Yes. Vi er kommet til et af de mere makabre emner. Nemlig hvordan du bliver smukkere, hvis du tager flere ture i soveværelset. For mere avanceret behøver det ikke at være. Du kan godt droppe de mange ansigtsmasker og hårkure. Naturens egen eliksir venter lige om hjørnet. Og heldigvis, er den en nem kur at følge – det er bare at hive fat i din partner, eller bolleven, og så komme ind under dynen. Sæt igang!  

3 gode grunde: Dyrk mere sex og få smukt hår og hud!

Sex er indsprøjtning til flot hud

Som årene går, bliver din hud mindre elastisk, hvilket kan føre til rynker. Men det er faktisk muligt at skrue tiden tilbage. Faktisk kan regelmæssig sex få dig til at se fem til syv år yngre ud.

Under sex øges blodcirkulationen, hvorved der pumpes mere oxygen ud til din hud. Det kombineret med, at du også udløser væksthormoner, fører til en mere glødfuld og elastisk hud.

Væk med akne og tør hud

Sig farvel til de gange, hvor en træls bums, eller tør dims, ganske uventet, har valgt at placere sig midt i dit ansigt. Du kan nemlig bruge sex – faktisk morgensex – på at forebygge uventede bumser eller tør hud.

Sex tidligt om morgenen øger dit niveau af østrogen, som hindrer tør hud og samtidig forbedrer din elasticitet i huden. Sex er også lig med god søvn, fordi der udløses oxytocin.

Fra glansløst til skinnende hår

Det er ikke kun huden, som har godt af sex. Dit hår bliver også meget smukkere.

Et tilfredsstillende sexliv betyder nemlig, at der er mange hormoner i luften – og hvert af dine hårstrå bliver påvirker af dem. Det sker, fordi hormoner øger kroppens evne til at modtage og nedbryde næringsstoffer effektivt. Og resultatet? Det er smukkere og mere skinnede hår.

Når alt dette er sagt, ja, så kommer du bare til at stråle af mere sex. Læs selv med hos Cosmopolitan lige her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here