Derfor skal du dyrke morgensex – du får 3 gode grunde!

0
1038
Morgensex

Hvis ikke du allerede er a-menneske, så er der klart en grund til at blive det. En masse undersøgelser peger nemlig på, at det kan være en klar fordel at stå tidligt op.
iStock_000059256322_Large

3 gode grunde til at dyrke mere morgensex

Ifølge et studie fra University of Cincinnati, er der en del klare fordele ved at komme tidligt op.

  1. En af de ting, som studiet slår fast er, at du faktisk kan skippe din morgentræning. Ikke dårligt, vel? Studiet viser, at en tur i kanen svarer til det samme som 30 minutters motion. Så er du fitnessforskrækket, er der altså ingen grund til at svede på løbebåndet. Du kan jo bare svede sammen med din kæreste!
  2. Fordi det er praktisk. Ja, så er der en anden helt enkel årsag. Det er simpelthen praktisk at gå igang så tidligt på dagen, da dit tøj allerede er af kroppen. Du skal altså ikke til at præstere ekstra ved at få tøjet af på en fræk måde. Du skal bare vende dig rundt, og så er din partner sikkert klar…. for…
  3. Testosteron-niveauet er nemlig højere om morgenen. Det betyder, at din mand kan holde længere sådan helt generelt. Det er derfor ikke din kærestes skyld, hvis han altid er klar på en omgang så tidligt på dagen. Det er hormonerne i kroppen og dem er der altså flest af tidligt om dagen.

Dette var en lille fredags-reminder. Sæt vækkeuret tidligt i morgen, selvom det er lørdag, for det kan godt betale sig. Du får mere ud af det som kvinde, og som mand, kan du altså holde længere.

Happy Fridays folkens!

Tidligere artikelNår én øl bliver til 50 og festen går amok
Næste artikelHvorfor giver sex bedre selvtillid?
MISS GREY REDAKTØREN
Hej med dig (forhåbentligt faste læser). Mit navn er Mette, og jeg er stifter af konceptet - Missgrey.dk. Jeg er det, du kan kalde tovholder på hele projektet - og jeg sørger for, at der er styr på Missgrey-teamet og sitet. Jeg håber, at det her univers kan være med til, at du selv - midt i livet - tør og har lyst til at debattere lidt om sex, singlelife, kærlighed, vilde følelser og op/nedture i dit liv. Derudover skriver jeg også indlæg her på sitet for at sætte lidt skub i debatten, og fordi, jeg ofte har et eller andet på hjerte, som bare SKAL ud. Du kan ALTID kontakte mig på: Mette@missgrey.dk - husk også at besøge os på vores site: www.missgreyclub.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here