. Mange mænd har (lige så vel som kvinder), svært ved at udtrykke med sagte ord, hvordan de gerne vil have det. Især kan mænd have svært ved at sige, at de gerne vil have omsorg og kærlighed. Og forstå os ret: Kærlighed til pikken. Sørg for at nulre pikken, masser bollerne og bevæg dig ned til pikken med munden og kys den. Omtal pikken med passion, inderlighed og kærlighed. Du vil kun have hans pik. Og dette uanset om den er skæv, lille eller helt fantastisk. Din mand vil elske dig for det.
  3. Det starter med ‘B’ og stort set alle mænd vil sikkert fortælle, at de får for lidt af dette. Og vi snakker ikke om Bajere. Selvom det meget vel kunne være tilfældet. Nej, vi snakker om blowjobs. Sørg for Guds skyld for at give din mand nok blowjobs. Der er delte meninger om, hvorvidt kvinder elsker dette eller ej. Uanset hvad, vil vi anbefale dig at komme til at elske det. Hvis du har svært ved at leve dig ind i det og finde det tiltalende, så prøv at læg mærke til din mand, når du er igang med et blowjob. Læg mærke til, hvordan han nyder det og elsker at være under din kommando. Slik pikken, som om det var dit kæreste eje og vupti DU ER PIKKENS BEDSTE VEN.
  4. Sørg for at få noget den anden vej. Hos MISS GREY har vi stort set altid en bagtanke med tingene. Er du først blevet bedste venner med din mands pik, så kan du roligt forvente, at du bliver behandlet som den Misstress eller Prinsesse, som du ønsker at blive. GOOD LUCK out there!

Se Også