Erotisk fortælling sexnovelle

udgivet:

Det frække møde i kælderen

Her får du en af vores længere og kvalitetsrige sexnoveller

En intens stemning opstår, da Rikke fra salg møder sin nye kollega i arbejdspladsens tomme cykelkælder. Lækre Kasper fra IT vækker Rikkes frække fantasier og begæret bliver kraftigere og kraftigere. Flirterierne mellem dem når nye højder og det kan ikke længere skjules for de øvrige kollegaer. Den ellers så tomme cykelkælder bliver nu stedet for frække hemmeligheder.

Kapitel 1

Den skide cykellås, den sidder altid fast. Det virker som om, at nøglen ikke kan drejes ordentligt. Det kunne være jeg skulle overveje at smøre den lidt med låseolie, så jeg ikke skal stå her hver gang og blive total hysterisk, få horn i panden og blive rød i hovedet, når jeg skal åbne og låse den skide lås?

Det er min egen skyld, og ren dovenskab fra min side. Jeg har en lille flaske olie oppe i min kontorskuffe, jeg glemmer det bare hele tiden. Det er en af de små ”glæder” i singlelivet, at man skal gøre alting selv. Det ville være rart med en god mandeven eller kæreste, der kunne hjælpe lidt engang imellem. Det er så skønt, når nogen lige fikser noget for en. Det er lidt frækt og får det kvindelige køn til at føle sig hjælpeløs, på den fede måde. Det må også være lidt maskulint for hankønnet, at kunne hjælpe en kvinde i nød, det må give lidt på den mandige testosteron konto.

”Nu skal jeg fikse den for dig, skat, det er også svært, det kan jeg godt se!”. Som en frelsende ridder i rustning, der lige kommer den unge mø til undsætning. Big turn-on. Men ikke her i cykelkælderen på arbejdet. Ikke synet af en frelsende ridder at se nogen steder. Kun en kedelig tom cykelkælder.

Der er ikke nogen der bruger cykelkælderen, de smider hellere deres cykler udenfor i stativerne. Jeg foretrækker den tørre og lune kælder, ligesom derhjemme. Her kan min forholdsvis nye og lækre cykel stå helt tørt og varmt. Ingen kan snuppe den og den bliver ikke våd og rusten.

Låsen klikker endelig i, og jeg jubler indvendigt over endnu engang ikke at blive for hysterisk. Det er bare ikke en fed måde at starte dagen på. Jeg snupper min taske i cykelkurven, og i det samme, hører jeg en dør smække ude i kældergangen. Den tikkende lyd af en cykel kommer nærmere cykelrummet. Det er godt nok lang tid siden, jeg sidst har mødt en kollega i cykelkælderen. Jeg troede faktisk, at det kun var mig der brugte kælderen. I døråbningen støder jeg nærmest ind i en lyshåret fyr i cykeltøj. Han stopper forskrækket op, og med hurtig reaktion, undgår han en kollision mellem hans racercykel og mit ben.

”Ej, undskyld. Jeg anede ikke at der var andre der brugte cykelkælderen.”

Jeg har set ham før i bygningen, men ved egentlig ikke helt, hvilken afdelingen han sidder i. Han ser sød ud, lidt genert, forskrækket og overrasket på en gang.

”Jeg havde jo nær kørt dig over. Det må du altså undskyld!”

Jeg trækker på smilebåndet, og ser mit snit til en flabet bemærkning.

”Jamen velkommen i min cykelkælder. Har du lidt svært ved at styre jernhesten kammerat?”

Han griner og undviger mig, så han kan komme forbi og ind og stille sin cykel. En flot racercykel. Han ligner også en, der går op i cykelsporten. Hans læg er barberet og med flotte markerede muskler. Hans cykelsko klikker på det grå betongulv. Under cykelhjelmen løber sveddråber ned over hans kinder og ned ad nakken. Hans ryg er helt våd, efter en sikkert hård cykeltur.

Jeg står stadigvæk i døråbningen, og kigger på hans flotte og slanke krop. Cykelbukserne overlader ikke noget til fantasien, det er meget tydeligt, hvad han slæber rundt på af lækkerier mellem benene.

Hans pik ligger nærmest formet som en lang slange, ned af låret, under det tynde cykeltøj. Røven sidder også godt placeret med dejlige runde baller. Pinligt nok fanger han mig i at stå og stirrer ham mellem benene. Hans ansigt trækker sig sammen i et frækt smil, og han rømmer sig.

Jeg bliver nødt til at bryde tavsheden og den lidt pinlige situation med et eller andet, for at komme væk fra det sultne blik, han lige har taget mig i. Men helt ærligt, han kunne jo ligeså godt være nøgen, tøjet sidder jo som klistret til kroppen.

”Du ligner en der kommer langvejs fra. Cykler du til arbejde hver dag?”

Han sætter sin drikkedunk for læberne, og suger resten af væsken, i flasken, i en slurk.

”Jep, jeg har 25 km hjemmefra, så det er en god sjat hver dag. Dagens motion er overstået, og jeg er frisk til en lang arbejdsdag. Turen hjem afstresser. Det er ren medicin til sjælen. Hvad med dig?”

Han venter interesseret på mit svar, mens han tager sin cykelhjelm af og hænger den på cykelstyret.

”Jamen, jeg cykler så vidt det er muligt, hver dag. Jeg bor ikke så langt herfra, men det bliver da til 8 km dagligt. Du har ret, det giver en dejlig start på dagen. Man bliver dejlig frisk i kroppen af en lille cykeltur.”

Lyden af hans cykelsko klikker hen mod mig i døråbningen, og mens vi grinende snakker videre om cykelture, motion og hvem der har mest ret til at bruge cyklekælderen, trasker vi ud mod trappen der fører op til receptionen og 7 timers arbejdsdag. Han virker enormt imødekommende, og han er vildt nem at tale med. Inden vores veje skilles mellem salgsafdelingen og IT afdelingen, foreslår han, at vi mødes i kantinen til frokost kl. 12.30. Den er jeg klart frisk på, for han virker virkelig sød, og i den grad med god mandekollega/mandeven potentiale. Man er ikke i tvivl, når man støder ind i god kemi, og den er jeg helt klart stødt ind i her.

Sjovt at man lige skulle støde ind i den, i cykelkælderen.

Kapitel 2

Formiddagen snegler sig afsted. Alle rutineopgaverne er klaret, mailen er tømt og egentlig sidder jeg kun og venter på, at uret skal sige kl. 12.30. Der sker ikke så meget i sommerperioden, man kan tydeligt mærke, at sommerferien er på sit højeste. Over halvdelen af afdelingen er på ferie, så der er langt mellem os, der sidder tilbage.

Jeg er glad for at have en at spise frokost med, for både Signe og Lotte er på ferie. Vi plejer altid at spise sammen. Det er lidt kedeligt at spise alene i den halvtomme kantine. De få der sidder i afdelingen, enten spiser ude af huset, eller tager sig en skuffemad. Selskab er altid dejligt, når man som mig, er en person der elsker det sociale. Dagene bliver så lange, når alle bordene omkring en er tomme og ryddet til sommerferie.

I kedsomheden, logger jeg mig ind på personaleintra. Jeg skal have stillet min nysgerrighed om den lyshårede cykelfyr fra IT. Jeg nåede ikke at få hans navn, inden vi skiltes på gangen. Hurtigt får jeg mig klikket ind på IT afdelingen, og der sidder et seriøst godt foto af Kasper Olsen, IT support.

”Flot fyr!”

Jeg farer sammen, da en mandestemme lyder bag mig. Jeg vender mig om, og bag mig står Kasper Olsen fra IT afdelingen, med et stort smil, der fylder hele ansigtet. Mit hjerte nærmest hopper op i halsen, så vildt forskrækket bliver jeg. Cykeltøjet er skiftet ud med jeans og polotrøje, håret er sat og han ser fantastisk lækker ud.

”Er du klar til frokost?”.

Han griner, for han kan godt se, at han har overrasket mig 100%. Og taget mig endnu engang på fersk gerning, i at savle over ham.

”Øh, ja.”

Får jeg fremstammet, mens jeg febrilsk med rystende hænder, forsøger at logge ud af personaleintra og låse min computer. Mit hjerte banker voldsomt over forskrækkelsen. Men da følelsen af en stor og varm mandehånd lander på min skulder, dæmper nervøsiteten sig lidt.

”Ej undskyld Rikke, det var ikke meningen at forskrække dig sådan. Er du ok?”

Jeg rejser mig, og smiler flabet til ham, mens jeg skubber min stol på plads under bordet. Nu er det mig, der har taget ham i at udspionerer.

”Rikke? Det er vist ikke kun mig, der har luret personaleintra, kan jeg høre. Skal vi finde kantinen? Jeg er hunde sulten.”

Grinende og småfjollede, går vi ned mod kantinen, hvor duften af nystegte frikadeller fylder vores næser og vækker vores sultne maver. Flere øjne falder straks på os, da vi åbner døren til kantinen. Specielt fordi, vi skraldgriner over en latterlig kommentar, Kasper får fyret af, lige inden jeg åbner døren.

Han har en sjofel humor, og jeg er total modtager. Vi ligner hinanden vildt meget på det punkt. Det tegner godt indtil videre. Vores samtaler virker allerede meget naturlige, og enigheden om vind og vejr er meget ens.

Mens vi småsnakker om formiddagens arbejdsopgaver, griber vi begge to en bakke i stativet, og skubber os gennem et mekka af dejligt højtbelagt smørrebrød, hjemmelavede pålægssalater, pastasalat og lune retter. Samtidig griber vi begge ud efter samme tallerken med lune dunser med surt.

”Først stjæler du min cykelkælder og nu også min frokost. Hvad bliver det næste?”

Vi griner, for det er lidt komisk. Uden egentlig at kigge på hinandens madvaner, ender vi ud i to ens madbakker. Lune dunser, salat og hjemmebag med tandsmør. Toppet med en Pepsi Max. Kasper kigger på min bakke og jeg på hans, og vi griner igen mens han betaler… for os begge.

”Ej, det var ikke aftalen,” protesterer jeg selvfølgelig. Men det lader han til at være fuldstændig ligeglad med. Uden at sige noget overhovedet, tager han sin bakke og kigger efter et ledigt bord. Dem er der heldigvis en del af på grund af sommerferien, så vi finder et sted ved vinduet, hvor vi kan sidde ugenert og snakke og pjatte.

”Kasper, du skal altså ikke betale for min frokost, hold nu op.”

Jeg er ikke så god til at tage imod sådan en gestus. Vi kender jo ikke hinanden så godt endnu. Det virker lidt underligt. Han sætter sig ned foran mig, og kigger mig undskyldende dybt ind i øjnene.

”Rikke, nu har jeg næsten taget livet af dig to gange i dag, det er da det mindste jeg kan gøre. Du kan give i morgen, så har jeg også sikret mig en frokostaftale mere, med nok den mest morsomme og fantastiske kvinde jeg længe har mødt.”

Bang, så kom de. Sommerfuglene i maven. Suset for ørerne og varmen, der langsomt spreder sig til kinderne. Svimmelhed efterfulgt af generthed. Reaktionen på et kompliment fra en lækker IT-fyr. Pis, det var ikke sådan det skulle være. Hvad er det med os kvinder? Hvorfor kan vi ikke tage imod et kompliment fra en flot fyr, uden at småforelske os på stedet? Misforstå venlighed og fortolke det til seksuel interesse. Er det flirt eller er det bare almindelig, venlig opdragelse? Det findes jo derude. Mænd der bare ved, at man skal respektere kvinder og fortælle dem, når de er fantastiske og dejlige, uden at have skumle bagtanker. Vi bliver afvæbnet totalt, og smider skjold og våben på stedet. Det er i virkeligheden den bedste scorereplik. Giv kvinden et kompliment der rammer lige i sjælen, så har du hende på krogen.

”Ok, så siger vi det. Frokost i morgen, på min regning.”

Jeg sætter min bakke, trækker min stol ud og sætter mig. Jeg har svært ved at kigge ham i øjnene, fornemmelsen af mine knaldrøde kinder, sender sikkert signaler til ham om, at han har ramt mig. Alligevel kan jeg ikke dy mig, og kigger op fra min frokost. Ganske rigtigt, hans dybe lyseblå blik, stirrer sultent på mig. Den er god nok, det her er flirt. Flirt så det driver ned af væggene i en halvfyldt kantine. Fanget i hans blik, sidder jeg tavs og kigger ham dybt i øjnene. Ingen af os viger. Mine tanker leder efter en flabet eller smart bemærkning, men intet kommer frem på lystavlen. Min mave rumler højt, og vi begynder begge at grine.

Tak mave, det var lige det rigtige tidspunkt, for tavsheden blev brudt. Kasper griber ud efter sin kniv og gaffel og slipper det intense blik med et smil på læben.

”Lad os spise, jeg er vildt sulten.”

Jeg kan ikke være mere enig, det var min mave vist også sød at fortælle mig. Jeg griber min kniv og gaffel, og kaster mig over de lune deller, der smager himmelsk. Heldigvis starter samtalen langsomt, efter vores lille øjeblik i intim kontakt, og vi kommer hurtigt i gang med at tale om hele verdenssituationen. Kasper er en nysgerrig fyr, der vil vide alt om mig. Jeg er en åben person, så jeg fortæller alt, hvad han vil vide. Selvfølgelig også arbejde. Hvor længe jeg har været i firmaet. Hvad jeg laver i min fritid, familie, civilstatus og interesser. Vi griner og pjatter og frokostpausen går hurtigt, alt for hurtigt. Mætte og ondt i maven af grin, rejser vi os og forlader kantinen i super humør. På gangen mellem salgsafdelingen og IT-afdelingen aftaler vi at følges ned i cykelkælderen senere. Kasper fjanter mod døren til IT og råber efter mig, inden jeg åbner døren til salgsafdelingen.

”Vi ses absolut fantastiske Rikke.”

Heldigvis er jeg hurtig på aftrækkeren denne gang. Mit humør er højt, og jeg modtager det dejlige kompliment med en fræk retur.

”Vi ses lækre IT-Kasper.”

Jeg hygger mig gevaldigt over, at han går i stå i døren over min frække returkommentar. Der fik jeg ham

Kapitel 3

Et eller andet siger mig, at denne sommer på kontoret, pludselig bliver lidt mere spændende. Faktisk glæder jeg mig til i morgen, når vi skal spise frokost sammen igen. Det var dejligt med en ny, frisk og lækker frokostkollega. Vi har allerede sat gang i firmasladdertanterne, for jeg kan se et par stykker af dem, allerede står ved kaffemaskinen og hvisker, samtidig med at de kigger på mig.

Men det rager mig egentlig en skid, vi spiser jo bare frokost, hvad er der galt i det? De er bare misundelige, fordi de ikke spiser frokost med lækre Kasper fra IT. Hvorfor er det sådan på en arbejdsplads? Hvorfor skal alt misforstås? Jeg smider mig i stolen, og åbner min computer, så jeg kan få styr på eftermiddagens opgaver. Lyden af en chatbesked klinger på min computer. Smilet i mit ansigt, fortæller nok lidt mere end det skal, for beskeden er fra Kasper. Chatkaldenavnet får mig til at grine.

Chat fra Lækre IT-Kasper: ”Fantastiske Rikke fra salg. Tak for dejligt selskab til frokost i dag.”

Så kører bussen, jeg er fanget. Går jeg først i gang med det her, så bliver det svært at stoppe. Det er så nemt at skrive en masse, ordene løber altid af med mig. Pisse farligt er det også, for bordet fanger, når først man har trykket på enterknappen. Men det er uhøfligt ikke at svare, så det beslutter jeg mig hurtigt for at gøre. Bare en lille besked.

Chat fra Rikke Skovgaard: ”Tak og ilm. Savner du mig allerede, siden du vælger at skrive chats?”

Chat fra Rikke Skovgaard: ”I øvrigt, fedt chatkaldenavn.”

Der går et stykke tid, før der kommer retursvar. Jeg tager mig selv i at sidde og vente på, at han skal skrive.

Chat fra Lækre IT-Kasper: ”Ja da! Bedste frokost længe. Hvad laver du?”

Da jeg klikker på returknappen, fniser jeg for mig selv, da jeg opdager, at han også har ændret mit kaldenavn. IT-nørd. Big time!

Chat fra Fantastiske Rikke: ”Enig. Jeg keder mig og skriver med en cykelnørd fra IT ;o)”

Jeg er glad for, at kontoret næsten er tomt på nuværende tidspunkt, for det virker temmelig tosset, at jeg sidder og fniser for mig selv, foran skærmen. Heldigvis er min arbejdsplads skærmet af, så ingen kan se, at jeg sidder og chatter. Min chat lyser igen, og der kommer ny besked fra Kasper.

Chat fra Lækre IT-Kasper: ”Fantastiske Rikke, du mener vel en lækker cykelnørd?”

Oh yes. Specielt med cykeltøj på, men er det mon for meget at skrive det? Så godt kender vi jo ikke hinanden endnu, og alligevel, alt andet vi har talt om har virket så naturligt, rigtigt og lige til. Han fisker, så skal jeg give ham, hvad han fisker efter? Dilemma Rikke, skal… skal ikke. Jeg beslutter mig for skal.

Chat fra Fantastiske Rikke: ”Selvfølgelig mener jeg lækker cykelnørd. Det brude være ulovligt at gå i cykeltøj! Alting bliver bare såååååå ”synligt”.”

Så er den sluppet løs. Flirten er opgraderet. Egentlig forholdsvis hurtigt, men helt ærligt, han startede selv da vi sad nede i kantinen. Så nu får den på alle tangenter. Jeg er single og han er single, vi sidder i hver vores afdeling, så vi må godt. Længere er den ikke. Jeg er verdensmester i flirt, så kom bare an IT-Kasper, vis mig hvad du dur til.

Chat fra Lækre IT-Kasper: ”Hmmmmm, synligt? Du kunne jo ikke få øjnene væk din slemme salgsdulle!”

Hvad er det med mænd og deres vedhæng? Men bevares, han har lidt at prale af, det så ikke værst ud.

Chat fra Fantastiske Rikke: ”Tror jeg da fanden, som den snoede sig ned at låret. Lumre IT-nørd! Kan den overhovedet noget, andet end at se enorm ud?”

Chat fra Lækre IT-Kasper: ”Ork, du skulle bare vide. Den kan masser.” 

Chat fra Fantastiske Rikke: ”Tal om dilleren. Ros dilleren. Anerkend dilleren. Grib om dilleren. Spis dilleren. Hvad er det med mænd og deres pik?” 

Chat fra Lækre IT-Kasper: ”Hallo, det er mandens bedste ven. Hans tro følgesvend. Rumsterstangen. Tryllestaven. Slikkepinden. Kvindens yndlingslegetøj. Hey, whats not to like?”

Chat fra Fantastiske Rikke: ”Bevares. Godt ord igen. Siger jo også bare, at ikke meget er overladt til fantasien i sådan et par cykelbukser. Man bliver jo helt misundelig.”

Chat fra Lækre IT-Kasper: ”LOL – hold kæft hvor er du sjov. Mine kolleger er begyndt at kigge skævt på mig, jeg sidder og fniser som knægt på 15 år.”

Chat fra Fantastiske Rikke: ”Samme her, bare som en tøs på 15 år. Heldigvis sidder jeg næsten alene, så jeg kan gemme mig lidt. Men vi er allerede samtaleemne hos sladretanterne ved kaffemaskinen!”

Chat fra Lækre IT-Kasper: ”Lad dem sladre. I dont give a fuck. Du er vidunderlig.”

Chat fra Fantastiske Rikke: ”Jeg er også ligeglad. ILM.”

Chat fra Lækre IT-Kasper: ”Glæder mig til kl. 16.00, vi ses i cykelkælderen, bliver nødt til at arbejde lidt nu – desværre ;o)” 

Chat fra Fantastiske Rikke: ”Også mig, vil gå på wc og onanere ;o) – god arbejdslyst!” 

Chat fra Lækre IT-Kasper: ”WHAT? Nu stopper du sgu!

Chat fra Lækre IT-Kasper: ”Mener du det?” 

Chat fra Lækre IT-Kasper; ”Rikke?!”

Jeg beslutter mig for at lade ham hænge. Jeg elsker at få det sidste ord. Lidt lir, fis og ballade. Så kan han jo tænke lidt over det. Det er sgu lidt sjovt, som det har taget om sig på få timer. Men kemien var der bare fra første blik, og vi taler virkelig godt sammen. Jeg har lidt svært ved at koncentrere mig om resten af dagen, heldigvis er der kun to timer til fyraften. Jeg skal ikke noget efter arbejde, bare hjem og slappe og spise en lækker kyllingesandwich. Det er torsdag i dag, så inden jeg ser mig om, er det weekend og fest hos Karina. Det glæder jeg mig til, det er så lang tid siden jeg har været til privatfest. Det kan være at Kasper vil med, det kunne være sjovt at spørge ham. Karina har sagt, at jeg gerne må tage en ven eller veninde med, og jeg har ikke inviteret nogen endnu, så han kunne godt være en mulighed.

Resten af eftermiddagen går med at ringe til et par kunder, lidt salgsregistrering og udarbejdelse af et par tilbud. Det kunne være super, hvis jeg kunne få dem i hus, sommeren er altid svær at nå sit budget i, for man kan aldrig få fat i nogen som helst. Landet er gået på sommerferie. Det er snart min tur til sommerferie, seks arbejdsdage tilbage, så kalder Spanien og Pina Colada.

Kapitel 4

Da uret siger 16.00 slukker jeg min PC og gør klar til at finde cykelkælderen. Jeg husker låseolien i skuffen og lister ud af salgsafdelingen. Jeg er den sidste på kontoret, så jeg slukker lyset og låser døren ind til afdelingen. Kasper kommer ud fra IT, iført cykelbukser og sin rygsæk i hånden. Mine øjne falder med det samme på hans skridt, hvor den tydelige slange ligger ned ad låret.

”Hej fantastiske Rikke.”

”Hej lækre Kasper fra IT.”

”Er du klar til cykeltur hjem?”

”Måske, hvad med dig?”

”Jo, jeg er klar.”

Jeg kigger ned ad ham igen. Det er altså svært ikke at sluge den med øjnene. Den er altså mere end almindelig. Det tænder mig egentlig lidt. Han er sgu fræk i de cykelbukser.

”Se selv, umuligt at koncentrerer sig, når du flasher sådan med banditten. Jeg tror du gør det med vilje.”

Han smiler frækt, og griber sig i skridtet for at rette lidt på udstyret.

”Nu er det jo ikke sådan, at der er indbygget pikholder i de her cykelbukser. Hvor skal jeg ellers gøre af den?”

Der er virkelig skruet op for flirteriet, og jeg bliver lidt i tvivl. Er det en invitation? Skal jeg allerede have et stykke højtbelagt med lækre Kasper fra IT? Er det mon det han hentyder til? Jeg satser og kaster mig ud i en lidt forsigtig, men ledende kommentar, så jeg lige kan lure stemningen, mens vi begynder at gå ned mod receptionen.

”Jeg kan godt komme i tanke om et par steder.”

Kasper fanger mine øjne, og hans blik giver mig kuldegysninger over hele kroppen. Det suser for mine ører og adrenalinen pumper rundt i min krop. Jeg ved, at følelsen jeg har i kroppen, er vildt uartig, og bare tanken om hans kæmpe pik i mit varme skød, får mig til at rødme endnu mere. Hans varme hænder under min kjole og fantasien om hans fugtige læber, der fordeler våde og sensuelle kys i min nakke, driver mig allerede til vanvid. Det er som om, at der virkelig er langt til cykelkælderen lige nu, og min krop har lyst til at sætte i løb. Det kan ikke gå hurtigt nok.

”Det lyder spændende. Er det nu jeg vil have udbytte af tankelæsning Fantastiske Rikke?”

”Det tror jeg du vil hygge dig over. Skal vi se at komme ned i cykelkælderen?”

Vi sætter automatisk farten op, farer gennem receptionen, hvor Lene er i gang med at pakke sammen. Vi råber ”Vi ses i morgen”, i kor, og lyner ned ad trappen til kælderen.

Jeg går først ind i cykelkælderen, og bag mig kommer Kasper klikkende med sine cykelsko. Da jeg smider min taske op i cykelkurven, hører jeg døren lukke bag mig. Kasper står med ryggen op ad døren, og kigger begærligt på mig.

”Rikke for fanden. Du kan sgu da ikke skrive til en mand, at du går på wc og onanerer. Er du klar over nogle tanker jeg har haft lige siden? Det er der sgu aldrig en pige, der har sagt til mig før. Det er jo vildt sexet din møgtøs.”

Han er tydeligvis godt tændt, for slangen i cykelbukserne har ændret størrelse. Hans stemme er blevet dyb og stakåndet. Hans halspuls banker tydeligt, og han står med knyttede næver. Bolden er hos mig, nu er det mig, der skal byde ind i samtalen.

”Kasper, onanerer du aldrig i arbejdstiden? Det skulle du gøre, det er så dejligt afstressende. Man bliver fornyet med energi.”

Jeg ved udmærket, at jeg bare fylder op på begærkontoen. Mænd elsker at kvinder taler sexet om sex. Inden jeg ser mig om, griber han om min overarm, og trækker mig ind til sig, så jeg står med ryggen ind mod hans bryst. Han lægger begge arme omkring mig. Jeg kan mærke den kraftige følelse af begær mellem os, varmen fra hans krop og hans hjerteslag, der galoperer som en travhest.

Hans mund er lige ud for mit øre, og jeg kan tydeligt høre hans åndeløse vejrtrækning.

”Du driver mig til vanvid kvindemenneske.”

Hans stemme er så sexet, når han er ophidset. Jeg er selv vildt liderlig, og har svært ved at trække vejret normalt. Jeg nærmest gisper efter vejret, og lader mine hænder falde ned på hans lår. Jeg kan mærke hans pik vokse sig hård og stor på min balle og lader min ene hånd glide ind mod bulen. Da jeg fanger pikken i min hånd, uden på cykelbukserne, stønner Kasper højt i mit øre. Hans vejrtrækning stopper næsten, da jeg langsomt stryger hånden op og ned ad ham.

”Fuck,” lyder det i mit øre.

Jeg smiler for mig selv, og nyder hans reaktion på mine bevægelser. Det er så dejligt at høre lyden af en tilfreds mand. Kaspers læber fordeler forsigtige kys i min nakke, og hans hænder begynder med et fast greb at kærtegne og ælte mine bryster. Han får fat i mine brystvorter og klemmer dem hårdt. Nu er det mig, der stønner og gisper tilfreds. Han brummer fornøjet i mit øre. Hele mit underliv slår knuder og alt snører sig sammen forneden. Med et hurtigt snuptag, trækker han min kjole ned og vipper brysterne ud af min BH, så han bedre kan komme til. Hud mod hud, er alt hans opmærksomhed på mine bryster og brystvorter. Som to lyserøde knopper, står de ud i luften og reagerer på de hårde smæld og de blide træk Kasper forkæler dem med. Jeg står tilbagelænet op ad ham, og har lagt nakken tilbage mod hans hals. Med lukkede øjne, nyder jeg hans begærlige berøring. Hans ene hånd glider langsomt ned over mit maveskind, og direkte ned i mine trusser. Det første strøg over min klitoris, sender signal ud i alle nervetråde i hele kroppen. Han fuldender det med at føre to fingre op i min våde skede. Det snurrer over det hele, og jeg har svært ved ikke at stønne højt.

”Hold kæft, du sejler jo allerede smukke. Så sexet. Fuck hvor er du dejlig.”

Kasper hvisker i mit øre og det ophidser mig endnu mere. Jeg har stadig min hånd om hans pik, og det irriterer mig, at jeg ikke kan komme ind til ham. De skide cykelbukser. Jeg stryger stadig hans pik, forsøger at massere hans forhud frem og tilbage uden på bukserne og den kan snart ikke blive hårdere. Den er kæmpestor og skriger bare på at blive lukket ud, men han holder mig fast mod sit bryst, så jeg kan ikke rykke mig ud af stedet. Jeg løfter mit ben op og sætter foden på væggen, så han bedre kan komme til. Det giver plads til, at hans fingre ryger helt op i mig. Hans håndflade stimulerer min klitoris og hans fingre gennemknepper mig i hurtige ryk. Hans anden hånd er stadig i gang med mit bryst, så jeg er i himlen. Han kan godt mærke, at jeg er tæt på og kniber voldsomt om hans fingre. Min vejrtrækning bliver hurtigere og hurtigere. Alt trækker sig sammen, og den søde fornemmelse af muskelsammentrækninger er lige om hjørnet.

”Kom om mine fingre, smukke. Jeg kan mærke du er der.”

Orgasmen vælter ud af mig, mens Kasper fortsætter med at få mig ud til mit yderste, og mine ben ekser under mig. Jeg falder ingen steder, for jeg sidder låst fast af hans stærke arme og hænder. Han sætter farten ned og stopper langsomt, så jeg kan få det sidste med. Jeg er helt svimmel, men stadig pisse liderlig. Bare tanken om hans store pik i min mund og skede, gør mig ivrig for at vende mig om. Han har læst mine tanker, for hurtigt trækker han sine fingre ud af mig, og snurrer mig rundt.

Face-to-face står vi og kigger på hinanden. Han trækker trøjen over hovedet og jeg trækker cykelbukserne ned om knæene på ham, så hans kæmpestore hårde pik springer ud i hovedet på mig. Han trækker mig op og fanger mit ansigt i begge hænder, kigger først intenst på mig og kysser mig derefter dybt og inderligt med et langt vådt kys.

Han slipper min mund igen, og kigger på mig. ”Hvor var det du forestillede dig, at min pik skulle hen, når den ikke skulle være i cykelbukserne, Fantastiske Rikke?”

Tavs og uden at bryde øjenkontakten, lægger jeg langsomt an til at bevæge mig nedad. Den står lige ud i luften, og strejfer min hud på maven, hen over min kavalergang og til sidst min hage. Min kjole ligger et super sted, og danner hurtigt pude til mine knæ på det hårde betongulv. Jeg kigger op, åbner munden og slikker mig frækt om læberne. Langsomt åbner jeg munden og lægger an til at sluge ham. Min mund er få millimeter fra hans pikhoved. Han er hård, stor og lige til at spise. Han venter tålmodigt og spændt og lægger begge sine hænder om mit hoved. Forsigtigt fører han min mund ind over pikken. Vi har stadigvæk øjenkontakt, og synet af hans øjne, da jeg langsomt omslutter hans pik til roden, er guld værd.

Overraskelsen i hans øjne, da han finder ud af, at jeg ikke har gagrefleks og at han kan gå helt ned i min hals uden problemer. Mange års øvelse og en fornøjelse at se resultatet af hårdt arbejde, får mig i ekstage. Langsomt fører han mig frem og tilbage over hans pik, og jeg lapper hans dejlige smag i mig. Hans kæbemuskler spænder voldsomt, og grebet i mit hår bliver fastere, efterhånden som tempoet sættes op.

Hvis han vil, har han fuld adgang til at komme i munden på mig, og jeg stopper ikke mundarbejdet. Min tunge cirkler rundt om hans pik, mens han er i min mund. Små forsigtige sug og slik og et stramt mundarbejde arbejder ham hen mod finalen. Jeg er forberedt på kaskader af sæd, hvornår det skal være, men intet sker. Han voldknepper min mund, men holder stadigvæk ud til mere.

Imponerende kontrol den mand har, en hvem som helst anden mand, havde for længst sprøjtet mig til indvendigt og udvendigt, efter den omgang. Men ikke lækre IT-Kasper. Han nyder verdensklasse-oralsex, når det er bedst. Han nyder at have mig mellem sine hænder, og leger lidt med rytmen og min mund. Langsomme bevægelser og hurtige bevægelser. Lader mig lege med tungen om hans pikhoved og fører mig ned til sine nosser, hvor han selvfølgelig også får en tur med mund og tunge. Det er dejligt for engangsskyld, at det ikke er noget, der skal overstås, men at der er plads til leg og nydelse. Pludselig slipper han taget i mit hår, og stryger mig kærligt over kinden ned til min hage. Med hans pik i munden, kærtegner han mit ansigt.

”Jeg vil gerne have lov til at kneppe dig op ad døren. Hvad siger du til det?”

Det er lidt svært at tale med pik i munden, så jeg slipper den mundfuld jeg er i gang med, og svarer smilende med savl i hele hovedet.

”Det ville da være en fornøjelse Lækre Kasper fra IT. Har du gummi i tasken?”

Han smiler og bukker sig ned efter tasken, lyner sidelommen op og trækker en pakke kondomer frem.

”Altid forberedt, smukke.”

Han rækker hånden ud, og hjælper mig op fra gulvet. Flytter sig lidt, og vender mig om og placerer mig op ad kælderdøren. Han river kondompakken op og sætter sikkert og rutineret kondom på den stadig hårde og store pik. Med sin højre hånd, stryger han forsigtigt fingrene frem og tilbage over min, stadig følsomme, klitoris og mærker mine safter i skeden.

”Lige til at glide ind i. Lækkert.”

Han løfter sin hånd op til min mund, gør tegn til at jeg skal åbne den, og stikker sine fingre ind. Min tunge leger med hans fingre, og jeg slikker fornøjet mine safter i mig. Pissesexet ønske, og jeg gør det med fornøjelse. Kasper smiler og kysser mig efterfølgende vådt.

”Du smager dejligt, Rikke. Det må jeg smage igen en anden dag. Hvad siger du til det?”

Jeg nikker og smiler genert. Tanken har allerede strejfet mig. En enkelt tur med Kasper er ikke nok. Det er vist afgjort. Der skal flere til. Bestemt flere gange.

Kasper bukker sig lidt ned, og løfter mit ben ved knæet. Med sin pik i hånden rykker han tættere på mig, og fører den langsomt ind i mig. Fuck mand, hvor er han stor i mig. Det er helt vildt, som han bunder mig langsomt. Jeg er fyldt helt ud. Med rolige bevægelser kører han ind og ud af mig. Vi er låst fast i hinandens blikke, og slipper ikke hinanden. Han nusser mine bryster, kysser mig, holder mit ben og knepper mig vidunderligt. Vi stønner synkront og tempoet sættes langsomt op. Han er meget opmærksom på min reaktion, og læser mig løbende. Han er grundig og nærværende. En gennemført og perfekt elsker. Det er ham der styrer showet, ham der leder slagets gang og ham der har kontrollen over os begge. Med sine perfekte stød opbygger han endnu en tur til stjernerne, og mit indre reagerer prompte, med at knibe hårdt omkring ham. Han kan mærke, at jeg er ved at være arbejdet op til fyrværkeri, så han sætter tempoet endnu et par takker op. Jeg stønner i højt tempo, og hele min krop trækker sig sammen i voldsomme kramper.

Kasper sætter farten endnu mere op og vrider endnu en voldsom orgasme ud af mig. Da jeg er på mit højeste, begraver han sit ansigt i min hals og fyrer kanonen af i et højt brøl. Med hårde stød, tømmer han sig fuldstændigt. Jeg kan nærmest mærke den varme væske gennem kondomet. Bare det holder, for det er voldsomme stød han slutter af med. Jeg hænger om halsen på ham, og nyder de sidste krampesammentrækninger i mit underliv. Vi er helt færdige begge to. Står et stykke tid og kommer til hægterne. Kasper flytter sit ansigt fra min hals, og kigger taknemligt på mig. Kysser mig vådt og kigger på mig igen. Hans kys, får hele min krop til at dirrer.

”Tak for dejlig cykelkældersex, vidunderlige Rikke.”

Langsomt trækker han sig ud af mig, mens han holder fast i kondomet. Han er stadig lidt forpustet og hans stemme er ved at være tilbage til normal. Jeg griner lidt og han kigger underligt på mig.

”Du har stadigvæk cykelsko på, Kasper. Vildt sexet”

Vi bryder ud i voldsom latter begge to, og da jeg opdager, at jeg også har sko på, griner vi endnu mere. Det er ikke akavet, ikke underligt. Kasper kigger ned og gør store øjne.

”Hold da op en omgang. Det er jo lige før kondomet løber over. Det er sgu lang tid siden, en fræk pige har fået så meget ud af ham. Det må være den der sindssygt lækre mundgymnastik du overraskede mig med. Så dybt du kan tage den, uden at få gagrefleks. Imponerende.”

”Mange års øvelse, mester. Jeg er nu også lidt stolt af mig selv. Du er lidt af en mundfuld.”

Vi tager langsomt vores tøj på igen, og bliver enige om at sætte os på betongulvet, for lige at sunde os. Cykelkælderen er ikke det mest luksuøse sted at have sex, indretningen er i hvert fald ikke til det. Betongulv og cykelstativer. Alligevel er der kommet en vis kemi over rummet. Det bliver lidt underligt næste gang man kommer herind med cyklen.

Væggene kan fortælle saftige detaljer og ikke mindst gulvet, for jeg har været så våd, at jeg har efterladt sneglespor på gulvet. Det pjatter vi lidt med. Stemningen mellem os er virkelig afslappet. Det virker ikke akavet eller pinligt. Kasper hiver sin drikkedunk op af tasken, og byder mig en slurk. Vi er begge lidt tørre i halsen, så det er dejligt med lidt koldt vand. Jeg sidder og samler mig mod til at spørge ham om weekenden. Jeg vil rigtig gerne have ham med til fest. Så da der kommer en kort pause i vores samtale, kaster jeg mig ud i udfordringen.

”Kasper?”

”Rikke?”

Han kigger afventende på mig, spændt på, hvad jeg har på hjertet. Han kan høre på mit toneleje, at jeg er på vej ud i andet end tant, fjas og sjofelheder. Min stemme lyder lidt alvorlig, tror jeg, og han kan godt fornemme, at nu kommer der noget, vi skal tage stilling til. En af os skal jo bryde isen på lige det punkt. Han skubber forsigtigt til min fod med sin cykelsko, som afventende pausemusik. Vi sidder bare op ad døren side om side og nyder hinandens efter-sex-selskab. Jeg tør ikke kigge ham i øjnene, kigger bare ned på mine hænder, der nervøst piller i kanten på min kjole.

”Jeg skal til fest hos en veninde i weekenden. Har du lyst til at tage med?”

Egentligt forventer jeg nok, at han skal have betænkningstid. Det er alligevel lidt at springe ud i allerede. For otte timer siden var vi kolleger, nu er vi kolleger, der har voldkneppet hinanden i cykelkælderen. Det tæller da for lidt mere, at vores forhold har ændret sig voldsomt over dagen. Vi har begge bemærket den intense kemi, tiltrækningen af hinanden og begæret. Jeg føler i hvert fald, at jeg har kendt ham mere end otte timer. Heldigvis går der ikke mere end få sekunder, før han åbner munden og svare med et kæmpe smil.

”Vil du gerne have mig med?”

”Ja, for fanden da din abe, ellers ville jeg da ikke spørge dig!”

Jeg sprutter ud i latter, for lige ordet abe ved jeg ikke lige, hvor kommer fra. Men hans reaktion på mit svar, er heldigvis bekræftende. Han rækker ud efter min nervøse hånd, og løfter den op til sine læber, hvorefter han placerer en vådt kys. Han kysser nervøsiteten væk på et sekund. Jeg kigger på hånden og derefter op i hans øjne. Afventer svar, for jeg kan mærke, at det er på hans læber.

”Selvfølgelig vil jeg det, vidunderlige Rikke. Aben her har ingen planer i weekenden. Men så skal du også spise aftensmad med mig i dag. Hvad siger du til det?”

Den havde jeg ikke lige set komme, men hell yes, jeg vil spise aftensmad med ham. Jeg har så meget lyst til at vide mere om ham, lære ham bedre at kende og dyrke ham max. Det var vist tydeligt i mine øjne og mit ansigtsudtryk, at det ikke ville blive et nej. For inden jeg ser mig om, står han op og rækker hånden ud til mig, så jeg også kan komme op fra det hårde betongulv.

”Vi tager hjem til dig, du bor tættest på. Køber noget på vejen og hygger hele aftenen. Er det en plan?”

”Lige på nær, at vi ikke behøver at handle, jeg har til hjemmelavet kyllingesandwich, hvis du har lyst til det.”

”Kyllingesandwich er en af mine livretter vidunderlige Rikke, lad os det.”

Kasper er hurtigt klar med sin cykelhjelm på og venter på mig. Som sædvanlig kæmper jeg med den skide cykellås. Et kort øjeblik, glemmer jeg låseolien i min taske. Den er virkelig irriterende, nøglen vil bare ikke dreje rundt.

”Åhhh, pisse lorte lås.”

Jeg kan mærke frustrationen bygge sig op hurtigt. Hornene er så småt begyndt at vokse ud af min pande. Jeg vil bare have den åbnet, så vi kan komme afsted.

”Kom lad mig. Ikke blive hys. Den lås trænger til lidt smørelse, så skal den nok arte sig.”

Inden jeg ser mig om, står Kasper med låseolie i hånden, og har overtaget låseudfordringen. Med et klik springer låsen op og han rækker mig nøglen. Han sender mig et stort ridderligt smil.

”Sådan, så er det fikset. Skal vi komme afsted?”

Ikke nok med at han er lækre Kasper fra IT med en dejlig stor pik, han er også min cykelkælderridder, der lige har reddet mig i nød. Det bliver bedre og bedre for hvert minut vi er sammen.

”Tak ridder Kasper, du har reddet en ung mø i nød.”

Han ryster på hovedet og smågriner. Lidt forlegen over at blive kaldt ridder, tror jeg. Sødt.’

”Mø og mø. Det var jo bare en træt og tør cykellås, din tosse.”

Med god mavefornemmelse og stadig lidt ømme sexmuskler, forlader vi vores cykelkælder i højt humør. Ude på gangen støder vi nærmest ind i Lene fra receptionen, der har hentet sin cykel i rummet ved siden af vores. Lene af alle mennesker. Firmaets største sladdertante. Vi bliver stille og forlegne. Hvad nu hvis hun har hørt os? Det er alligevel et stykke tid siden, vi nærmest løb gennem receptionen, og vi er ikke kommet længere end cykelkælderen. Hun smiler og nikker.

”God aften, vi ses i morgen I to.”

Lidt pinlige og tæt på at bryde sammen af grin, nikker vi tilbage og får klemt et ”God aften, ja vi ses” ud og skynder os ud af bygningen. Grinende triller vi side om side afsted derudaf.

Se Også