Erotisk Sexnovelle

udgivet:

Vågner liderlig i natten

Kære læser

I dag får du et lidt anderledes indlæg fra min side af, nemlig en real-life-story genfortalt som en erotisk sexnovelle. Jeg vågnede nemlig i morges med fornyet energi, samt med en overflod af inspiration skabt på baggrund af denne nats eventyr…

Nattens begivenheder genfortalt i en erotisk fortælling

Vi vågnede i nat cirka samtidig…

Ingen af os sagde noget det første stykke tid. Men vi kunne begge høre ændringerne i hinandens åndedrag, og vidste derfor, at den anden var vågen. Jeg vendte mig med ryggen til ham og lagde mig helt tæt op af ham. ”Hold om mig,” hviskede jeg. Uden tøven lagde Mr. Unexpected sig i ske med mig og lagde sine arme omkring mig. Vi sukkede begge søvnige og lagde os så tæt som muligt.

Jeg pressede min røv mod ham og han strammede sit greb om mig. ”Din bandit,” hviskede han og jeg fniste. Jeg gjorde det igen for at teste ham. Han strammede sit greb yderligere og brummede dybt. Det killede i det hans varme ånde ramte min hals. Vores nøgne kroppe lå helt tæt op hinanden. Varmen fra hans krop ramte min hud og flød igennem mig.

Den velkendte liderlige følelse voksede nede i min mave, og skyllede gennem min krop. Dette på trods af at jeg stadigvæk var øm fra aftens tidligere udfoldelser. Min krop var blevet vakt til live igen. Det er som om, at Mr. Unexpecteds nærvær er en magnet for min liderlighed. Han kan fremkalde den med et enkelt blik, en enkel berøring og endda også når vi ikke er sammen – Og han nyder det lige så meget som mig.

Som sædvanlig kunne han se lige igennem mig..

En dæmpet og dyb latter undslap hans læber. Damn. Som altid kunne han læse mine tanker. Se lige igennem mig. Han vidste det – Vidste at jeg var liderlig. Aldrig før har jeg været sammen med en mand, der er så opmærksom på mig. Det er skræmmende, hvor godt kan kender min krop og mit sind.

Med hans hånd nussede han mig ned langs siden og fandt hurtigt vej til mit bryst. Jeg sukkede i velbehag og lagde mit hoved tilbage. Det killede og summede i hele min krop. Noget han var fuldt ud bevidst omkring. Mr. Unexpected nyder at drive mig til vanvid. Selv er han ofte i kontrol, mens jeg gang på gang smelter i hans nærvær. Den søde killen var uudholdelig – Og han vidste det. Ligeså vel som jeg vidste, at han lå med sit selv-fede, frække smil på grund af min tilstand.

”Lig dig på ryggen,” hviskede jeg, mens jeg vendte mig om og lagde mig i hans arme. Han kyssede mig grådigt med det samme, mens hans hånd fandt vej ned mellem mine ben. Jeg nåede akkurat lige at trække på smilebåndet over, at han heller ikke var fuldstændig upåvirket af situationen. Men hans grådige hænders søgen slukkede hurtigt for mine tanker. Han hænder gik direkte på jagt mellem mine ben.

Jeg stønnede i velbehag, mens mine hænder fandt vej til hans erektion..

Selvfølgelig var der vådt mellem mine ben i forvejen. Det ophidsede ham og hans fingre gik aggressivt i gang med deres orgasme-fremkaldende leg. Jeg knugede hans mandom, samtidig med at han pressede sine fingre op i mig. Vores læber var limet fast til hinanden kun afbrudt af mine støn, som han slugte som en sulten løve. Ømheden fra tidligere blev erstattet med en berusende nydelse af de små stød, hans kærlige behandling af mig sendte igennem min krop.

Han krummede hans fingre og satte kurs direkte mod mit g-punkt igen og igen med aggressive bevægelser. En orgasme kom hurtigt rullende på baggrund af hans heftige behandling af mig. Hele min krop krampede og jeg sukkede højt. Men jeg måtte have mere. Måtte have ham endnu tættere på mig, så tæt som overhovedet muligt. Med hurtige bevægelser, satte jeg mig op på ham, lænede mig frem og kyssede ham. Jeg styrede hans stive pik direkte ud foran min åbning. Min krop overtog kommandoen over mit sind og alle tanker flød bort.

Igen kunne jeg mærke hans tilfredse og liderlige smil mod min mund..

Jeg pressede utålmodigt mit sultne køn nedover ham, og stønnede højt. Dette resulterede i, at hans mimik ændrede sig med det samme. Selvom det var mørkt, kunne jeg fornemme beslutsomheden og liderligheden overtage hele hans holdning. Han greb hårdt fat om mine hofter, mens jeg langsomt vuggede mit underliv op af ned af hans pik, for at vænne mig til følelsen af at være fyldt ud. Han kyssede mig hårdt og det sendte en følelse af utålmodighed igennem mig. Jeg måtte have mere.

Han skød sin krop mod min, mens jeg red ham hårdt. Vores kys blev afbrudt af mine voksende støn. Hans arme holdte mig hårdt fast ned mod hans krop, så jeg ikke havde andre valg end at ride ham synd og sammen. Hårdt og hurtigt. Igen lænede jeg mig frem for at kysse ham, men måtte hurtigt flytte mig, for at kunne indtage mere luft. Mit underliv krampede, i det jeg kom voldsomt udover hans pik. Han holdte mig fast og tvang mig til at mærke ham indeni mig, samtidig med de pulserende sammentrækninger skød gennem mit underliv.

Mit tempo faldt, men jeg fik hurtigt fart på igen i jagten på mere nydelse..

”Jeg kommer,” stønnede han, mens han knugede mig endnu hårdere til sig. Jeg satte farten ned og red ham hårdt og langsomt. De sidste pump gjorde udslaget, og han kom, mens han knugede sig til mig med hans sidste kræfter. Jeg faldt udmattet ned på ham, og gled ned ved siden af ham. Vores forpustede åndedrag fyldte værelset, og igen kunne jeg mærke ham smile. Vi puttede os tæt sammen i en kærlig omfavnelse..

Black And White Love GIF - Find & Share on GIPHY

En fræk erotisk fortælling VS den klistrede virkelighed

Nu bryder jeg lige første regel, der er, i det at skrive en erotisk fortælling. Men livet er ikke en dans på røde roser, med sæd der forsvinder af sig selv kids. For i den rigtige verden er du godt klistret efter sådan en omgang… Så jeg fandt galant gokkerullen frem og tørrede mig ren.

Hvor ville det dog være mere sexet, hvis virkeligheden foregår som i en erotisk fortælling og bare slutter med en omgang putning! Forstå mig ret, vi elsker begge to at putte, men når vi skal sove.. Yeah not so much. Så efter overstående afslutning rullede Mr. Unexepcted sig derfor om på maven, mens jeg legede store-ske og nussede samt kyssede hans ryg.. Inden jeg lagde mig med ryggen til ham, så vi begge to kunne sove.

Det er virkeligheden og det er også helt okay. Havde det været mere sexet, hvis jeg undlad den sande slutning? Probably. Men en erotisk fortælling skrevet over virkeligheden har brug for den ægte slutning i denne verden, som ofte har et Instagram-filter på sig. For jeg lover jer en ting, vi faldt begge to i søvn med et smil på læben.

Læs også: Mine frække og forbudte fantasier

Tak fordi du læste med! Jeg håber, at du kunne lide at læse mit anerledes bud på en erotisk fortælling. Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier: 

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Se Også