Sexnovelle: Den frustrerende, blomstrende seksualitet

udgivet:

Den frustrerende, blomstrende seksualitet

Kære læser

Dagens indlæg bliver en lille smule anderledes, da jeg denne lørdag giver jer en lille forsmag, på noget jeg har tænkt på længe. Jeg elsker nemlig at skrive og fantasere, og har derfor forfattet en (forhåbentlig) fornøjelig erotisk novelle til jer. En erotisk novelle er en opdigtet historie omhandlende indenfor det seksuelle univers. Denne erotiske novelle er om end baseret men så inspireret af mine egne tidligere lyster. Den bliver nok én ud af mange i fremtiden forhåbentligt! Så jeg håber I nyder den frække læsning.

Overrasket og forundret træder den unge kvinde ud af badet og betragter formen på hendes nye krop. Puberteten er så småt begyndte at blomstre frem hos den unge kvinde og det gør hende sulten efter at udforske hver en krog af hendes indre lyst, der driver hende på trods af hendes manglende erfaring. Hun er fyldt med ideer og lyster, der driver hende ind i det forbudte rum. Spørgsmålet er, om hun kan få tilfredsstillet det stadig nye, større og frustrerende behov?

Den første pirrende lys

Da hun trådte ud af badet, gennemblødt og fugtig, bemærkede hun sit eget slørede nøgne spejlbillede. Overasket opdagede hun at hendes bryster var ved at antage en helt ny form. En langt mere fyldig og kvindelig form, som hun endnu ikke have oplevet før. Forundret rørte hun forsigtigt ved hendes bryster, og kørte langsomt hånden rundt og rundt for at massere dem og mærke al den nye fylde i hendes hånd. Hun mærkede hendes brystvorter stivne forundret og mærkede en lidt velkendt ny fugtighed mellem benene. Hun havde bemærket en kløen mellem benene på det seneste.

De første pubertets mærker

Det var de små prikkende hår der var på vej ud, og som efterhånden dækkede hendes bløde toppe og skamlæber. Det var mere dun på dette tidspunkt, men ikke desto mindre så var hun begejstret for hendes blomstring. Men der var også den anden længselsfulde kløe. Den der hjemsøgte hende om natten, gjorde hende fugtig mellem læberne. Den søde kløe, som nogen kalder den. Den kløe der nogen gange fik hende til at køre en listende finger ned til revnen, og langsomt penetrere den. Der var endnu ikke meget plads dernede, men hun mindede sig selv om at der heller aldrig havde været mere end en finger tilstede.

Hun får duppet hendes fugtige krop tør med et håndklæde, men den våde følelse vil ikke forlade hendes krop. Stadigt dampende søger hun mod hendes seng, og en indre lyst driver hende på trods af hendes manglende erfaring. Hun er totalt uvidende om alt ved hendes egen krop, men hendes indre lyst driver hende til at udforske hver en krog, og opdage nye højder selv. Hendes tanker står stille, men er alligevel fyldt med ideer og lyster som hun bare har opskriften til at føre ud i livet. Stadig fugtig lægger hun sig under dynen og stirrer op i loftet. Hun har konstant lyst til at røre ved sig selv, men er frustreret over at lysten kun bliver større og større. Hun har endnu ikke fundet en forløsning for hendes lyster, og har kun oplevet at stimulere lysten til nyere højder.

Den første følelse af fugt

Inspireret af hendes egen tankegang rører hun igen ved hendes fyldige ung pige bryster. De unge bryster, som blomstrer under hendes hånd.  Fugtigheden breder sig med det samme i hendes underliv, og hun ved allerede nu at hun drypper ned på hendes lagen. En lille tanke placerer hun bagerst i hovedet, som skal minde hende om at hun skal skifte det senere. Men hun er allerede helt opslugt af hendes erotiske opdagelsesrejse ned over hendes krop. Hun nærmer sig stedet for den søde kløe, og hiver forsigtigt i hvad der formentligt er hendes skamlæber. Det føles rart, selvom hun ingen ide har om hvad det er. En tanke får hende til at massere øverst på hendes ny udsprungne blomst. Hun mærker et behov for at være udfyldt, at opleve at have noget der massere hende indefra. Hun er ved at bukke under for lysten og er frustreret over ikke at kunne imødekomme den. Frustreret river hun dynen af, for at rejse sig op. Fugtigheden har nu bredt sig ned af inderlåret, og hun tager sit faste papirstykke for at tørre det væk midlertidigt. For anden gang i hendes liv, går hun på opdagelsestur i huset…

Det forbudte rum

Hun ved hun ikke burde gå ind i rummet. At det er forkert, og udskældt, men den indre lyst driver hende derind alligevel. En handling hun aldrig ville kunne afsløre overfor nogen. Men hun ved hvad der gemmer sig i skuffen. Voksenlegetøj, som hun føler ville kunne tilfredsstille hendes behov. Hun tager den med ind under dynen igen, for at opsøge den fugtighed hun tørrede væk tidligere. Den er stor, hård og præcis hvad hun føler er behovet. Hun fugter den med hendes egen personlige fugt, som hurtigt er tilbagevendt ved tanken om at mærke den oppe i sig. Hun spreder benene og lægger den til rette ved sprækken.

En jomfru’s snævre skød

Den er hård, men fugtig og hun forsøger forsigtigt at presse den op i det snævre rum. Den føltes kold mod hendes indre folder, og hun mærker at den er for hård og for stor til hende. Hun lægger mere pres på, for hendes indre er fyldt med behovet for at blive berørt indvendigt. Et kort øjeblik mærker hun den glide lidt længere op, og en snert af forløsning nærmer sig. Men det er straks væk igen, og bliver overtaget af en dyb følelse af smerte. Hun må erkende at den er for stor til hendes snævre rum. Frustreret lader hun den gennemblødte, hårde ting forlade hendes folder og glide ned på lagnet. Utilfredsstillet, frustreret og vækket af en masse nye følelser, stirrer hun op i loftet og lader lysten fordampe, præcis som hun har gjort så mange gange før.

Har du en erotisk novelle?

Hvis du selv går og elsker at skrive en erotisk novelle her og der, så ville jeg elske at læse den! Du er velkommen til at sende mig en mail på mv@missgrey.dk eller smide en kommentar nedenunder. Derudover så var det alt for denne gang, og jeg håber du nød denne erotiske novelle. Jeg lover der nok skal komme flere hen ad vejen.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også