Blowjob

udgivet:

Giv ham nu bare blowjobbet

Så er det sgu på tide, at du som kvinde får fugtet læberne og kommer i gang med at forkæle din mand, bolleven, kæreste, engangsknald eller flirt med et ordentligt trut i trompeten – blowjobbet.

Det er nemlig blevet !BLOWJOB TID! 

Jeg hører alt for mange kvinder sige “ad” til at tage den i munden, hvilket jeg faktisk synes er helt vildt ærgerligt. Så lad os, for mændenes og vores egen skyld, gøre op med dette lige med det samme.

Blowjobbet – det er altså slet ikke så slemt

Jeg har mange veninder, som seriøst aldrig giver et blowjob. Dette enten fordi at de simpelthen er for dovne til det, synes det er klamt at få lidt sæd i munden, er bange for ikke at gøre det godt nok, eller bare gerne vil ligge og tage imod mens manden gør alt arbejdet. Jeg synes, det er under alt kritik. Jeg har endnu ikke mødt en mand, som ikke elskede at få den suttet af, så er det næste ligegyldigt, om du som kvinde er god eller dårlige til det, bare du gider gøre en indsats for det, så tror jeg vores mænd er mere end taknemmelige og synes det er helt vildt frækt. Øvelse gør, som du ved, mester. Så jo hurtigere du kommer i gang, jo hurtigere bliver du god til det.

Jeg synes faktisk at de fleste mænd er rigtig gode til at tage initiativ, og til at forkæle os kvinder på alle leder og kanter rent seksuelt, hvad enten det er din kæreste, eller en fyr, som du støver op i byen. Der ligger et stort pres rent seksuelt fra mændene side af, når de skal i seng med en af os kvinder, og det mindste du kan gøre, er at give lidt igen og vise at du gerne vil ham, frem for at ligge dig på ryggen og lave skildpadden. Gør noget ekstra for ham.

Mænd er villige til at gå ned mellem benene på os, og det tror jeg faktisk heller ikke altid er helt vildt lækkert, men de gør det alligevel. FOR DIN OG MIN SKYLD.

Jeg elsker at give et godt blowjob, så længe der er noget stort at gøre det på

Det har faktisk altid tændt mig rigtig meget at give et godt blowjob. Derfor er det oftest også noget, som jeg glædeligt benytter mig af under forspil. Jeg synes, det er super frækt, at man ligger der som mand og kvinde, giver hinanden den ultimative nydelse, og får gejlet hinanden rigtig godt op. Så bliver sex for det meste både bedre og vildere, fordi man pirrer hinanden. Hvilket jeg, som du ved, bestemt ikke har noget imod. Jeg skal dog have noget af en hvis størrelse for at jeg personligt også får noget ud af det.

Men det er jo smag og behag.

Jeg ved godt, at det ikke altid er lige lækkert at få sæd i munden, eller ud over sig, og det synes jeg faktisk er fair nok, hvis du ikke har lyst til. For det smager, eller lugter, sgu ikke altid lige lækkert. Men det gode ved at give et blowjob er, at du ikke nødvendigvis behøver at være klistret ind fra top til tå. Jeg tror, vores mænd er glade, hvis du bare gider tage den i munden og gøre dit bedste. Alt andet ud over det, er bare en bonus for dem.

Du skal som kvinde ALDRIG gøre noget som gør dig utryg, når vi taler sex. Men det skader ikke, at give det et skud. Vores mænd har fortjent det, så spring ud i det og prøv noget nyt. Hvem ved, måske du kan overraske både ham og dig selv?

Skriv gerne til mig på:ml@missgrey.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Rigtig god weekend <3

Se Også