At få et barn uden en far

udgivet:

At få et barn uden en far i billedet

Det er efterhånden meget oppe i tiden at få et barn uden at der er en decideret far i billedet.

Vi lever i en tid hvor alt kan lade sig gøre. Og hvor vi i det fleste tilfælde kan forme vores liv, som vi ønsker, at det skal være. Vi er uafhængige. Og gør mildest talt fuldstændig, som det passer os. Og hvorfor skulle vi egentlig ikke også det, nu hvor vi har alle mulighederne i verden for det?

Der er massere af solomødre ude i denne verden, som hver eneste dag står alene med et barn, eller flere. Og som stadig formår, i den grad, at gør et skide godt stykke arbejde i forhold til at give deres barn/børn den bedste tilværelse her i livet. Der er ikke noget tvivl om, at det er hårdt at være alenemor. Men de gør det sgu alligevel. Og de gør det godt.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en sexpartner som single

De bedrevidende

Trods overstående er der stadig rigtig mange folk og andre eksperter, der hele tiden forsøger at overbevise dig om, at en rigtig familie skal bestå af far, mor og børn for at være helt korrekt. Og at børnene har det bedst med at vokse op i en tryg kernefamilie med begge forældre ved sin side.

Hvilket jeg faktisk er fuldstændig uenig i. Derpå ikke at sige, at der er noget galt med en kernefamilie bestående af far, mor og børn. For det er der bestemt ikke. Jeg siger bare at der er rigtig mange andre måder, at være en god familie på.

At få et barn uden en far: Børn via reagensglas

Jeg kan virkelig godt forstå, at der er mange kvinder, der i dag vælger at tage sagen i egen hånd, når det gælder det at få børn. Dette er intet negativt mod mændene. Men du ved lige så godt, som jeg, hvor svært det til tider kan være at finde den store kærlighed. Og det menneske du gerne vil dele resten af dit liv med.

Mange kvinder leder i blinde, mens tiden bare løber fra dem.

Men hvorfor vente, når der er så mange andre muligheder for at få den familie du drømmer om? Det kan godt tænkes, at du bliver alenemor. Og at det bliver hårdt. Men det gør dig ikke til en dårligere mor bare fordi du står alene med ansvaret.

Tværtimod, så er de kvinder, der vælger at få et såkaldt reagensglasbarn, stærke kvinder, der udmærket godt ved, hvad de laver og går ind til. De ønsker sig et barn, så uendeligt meget, at de er klar på at stå fuldstændig alene med det. Hvis det ikke viser noget balls, så ved jeg ikke hvad gør.

Livet er for kort til at vente

Jeg skal på ingen måde sidde her og gøre mig selv til den helt store ekspert, eller andet på dette emne. Men jeg ved om nogen, hvordan det er at vokse op uden en far. Jeg har nemlig aldrig mødt min, fordi han var for ung til at være far dengang jeg kom til verden.

Der er helt sikkert en psykolog et eller andet sted, der sagtens kunne trække paralleller mellem det menneske jeg er i dag. Og det faktum, at jeg ikke har haft en far gennem min barndom.

Bare fordi der er en far i familiebilledet. Behøver det ikke udelukkende, at være der kærligheden findes.

Kære kvinde, jeg forstår godt, at dit biologiske ur tikker. Derfor bør du heller ikke hænge dig i de fordomme, der er omkring det at få et barn uden en far i billedet. Få de børn du drømmer om. Og så kan du altid finde kærligheden efterfølgende. Jeg sender dig min respekt her fra.

Har du også en holdning til dette emne? Skriv gerne en kommentar lige under her, eller kontakt mig privat på: ml@missgrey.dk

De kærligste hilsner fra

Miss Lara <3

Se Også