Kærester - forelskelse

udgivet:

3 ting der sker, når et A og et B menneske er kærester

Kære Læsere!

Dagens indlæg kommer i skyggen af nu snart lidt over to års forhold med min dejlige Mr. Teddy, som er udpræget B menneske. Personligt er jeg selv så meget A menneske, som man kan være! Hvis du er lidt i tvivl om hvad A og B betyder, så får du lige en kort forklaring her.

To helt forskellige døgnrytmer og to helt forskellige mennesker!

Når man er et A menneske, så er du morgenelskeren. Du elsker at stå tidligt op (okay måske ikke klokken 5 om morgenen), men i weekenderne står du primært op om morgenen, og ikke eftermiddagen, som visse andre typer. Du elsker en rigtig hyggelig morgen med lækker morgenmad og en god serie. Du sætter dog pris på din søvn, og kompenserer derfor i den anden ende ved at gå tidligt i seng om aftenen.

Når man er et B menneske, så er du aftenelskeren. Du elsker at hygge om aftenen med god film til langt ud på natten, og du bliver sjælendt træt før efter midnatstid. Du hader at stå op om morgenen, og er bestemt ikke fan af at stå tidligt op.

Så et A menneske og B menneske kan altså have utroligt forskellige døgnrytmer. Jeg har derfor oplevet et par gange at ende i nogle situationer, hvor vores forskelligheder ikke var så behagelige. Jeg giver jer her 5 situationer du godt kan foreberede dig på at ende i, hvis du er fundet sammen med en, der er modsat A eller B menneske.

1. I er dybt uenige om morgenmad og morgensex

For morgenmad og morgensex sker jo oftest når man vågner og står op eller begynder at nusse. Problemet er bare at enten så skal A mennesket vente de par timer der nu er mellem jeres opvågnings tidspunkt (og så er det ofte ikke morgen mere) eller også skal A vække B. Og dette resulterer ofte ikke i noget specielt godt. Eller også er det ligesom med Mr. Teddy, hvor det simpelthen er umuligt at vække ham før tid…

2. I kan aldrig se en film eller serie færdig om aftenen

…for A vil altid falde savlende i søvn oven på B og misse resten af filmen, hvorefter hun vågner muggen op, slukker for fjernsynet og går ind i seng. I hvert fald hvis filmen ikke er færdig før kl 21.

3. I er ikke enige om, hvornår I skal hjem fra byen

Dette er en situation, som alle A mennesker afhængige af deres B menneske, hader. Hvis I er ude sammen, og A ikke kan gå alene hjem fordi B har bilen og bestemer…… Så er der ofte et problem. A peaker nemlig ofte meget tidligere på aftenen, og bliver ofte træt og vil hjem på netop det tidspunkt, hvor B peaker. Dette er ikke en cocktail af succes, kan jeg afsløre.

Så kære læsere! Elsk jeres B eller A menneske og accepter at vi ikke alle er ens. På trods af disse få situationer, så holder jeg utroligt meget af mit B menneske, og vi får det altid til at fungere.

Much Love!

Miss Vanilla

Miss Vanilla

Se Også