Missgrey psykologen

udgivet:

Hvad gør man, når forholdet er ved at dø?

Kæreste læsere!

Lige nu burde jeg sidde og skrive på min bachelor. Men lige for tiden, er inspirationen til at skrive blog, ved at vende tilbage. Og jeg vælger derfor at bruge noget tid på jer til at komme med et par vise ord :-*

For det meste, har I her på bloggen kunne læse om, hvordan mit og Mr. Greys forhold, har været ved at falde fra hinanden. I det private, har mange veninder også tit stillet spørgsmål ved, hvordan vi er kommet videre fra de syge nedture og dårlige skænderier?

Det har faktisk længe været mig en gåde, men kigger jeg tilbage på det, kan jeg da sagtens se, hvordan vi egentlig er kommet videre.

‘Forgive & forget’ i forholdet…

Når Mr. Grey og jeg har valgt, at arbejde på forholdet i stedet for bare at smide det ud, er der en særlig grund til det. Det er fordi, vi begge inderst inde har følt, at det ville være spild af kærlighed, bare at smide det i skraldespanden. Jeg har på en eller anden måde altid vidst, at Mr. Grey og jeg skulle være sammen – det ramte mig allerede dag 1. Det var en helt speciel følelse i maven. Mr. Grey mener at have samme følelse konstant, og det giver os et drive i at fortsætte kampen.

Efter 2 år sammen, ja næsten 3, smider man ikke bare kærlighed ud.

Især ikke i den alder vi har. Nok er vi “unge”, men en eller anden dag, når man et punkt i livet, hvor man ved, at man skal til at slå sig ned. Det punkt har vi ramt! Dette betyder dog ikke, at vi er gamle og hermed falder til ro.

Mr. Grey ved, at han har nogle ting han skal kæmpe med. Det har jeg også, men bare fordi vi hver har en individuel kamp at kæmpe, er det ikke ensbetydende med, at vi skal kæmpe den hver for sig – ofte er det nemmere sammen.

Ikke alle har respekt for forholdet du er i…

Der er mange der kan forarge sig over, at jeg ofte har valgt at tilgive. For derefter at glemme de kampe Mr. Grey og jeg har haft. Men ofte er det nemmere at komme videre, om så det er med eller uden partneren, når man tilgiver og glemmer.

Jeg har gjort det et par gange efterhånden, men der har også været gange, hvor jeg har følt, at nok har været nok. Men indtil nu har vi kun kæmpet videre.
Ofte har de mennesker jeg har kær, har altid respekteret og støttet mig i det valg, og de der ikke har, er røget ud af min omgangskreds. Jeg vil hellere omgive mig med folk, der er der for mig, når det gælder mest!

Men hvordan tænder man så flammen igen?

For os har det været ganske simpelt, i hvert fald de fleste gange. Mr. Grey og jeg er typerne, der higer efter spænding og oplevelser. Vi hader at sidde derhjemme eller sidde for stille i for lang tid af gangen. Og vi vil helst ud at opleve verden – sammen! Så når skænderier eller nedturene har banket på, har det oftest været pga. kedsomhed eller mangel på spænding.

Det vi har gjort, og kun kan anbefale andre, er at tage ud og opleve ting sammen. Det behøver ikke nødvendigvis at koste dig en bondegård, men kan være noget så simpelt, som det at spise is på havnen eller invitere den anden halvdel på picnic.

For Mr. Grey og jeg, har det hjulpet os, at rejse sammen og opleve verden, tage ud og spise fint eller bare køre en tur på McD. Hente en menu og køre en lang tur med høj musik og bare snakke sammen. Det er simpelt, men det virker! Vi er begge nået til et punkt, hvor det er blevet vigtigt for os, ikke bare at smide forholdet ud, når det går dårligt. Det har selvfølgelig taget tid at nå hertil, men et har været hele den brugte tid værd!

Lad være med at give op, og lad være med at smide kærlighed ud!

Jeg tog et valg for et år siden, om ikke bare at smide kærligheden ud og finde noget nyt. Jeg står ved mit valg og det vil jeg altid gøre. Man kan selvfølgelig ende i et skidt forhold, hvor der ikke er andet valg end at droppe det. Men der er også bare mange i dagens Danmark, der vælger at smide guld på gaden for at finde endnu et forhold, der minder om det man havde.

Jeg nægter at begå denne fejl, og det er kun fordi, at jeg tror på kærligheden. Vi lever i en verden, hvor kærlighed ikke altid kommer til udtryk, men når den endelig gør, er det med at holde fast og vise den!

  • Over & out!

Xoxo

– Miss Quinn <3

Se Også