Shower eller Grower

udgivet:

Shower VS Grower

En pik kommer i mange forskellige størrelser og former, og det er, som du ved, meget individuelt, hvad vi som kvinder er mest til.

I dag vil jeg fortælle lidt om to forskellige varianter af en diller, som man kan have som mand: Nemlig en Grower eller Shower – også kaldet en Blodpik eller en Kødpik. Ja, kært barn har mange navne. Men hvad er det egentligt, hvordan fungerer disse to spændende varianter og hvilke fordele og ulemper er der i det for kvinder og for mændene selv?

Her kommer min teori: Shower eller Grower

Blodpikken

Lad os starte med en Grower. Det som for mig betegner en Grower, er en lille pik, som ved første øjekast umiddelbart ikke imponerer en helt masse. En af dem, som jeg er blevet narret af et utal af gange selv gennem tiden. Men her bør du faktisk ikke skue hunden på hårene, selvom at den pik du ligger med i hånden, måske ikke er særlig stor til at starte med. En Grower fungerer nemlig således, at når den bliver stiv, så gror den fra at være lille og sød, til et ordentligt, kæmpe bat. Så hvis du som kvinde skulle støde på en lille pik fra tid til anden, så lad dig overraske, før du løber skrigende bort.

Giv lige manden et par minutter til at få blodet pumpet godt op igennem den.

Kødpikken

En såkaldt Shower er en helt anden snak. En Shower er en pik, som bare ALTID ser stor og flot ud, selv når den er slap. Derimod vokser den ikke lige så meget, som blodpikken gør, når den bliver stiv. Her er der nok kun max en 5 cm at gøre godt med, hvis det er. Hvilket selvfølgelig overhovedet ikke en noget problem, både fordi at den jo altid er imponerende at kaste blikket på, og så bliver den hurtigere helt stiv, da der ikke behøver så meget blod for rejsning, som eksempelvis blodpikken gør.

Som mand er der selvfølgelig fordele og ulemper ved både at have en Grower eller en Shower

Jeg kunne forstille mig at det nogle gange må være helt vildt irriterende, hvis du som mand har en Grower/Blodpik. Eksempelvis hvis du står i badet efter fodbold med drengene, og den ser lidt mindre ud end du egentligt godt selv ved, at den er. Eller hvis du slæber en pige med hjem fra byen, og hun ikke helt tror på den til at starte med. Det positive ved Grower/Blodpikken er, at den ALTID kan overraske, og når den først bliver stiv, så holder den sig faktisk stiv. Hvilket vi damer rigtig godt kan lide.

En såkaldt Shower/Kødpik har også sine negative sider. Ja, den ser imponerende ud foran de andre gutter, og ja, den viser sig altid fra sin gode side. Men til gengæld så synes jeg nogle gange, at den kan have en tendens til at blive hurtigere slap under sex. Det er lidt som om, at når den er så stor, og er svær at presse op gennem hullet, som den er, så kan derpå godt virke lidt tung og slasket i betrækket.

For mit eget vedkommende så fortrækker jeg helt sikkert en Shower/Kødpik. Jeg er en kvinde som virkelig tænder på store tissemænd, og kan personligt blive liderlig bare ved at kigge på en stor flot en af slagsen. At den så er lidt svær og barsk at få op mellem benene, kan jeg nu godt leve med, så længe manden formår at bruge den som han skal.

Hvad med dig? Hvilken en er du som kvinde mest til – og hvorfor? Skriv gerne til ml@missgrey.dk Jeg hører også meget gerne fra dig som mand og din mening omkring det.

Miss Lara ønsker dig en rigtig god weekend

Se Også