Vi guider dig til at finde os på Instagram

Hvis du ikke kan få nok af Missgrey, ja, så kan du heldigvis finde os andre steder end lige her. Du kan nemlig finde os på Instagram, hvor vi også bruger en del tid på at underholde jer skønne læsere.

Vores Instagram er et af de medier, som vi gør ud af er underholdende. Her poster vi mest af alt sjove MEMES, som skal gøre en trist tirsdag lidt sjovere. Derudover er der også billeder af lækre “Hverdags-mænd”. Nogle af dem, kan du se lige her. En anden ting er også billeder fra de fire “Missgrey Pigers” forskellige profiler. Her er Miss Vanilla hende i “Klassen”, som poster de sjove billeder, Miss Quinn poster fra hverdagen, Miss Felicity om sit liv med Mr. Boyfriend. Miss Lara venter vi stadig på kommer online.

 

SÅDAN FINDER DU OS: Find os på Instagram lige her!

Sådan bliver du en del af universet

Som altid tager vi gerne imod forslag, og vi elsker at involvere vores skønne læsere i universet. Har du nogle billeder, som du synes passer godt ind på instagram eller andet, som du gerne vil bidrage med, så upload et billede under hasttag #missgreydk. Måske vi bringer det på vores instagram.

/MISS GREY

Tidligere artikelSådan kommer du godt videre efter et breakup
Næste artikelDerfor flytter jeg sammen med Mr. Boyfriend
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk - husk også at besøge os på vores site: www.missgreyclub.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here