The Legend of Tarzan - Filmpremiere

udgivet:

Filmpremiere på “The Legend of Tarzan” i morgen (!!)

Så er det i morgen, at der er premiere på The Legend of Tarzan. Og der er alt mulig god grund til, at du som Miss Grey Læser, skal have nys om dette.

Det er nemlig Mr. Lækker aka Alexander Skarsgård, som er i hovedrollen som den rå-vilde Tarzan. Og er det ikke grund nok til at du burde smutte i biffen?

Hvor er det vi kender Alexander Skarsgård fra?

Hvis du er en trofast kender af Netflix og HBO, så er du sikkert også vild med forskellige TV-serier. Og blandt disse TV-serier, er der True Blood.

True Blood er en af de mange vampyrserier, som i kølvandet på Twillight, fik stor succes ganske hurtigt. Serien fik sin debut i 2008, skabt af Alan Ball. I hovedrollen er der Sookie, som forelsker sig i vampyren Bill Campton i den lille by Bon Temps, en opdigtet by i sydstaten Louisiana.

Uden at afsløre for meget, så dukker Alexander Skarsgård op i sæson 1, som den lækre vampyr Eric, og får hurtigt indflydelse på seriens fremgang.

Alexander Skarsgård "The Legend of Tarzan"

Alexander Skarsgård som the ultimate Legend of TARZAN

Tarzan lever et civiliseret liv i London sammen med sin kone Jane. Men mystiske ting sker, og han er nødsaget til at tage tilbage i Junglen for at redde situationen. Find ud af mere, ved at se traileren her. Personligt vil jeg nu mene, det er grund nok, at der er en flot mand med pæne muskler med, til at komme ind og se filmen! // MG Redaktøren

Se Også