Frække julekalender

udgivet:

Overrask din kæreste med denne frække julekalender

Er du træt af chokoladejulekalenderen? Og vil du gerne udskifte den med en sjovere og mere “par-relateret” julekalender? Ja? Så har vi løsningen til dig (og din kæreste) denne december.

Fræk julekalender er lig med en frækkere jul?

Vi har et rigtig godt samarbejde med Sinful.dk, og da vi opdagede, at de har lavet en alternativ julekalender, skulle der ske noget. Da den kom ud i 2017, var Miss Vanilla hurtig på tasterne. Derfor anmeldte hun kalenderen. Den overordnede konklusion er, at det GODT kan betale sig at bruge penge på lidt ekstra, fræk hygge med kæresten. Der er en helt anden og særlig stemning, når det er jul. Og tilmed er det som om, de mørke timer gør anledning til, at vi alle har lyst til at blive lidt mere inde og hygge.

KLIK HER PÅ VORES ULTIMATIVE GUIDE: LÆS OM SINFUL JULEKALENDER

Når du køber en kalender, køber du til hele året

Det kan godt virke som om, at både den klassiske julekalender og Deluxe versionen er en dyr omgang at investere i lige med det samme. Men du må ikke glemme, at med en fræk julekalender, følger der også 24 frække gaver. Så er du/I et af de par, som ikke har så meget sexlegetøj derhjemme endnu, så er der altså mulighed for at fylde skufferne godt op.

Den klassiske julekalender indeholder ikke sexlegetøj i samme grad som Deluxe. Faktisk er det sådan, at Deluxe versionen har kendte mærker med som: Womanizer, Tenga, Kaerlig og mange flere. Og hvis du følger godt med her på Missgrey.dk, så ved du også, at sexlegetøj ikke er HELT billigt, når det kommer til kvalitet. Her har du altså muligheden for at købe en masse hjem på nærmest halv pris, da indholdet i begge kalendre har mere værdi end den pris, du skal give.

Vælg mellem forskellige versioner

Hvis du gerne vil gøre som Miss Vanilla, så skal du først og fremmest anskaffe dig den frække julekalender. Du kan vælge mellem den klassiske og Deluxe-versionen.

Derudover, skal du besøge de mange indlæg fra Miss Vanilla. Der står nemlig, hvad du nogenlunde kan forvente fra dag til dag. Mon ikke også, der kommer nogle forslag til, hvordan du så også bruger de ting, der er bag lågerne. Miss Vanilla plejer ikke være bleg for lidt kreativitet og sjove forslag til soveværelset.

Brug denne jul på at udfordre dig selv og din kæreste (eller flirt), ved at åbne noget andet end chokoladelåger – og små gaver fra “Flying Tiger”. Du vil ikke fortryde det. God fornøjelse.

Se Også