Bolleven

udgivet:

Gæsteindlæg – Derfor skal du overkomme din datingfrygt

Hej Læsere!

Dette er mit første blogindlæg nogensinde, og jeg har valgt at blogge under navnet Miss Newcomer. Jeg er en 20-årig ung kvinde og single på andet år, og tilflyttet til København fra Fyn.

Jeg havde et helt vidunderligt forhold gennem et års tid, men det eskalerede fuldstændig fra den ene dag til den anden af en eller anden årsag, som jeg stadig ikke har forstået. Jeg har været temmelig længe om at komme videre, og jeg har faktisk heller ikke haft lyst til at møde en ny fyr. Jeg tror, at jeg har været ”bange” for at lade en ny fyr komme for tæt på i frygt for at blive såret igen. Men det er ikke det, det skal handle op. Det skal handle om, at jeg er blevet klar til at møde nye fyre, og Tinder-livet er derfor begyndt.

Når man skal overkomme sin datingfrygt

Jeg matchede med en række fyre, men jeg må indrømme, at jeg var og er lidt for dårlig til at skrive til dem og bare generelt bare svare dem. Jeg tror hurtigt, at jeg føler et ”commitment”, når jeg skriver med nogle på Tinder, men måske er det bare noget fis, jeg forestiller mig.

Anyway… Jeg matcher i hvert fald med den her fyr, og vi skriver lidt frem og tilbage indtil at han pludselig inviterer mig ud. Jeg panikker en anelse og føler mig med ét overhovedet ikke klar til at skulle møde ham. Det går op for mig, at jeg ikke har været på en date i hele to år, og jeg bliver pludselig nervøs for, om jeg i det hele taget ville kunne finde ud af det. Denne reaktion medfører et par dårlige undskyldninger, om hvorfor jeg ikke kan ses, men efter et par dage tager jeg mig sammen. Vi aftaler at mødes.

Der er ikke langt mellem dårlige undskyldninger og hans seng

Jeg ser ham først. Han ser godt ud. Nice stil. Lidt højere end mig. Jeg går over til ham, præsenterer mig selv og giver ham et kram. Umiddelbart virker det hele til at være godt, selvom jeg er dødnervøs og helt ”shaken”. Vi begynder at gå og således går snakken. Vi bliver enige om at drikke øl, og heldigvis kender han et hyggeligt sted i indre København, som vi går til, og dér ender vi med at sidde og snakke i 2-3 timer om alt muligt forskelligt.

Han er super sød og rummer mange forskellige sider. Vi fandt endda også ud af, at vi havde nogle ret overraskende ting tilfælles. Jeg er helt vildt positivt overrasket over, at der næsten ingen akavet stilhed har været. Jeg tror virkelig, at jeg havde forventet det værste… Da vi har afsluttet tredje øl, lukker stedet, og vi må forlade det. Vi finder ud af, at vi begge har fri om morgenen dagen efter, og straks invitere han til, at vi kan fortsætte samtalen og få en øl mere hos ham. Jeg lader mig ikke skræmme af invitationen, da aftenen er forløbet så meget bedre, end hvad jeg kunne have forestillet mig, så jeg siger ja tak.

Fiasko eller succes?

Vi åbner en øl mere og skåler. Jeg sætter mig i hans seng, imens han sætter noget lækkert musik på. Stemningen skreg sex, så vi kunne naturligvis heller ikke holde os tilbage. Vi begynder at kysse og rode rundt i hans seng, og laget af tøj bliver mindre og mindre. Vi har sex. Men kun meget kort, da det slet ikke fungerede og nervøsiteten vist blev for meget for ham. Vedhænget ville simpelthen ikke præstere. Han beklager. Jeg kysser ham bare, og så ligger vi og putter og falder i søvn. Efter lidt bliver jeg vækket af, at han kysser og rører ved mig. Han er klar til at prøve igen, så det gør vi. Men igen var det en meget kort og mislykket affære af samme årsager. Han ser helt trist ud. Det er virkelig også ærgerligt for os begge to, men jeg fik sgu helt ondt af ham. Jeg kysser ham bare igen og lader mine hænder glide op og ned ad hans mave og brystkasse. Vi falder i søvn og vågner tidligt næste morgen, hvor jeg tager hjem.

LÆS OGSÅ: Sådan gør du dit dating-game smertefrit

Man kan både argumentere for, at det var en succes og fiasko aften. Jeg fik udfordret mig selv og taget på en date, som faktisk var helt vildt hyggelig. Dog fik jeg ikke rigtig noget sex (hvilket jeg ellers havde lidt brug for, haha). Men det var jo ikke det, der var hensigten for mig. Det vigtigste var, at jeg kom ud, og det må man sige at jeg gjorde!

Hilsen Miss Newcomer

Se Også