spice-sexlivet-op-med-disse-5-tips

udgivet:

Få varmen til vinter – spice sexlivet op med disse 5 tips

*Dette er et sponsoreret indlæg*

Vinteren er over os, og det betyder sne og kulde. Heldigvis er der en række ting, du som kvinde kan lave med din partner under dynen, så I kan holde hinanden varme. Dem har vi samlet en håndfuld eksempler på her, så julen måske alligevel bliver hvid, uden at den bliver kold. Har du et godt tip til at spice sexlivet op i forbindelse med den kolde tid? Del det med os i kommentarerne!

Find nissepigekostumet frem

Julen er nissernes højtid, så du skal da have fundet dit nissepigekostume frem. Det er ikke kun vanvittigt fræk – det er også lige i julens ”ånd”, der står på kærlighed og hygge. Du kan passende bruge kostumet som en del af forspillet, hvor du varmer din partner op og gør ham helt tændt på, hvilken gave du mon har med til ham. Er det en hyggelig stund alene i julemandens kane? Eller har han været uartig i år?

Husk, at kostumet kun er den ene halvdel, dit frække smil og blik er lige så vigtigt ift. at give ham en god oplevelse!

Hvad med en fræk julekalender?

Den traditionelle, kedelige chokoladejulekalender er yt. Den er der ingen, som gider at have – den medfører ikke andet end et middelmådigt sukkerchok og livsstilssygdomme. Nej, hvorfor ikke vælge en kalender med et sexet islæt, og hvor der er lidt lagengymnastik på programmet?

Sinful har en mega fræk julekalender, hvor der ikke er sparet på herlighederne, så det vil både du og din partner sikkert kunne drage fordel af, så julen bliver en anelse mere lunefuld.

Giv din partner sexede adventsgaver

Adventsgaver er ikke kun noget for de små. Nej, et voksent par, der elsker hinanden, kan såmænd også give og få. Hvorfor ikke bruge de hellige dage til at gøre din partner ekstra glad med noget helt særlig opmærksomhed under dynen?

Du kan tage et frækt kostume på, tage noget legetøj med i sengen eller noget helt tredje, der ellers ikke sker på en almindelig tirsdag i februar. Gør det til noget særligt, så han ser frem til hver eneste søndag i december.

Vær uartig og vild

Det kan godt være, at du ender med at stå på julemandens liste over uartige børn, men det er det værd, hvis det betyder, at I som par kan holde varmen til vinter. Hold dig ikke tilbage fra at prøve noget nyt, uartigt og vildt sammen med din partner. December og juleferien er en oplagt tid til at afprøve grænser og eksperimentere.

Noget kan du lide, noget andet ikke. Men vær ikke bange for at udforske dig selv og din partners seksualitet. Det kan fx være sexlegetøj – hvis kontoen er lidt tom efter alle de øvrige julegaver, kan du altid snuppe et lille lån.

Just do it

Det mest simple råd har vi gemt til sidst. Hvis I vil spice sexlivet op til vinter, er det nemlig bare med at komme i gang. Hvis I tænker for meget over det, ender luften ofte med at gå af ballonen. Så tag jer tid til at hoppe en tur i kanen, og se hvilke gaver I har med til hinanden.

Se Også