Sexhistorie

udgivet:

Fuckboy vs. Geek

I sidste uge skrev jeg et indlæg, der omhandlede, hvordan du som kvinde finder vejen til den perfekte penisstørrelse. Og hvordan mænds personlighed i mange tilfælde passer til størrelsen på deres vedhæng – (Sådan spotter du hans penisstørrelse).

Det emne kunne jeg i denne uge godt tænke mig at bygge lidt videre på. Og skrive lidt om, hvordan mange mænds personlighed endnu engang hænger sammen med, hvordan de gebærder sig i seksuelle sammenhæng.

Hvis du før har læst med på mine tidligere indlæg her på bloggen. Og har læst lidt om hvilke typer af mænd jeg er til, så vil dette indlæg nok overraske dig en smule. For ja, jeg er til pumpede, tatoverede mænd. Men nu høre du mig sige noget, som du aldrig har hørt mig sige før.

JEG VIL TIL EN HVER TID VÆLGE EN GENNEMFØRT NØRD I SENGEN FREMFOR EN GENNEMFØRT FUCKBOY!!!

Den frække geek i fokus

Hvad er det så, de kan, disse såkaldte nørder? Som jeg skrev i sidste uge, så er det som oftest de lidt mere stille og rolige tilbagelænede fyre, der ikke behøver at bevise en helt masse, som er i besiddelse af en slange over gennemsnittet. Så allerede der, er nørderne rigtig godt med.

Udover det, så tror jeg også, at det er et spørgsmål om intelligensniveau. Jeg personligt, synes ikke, der er noget bedre end at være sammen med en intelligent mand. Og en mand, der har talegaverne i orden. Frem for Hr. Fuckboy/Hr. Spaghetti-arm, hvis eneste fede replik er “Hvad så der bro´´

I forhold til en fuckboy, så har en nørd måske ikke været lige så aktiv rent seksuelt. Netop fordi de bruger deres tid på andet end at gå i byen. Og score damer hele tiden. Sammen med en nørd, bliver du ikke bare en ud af mange. Han vil helt sikkert gøre sig umage. Og har stort fokus på også at gøre det godt, og tilfredsstillende for dig.

VIGTIGT: En geek holder, hvad han lover. Og ringer tilbage til dig dagen efter igen.

Fuckboy – En ud af mange

Puha, hvor skal jeg begynde? Jeg har helt sikkert den samme holdning til fuckboys, som mange andre kvinder i dette land har. Desværre gennemskuer mange kvinder dem først når det er for sent – (Den fælde er jeg selv faldet i en gang eller 5). De kan til tider være ekstremt manipulerende. Og sige alle de rigtige ting.

Man skulle næsten tro, at en mand, der slæber en ny dame med hjem hver weekend, burde kunne sit kram. Men jeg er virkelig blevet skuffet mange gange, må jeg være helt ærlig, at sige. Igen så er det som oftest de meget frembrusende mænd, der har noget de føler, at de skal kompensere for.

Jeg vil gerne lige understrege, at det selvfølgelig ikke er alle mænd, som er rappe i replikken, der har en lille… Det her er bare mine personlige erfaringer.

De har det hele i munden. En ting er at knalde en ny pige hver weekend. Hvilket der i sin enkelthed overhovedet ikke er noget galt i. Jeg synes først, det bliver et problem, når en mand spiller lidt for smart. Og lover dig til højre og til venstre. Uden at kunne leve op til noget af det, når det kommer til stykket. Det er fair nok at sex nogle gange bare er sex. Men kære fuckboy, så stå ved det.

Undervurder ALDRIG en nørd!

Nu er det ikke fordi, at jeg kan prale af, at havde været sammen med et hav af nørder (Desværre). Første gang det skete for mig, skete det udelukkende fordi jeg var rigtig stiv og han var heldig. Og det er ikke sagt, som noget negativt. Vi har alle vore forskellige typer, som vi går efter. Og min type plejer ikke at være den computerspillende nørd, må jeg være helt ærlig at sige.

Men til min store overraskelse, så kan de bare et eller andet. De er vildt gode i sengen. Så er du ligesom jeg en kvinde, der normalt tænker at nørder er et NO-GO, så ville jeg måske lige genoverveje den påstand. Du ved ikke hvad du går glip af.

Jeg vil rigtig gerne høre din mening, så smid en kommentar under dette indlæg, eller kontakt mig privat på: ml@missgrey.dk – Miss Lara ønsker dig en rigtig god weekend <3

Se Også