Bruge tungen

udgivet:

Miss Evelyn: Frygten for at blive såret

Kære piger!

I kender sikkert til det her med at frygte at blive såret. Det er i hvert fald noget, jeg hører fra samtlige veninder. I starten af mit forhold, havde jeg utrolig svært ved at give mig helt hen. Jeg er før blevet såret, og har stået tilbage med et knust hjerte, selvom jeg ikke har været i et rigtigt forhold før. Og det gør altså, at jeg husker, hvordan følelsen er, og har haft en frygt for at det samme skulle ske igen. Jeg ved at mange piger kan relaterer til dette, og det har taget mig noget tid og finde ud af, hvor meget det egentlig stadig sidder fast i mig.

Jeg har prøvet meget, og det har taget mig tid og komme over frygten for at blive såret.

Jeg blev i starten af mit forhold oftest overrasket over mine reaktioner, da jeg ikke selv har vidst, hvor dybt det har siddet inde i mig. Heldigvis, hvis man kan sige det sådan, har både min kæreste og jeg oplevet dette. Så vi forstår hinanden, og har en åben dialog om, hvorfor vi netop reagerer som vi gør. Følelser, og reaktioner, kan oftest overraske, og der er intet galt i det. Det er bare noget, som ligger dybere i en, end man måske lige regner med.

Heldigvis har jeg lært, at han virkelig kun vil mig det bedste.

…og at jeg skal huske på, at han ikke er en af dem, der vil meget noget ondt. Det kan godt være at det tager tid at åbne op, men det må man bare lære at acceptere, andet er der ikke for. Så piger, det er helt okay at have denne følelse. Og der er mange, der har det lige præcis som du og jeg. Prøv og bring en åben dialog ind om det, om det er med kæresten, venner eller familie. Det kan hjælpe en del.

MissEvelyn

LÆS OGSÅ: Her finder du mere fra Miss Evelyn

Se Også