Miss Fox

udgivet:

Gæsteblogger: Miss Fox: “Når du mister tilliden og glemmer dine egne grænser”

Hej læsere!

Dette bliver et lidt anderledes indlæg, nemlig om bagsiden af medaljen, når det kommer til analsex og tillid mellem to mennesker;

Når du mister tilliden, fordi du ikke får sagt fra

Skæbnen ville det at jeg i september fik mig en bolleven – Mr. Player. Han var fantastisk i sengen, og tildelte mig mere opmærksomhed end nogen anden fyr jeg har været sammen med. Han kunne nemt bruge en halv time på at slikke mig for at sikre sig, at jeg fik mindst én orgasme under hvert samleje. Han var uden tvivl mit bedste knald nogensinde – men selvfølgelig gik det galt. Efter seks måneders bolleven-bekendtskab, blev jeg meget forelsket i Mr. Player. Desværre nåede jeg kun at flyve på min lyserøde kærlighedssky i to uger, før en sms fra ham tikkede ind; han ville slutte forholdet. Der var ni år mellem os, og det mente han var for meget.

Efter Mr. Player havde brudt med mig gik jeg med en permanent regnsky over mit hoved. Jeg var i dårligt humør og forsømte min skole. Faktisk endte jeg med at downloade Tinder. Jeg fik endda arrangeret en date (en af mine i alt tre Tinder-dates) med en fyr, som bestemt ikke var min type ift. udseende. Jeg mødtes dog med ham alligevel til en øl inde i byen. En fadøl blev så til fire-fem fadøl, og jeg begyndte at føle mig rimelig beruset

Jeg hyggede mig overraskende meget med min Tinder-date. Han var en rigtig flink fyr og samtalen gik utrolig let mellem os. Efterhånden som jeg blev fuldere kredsede mine tanker dog om den samme fyr – selvfølgelig Mr. Player. Jeg skrev en sms til ham og overraskende nok svarede han med det samme! Han var selv fuld og meget frisk på at mødes. Der sad min Tinder-date og fyldte mig med komplimenter og lænede sig tættere og tættere på mig alt imens jeg var i gang med at arrangere et bootycall med en anden fyr. Jeg lod min Tinder-date kysse mig. Derefter fandt jeg på en undskyldning om at jeg skulle skynde mig hjem til min bofælle og hoppede direkte på bussen hjem til Mr. Player.

Det var tydeligt at han også var godt fuld. Han var meget ivrig efter at få tøjet af mig og ville gerne slikke mig, hvilket han normalt er exceptionelt god til, men denne gang piskede hans tunge rundt overalt på min mis. Ikke ligefrem den dejlige, stimulerende oplevelse jeg havde håbet på. Han trængte ind og alt var godt. På et tidspunkt bad han mig vende mig om. Jeg tænkte ”fedt, doggy!” og gjorde som der blev sagt. Jeg lagde godt mærke til at Mr. Player rumsterede lidt rundt og pludselig mærkede hans fingre massere mig og det gik op for mig at han har hældt en masse glidecreme på. Det undrede mig en del, men i fuldskab tænkte jeg ikke nærmere over det. Han skubbede to fingre ind. Det skal lige understreges endnu en gang, at jeg var MEGET fuld, så først kunne jeg ikke mærke hvilket hul han rørte ved. Dog blev jeg meget klar over det da hans pik lige pludselig pressede sig ind.

Mistet tilliden

Analsex har aldrig stået højt på min to-do-liste, og desuden er det ikke noget vi har diskuteret før overhovedet. Det gjorde ekstremt ondt. Han trængte dybere ind, så jeg udbrød et ”av” i overraskelse over hvor ondt det egentlig gjorde. Mr. Player må have opfattet det for han trak sig næsten helt ud – dog for at trænge langsomt ind igen. Jeg blev nødt til at ligge mig fladt ned på maven og jeg drejede hovedet væk da han prøvede at kysse mig. Under hele akten var jeg musestille, mens han langsomt trængte ind og ud. Smerten stoppede, men alligevel kunne jeg mærke tårer presse sig på. Mr. Player var mindst ligeså fuld som jeg men til sidst opfattede han alligevel at jeg bestemt ikke nød det, og trak sig helt ud.

Jeg rejste mig op og gik ud på toilettet for at se mig selv an. Hurtigt lagde jeg mærke til at der løb lidt blod ned af mit ben. Ikke meget, men en lille smule, så jeg tog noget papir for at tørre mig selv, hvor der også kommer lidt blod på. Det resulterede i at jeg, i min fuldskab, går i panik og lydløst begyndte at græde igen. Efter noget tid gik jeg ind til Mr. Player. Jeg lagde mig ned i sengen ved siden af ham, og efter lidt stilhed mumlede jeg til ham, at næste gang han vil have analsex, så måtte han lige spørge først, for det kan godt gøre lidt ondt når man ikke har prøvet det før.

Min stemme rystede, så han skyndte sig at trække mig ind til sig og hviskede undskyld en 4-5 gange.

Vi faldte i søvn og næste morgen var alt som det plejede. Vi dyrkede sex som om intet er hændt, men da jeg gik derfra var det med en ussel og trist fornemmelse af at min tillid til ham var brudt.

So long!

Miss Fox. <3

Se Også