erotisk-sexnovelle-drillerier-og-fristelser

udgivet:

Drilleri & fristelser

Læs denne kinky sexnovelle, som helt klart vil tænde lysten i dig. Små drillerier udvikler sig til hed sex. Kender du selv til det?

En ung kvinde tilbringer en hjemmearbejdsdag i sengen, da hun bliver forstyrret af frække dagdrømme om en lidenskabelig morgen med sin partner. Da han tager på arbejde, udnytter hun muligheden for at sende frække beskeder og opildner hans begær til fræk leg senere på dagen, som hun længselsfuldt har ventet på. Spørgsmål er blot, om han kommer til at efterleve hendes inderste forhåbninger?

Jeg sad med mobilen i hånden, og grinte lidt for mig selv. Han havde lige kørt hjemmefra, efter en hed morgen. Jeg havde vågnet ved at han nussede mit inderlår, hvorefter han havde kysset mig dybt, spredt mine ben og…

Jeg kunne tabe mig selv i tankerne, men jeg rystede min dagdrøm væk, og vente tilbage til min telefon. Jeg var i gang med at sende ham en besked, og jeg havde ikke planlagt at være alt for sød ved ham.

”Jeg arbejder hjemmefra i dag, så jeg behøver nok ikke dem her,” jeg skrev beskeden og sendte den med et billede af mine trusser hængt over kanten af vasketøjskurven.

”Ugh” var det eneste han svarede, men jeg vidste, hvad det betød, og smilede for mig selv.

Jeg fik ikke meget arbejde lavet den dag, i stedet sendte jeg ham frække billeder og gifs. Jeg grinte lidt for mig selv, når han svarede med et udråbstegn eller en frustreret emoji. Jeg hældte et glas vin op, og tænkte, at jeg nok var nødt til at tage det ekstra skridt for virkelig at få skovlen under ham. Så jeg ringede ham op, og da han tog telefonen, svarede jeg ham i den sødeste stemme jeg kunne, og begyndte at stønne ind i røret.

”Hmm” var alt han sagde til at starte med ”dril du mig bare min skat, du skal nok få som du fortjener, når jeg kommer hjem”.

”Vi får at se,” jeg fniste til ham og lagde på.

Jeg stoppede dog ikke med at drille ham den dag, sendte ham billeder, hvor han kun lige kunne ane, at jeg var nøgen, og optog videoer til ham, hvor jeg rullede rundt i sengen og stønnede, mens jeg tiggede ham om at komme hjem og tage mig hårdt.

Jeg havde haft så meget sjov med at drille ham, at jeg slet ikke havde lagt mærke til, hvor meget klokken var gået hen og blevet. Jeg lå i sengen og var ved at sende ham flere beskeder, da jeg kiggede op og så ham stå i døren til værelset.

“Nu skal du nok få at se, hvor meget jeg har ville have dig hele dagen.” Han grinede til mig og begyndte at taget tøjet af. Jeg prøvede at hoppe ned fra sengen og stikke af, men han sprang på mig, og tog mig i hans arme som et lyn, kastede mig ned på sengen igen, og lagde sig ned over mig.

Han holdte mig fast med alt sin kraft, og jeg kæmpede imod, mens jeg desperat prøvede ikke at grine. Han kyssede mig hårdt fuld af lidenskab, og kørte hans tunge ind mellem mine læber, ind i min mund og bevægede den længselsfuldt med min. Jeg bed hans tunge, og han lo, og holdte min krop endnu tættere mod hans. Han begyndte at gnide hans lem op imod mit lår og flyttede hans mund til mit øre, stønnede og hviskede blidt mod min hud.

Jeg vidste, at han ville have mig til at løbe, så han kunne fange mig igen. Han var i et drilsk humør, legesyg endda, det skinnede ud af øjnene på ham. Jeg smilte. Jeg vidste godt, at mit drilleri i løbet af dagen havde bragt ham i det her humør.

Han så skuffet ud over, at jeg ikke havde prøvet at stikke af igen mens han tog tøjet af. Men han vidste, at jeg bare ventede på det rette øjeblik til at starte legen igen.

Han greb mine ankler og trak mig ud til kanten af sengen, så min overkrop stadig lå på sengen, men mine ben hang ned langs siden. Han placerede sig mellem mine ben, bøjede hovedet over mig, og begyndte at sutte og bide mine brystvorter hårdt. Jeg stønnede, og vred mig utålmodigt, som lysten blev stærkere og stærkere. Jeg kunne se hans lem vokse, som hans mund og hænder arbejde på mine brystvorter. Jeg stønnede fuld af længsel.

Han greb fast om min hage og kyssede mig igen, så hårdt og ivrigt som før. Han bevægede sin hånd mellem mine ben og spredte mine kønslæber, så han kunne mærke, hvor våd jeg var. Jeg kunne mærke hans hårde lem gnide op imod mig på mit inderlår. Med hans greb på min kæbe tvang han mit hoved op, så jeg kunne se ham direkte i øjnene.

I en hurtig bevægelse havde han stødt sit lem ind i mig. Jeg stønnede og mine øjne rullede tilbage, da han begyndte at bevæge sig ind og ud af mig, hurtigere og hurtigere. Han grinede, og greb fast i mit hår, og lænede hans pande mod min, som han stønnede og holdte om mig.

Jeg kunne mærke, hvordan hans lem bevægede sig i mig, udvidet mig, og sendte impulser af lykke gennem min krop. Han flyttede sine hænder til mine arme, og holdte fast. Han brugte sit greb om mig til at trække mig ned mod ham, som han stødte op i mig, og gav mig den mest intense nydelse, når vores kroppe kolliderede. Mens han bevægede os sammen, lænede han sig ned for at kysse og bide min hals.

Jeg kastede mit hoved tilbage, og pressede mine bryster op mod ham og stønnede højt og dybt, næsten som et skrig. Han fortsatte med at hamre ind i mig med den samme lidenskab og lyst som før, bare mere bestemt nu. Jeg kun se på ham, at han af lyst og nydelse havde taget overhånd, han havde givet efter for det begær, jeg havde opildnet i ham hele dagen. Han sænkede hovedet til mine bryster, som jeg skød dem op mod ham, og begyndte at sutte og bide mine brystvorter, bed hårdere hver gang han stødte ind i mig.

Jeg gispede efter vejret, følelsen af ham i mig, og lyden af hans begær, sendte mig i himlen. Han vidste, hvad han gjorde for mig. Smilet på hans ansigt afslørede ham. Mine støn blev kun mere febrilske som han fortsatte, hamrede op af mit g-punkt. Jeg bed ned på min læbe for at holde skrig tilbage.

“Mm, skrig for mig baby, lad mig høre at du kan lide det”.

Jeg kunne mærke, hvordan hans lem svulmede inde i mig, som han nærmede sin orgasme. Men jeg havde endnu ikke selv nået min orgasme, så jeg besluttede mig for at fortsætte legen igen.

Jeg trak ham til mig, som for at omfavne ham, og bed ham i øreflippen. Jeg mærkede, hvordan han slappede af mod min krop, og jeg tog chancen til at vippe ham af mig, inden han nåede at komme i mig, og løb væk mens jeg grinte højlydt.

Han greb mit håndled og forsøgte at trække mig tilbage til ham. Min plan var at løbe mod døren, så han kunne få love at jagte mig rundt i huset, midlertidigt i det mindste. Han gjorde det dog ikke ligefrem let.

Grinene fik jeg min hånd fri og snublede næsten over mine egne fødder. Hans ansigtsudtryk var en blanding af humor og forbavselse over, at jeg trak væk da jeg gjorde det. Men han nød legen, og jeg vidste, at når han fangede mig, ville han ikke give slip på mig igen.

Han bevægede sig hurtigt og blokerede min vej ud fra soveværelset, så jeg var nødt til at komme med en anden idé. Jeg løb rundt om sengen, greb puder og tæpper og kastede dem efter ham, hver gang jeg ramte ham, smilte han endnu mere, som om min barnlige leg tændte ham mere.

Jeg kunne ikke stoppe min boblende latter, som jeg sprang rundt, og vi så begge hinanden an for at se, hvem der ville løbe først. Det gjorde han. Han sprang frem, og det lykkedes mig kun lige at undvige, ved at springe op i sengen og løbe rundt i værelset, skubbede til ting, så han blev nødt til at undvige dem. Det lykkedes mig at smutte ud af værelset, og han fulgte efter, jagtede mig rundt gennem huset fuldstændig nøgen, mens vi grinte som legesyge børn.

Som vi løb, tog jeg puder og kastede efter ham igen, skubbede til møbler og kommoder, alt for at forlænge vores leg. Vi dansede rundt om møblerne, løb frem og tilbage, mens jeg undveg alle hans forsøg på at fange mig. Jeg nåede ud til køkkenet, da jeg kom til at tænke på, at det var en blindgyde. Så jeg var nødt til at finde en vej forbi ham. Men han var forberedt.

Han fangede mit håndled, som jeg prøvede at smutte forbi, og trak mig tilbage i hans arme, så jeg kolliderede med hans brystkasse. Han løftede mig op, og kastede mig op på køkkenbordet, på maven så mine ben hang ned langs skabene, og jeg ikke kunne nå gulvet. I en hurtig og desperat bevægelse stødte han ind i mig igen, og følelsen af intens nydelse startede op med det samme, som havde vi aldrig stoppet.

Han tog fat i mit hår som en hestehale, og hev blidt i det, og holdte mig nede på samme tid, som han stødte ufortrødent ind i mig. Jeg var færdig med at lege for nu, opslugt af ham og hans bevægelser, hans støn tændte mig endnu mere, jeg elskede at høre ham, og føle hans begær. Han klappede mig på bagdelen et par gange, hårdere for hvert slag, stønnede og trak hårdere i mit hår.

Jeg følte et pres bygge sig op i mit underliv, som en puls, hver gang han skubbede ind i mig. Han satte tempoet op, trak mig tilbage for at møde hans stød, hans fingre gravede ind i min hofte. Jeg skreg hans navn højt igen og igen, og stønnede med hvert åndedrag, jeg tog. Trykket blev ved med at bygge sig op.

Jeg kunne føle spidsen af hans lem skille mine vægge og udvide mig.

Der var ikke et sted, jeg ikke kunne føle ham. Han fyldte mig. Han ramte effektivt mit g-punkt hver gang, hvilket fik mig til at stønne endnu mere.

Vi var begge opslugt af lidenskab og begær, kommunikerede kun gennem bevægelser og stønnen.  Jeg kunne ikke holde til mere, og det sendte mig til sidst over kanten. Presset og varmen i mit underliv havde bygget sig op så længe, at orgasmen der tog fat i mig, fik mig til at skrige og ryste som en sindssyg. Orgasmen rev gennem hele min krop, og fortsatte længere end jeg nogensinde havde prøvet det før. Det vaskede ned over mig som bølger, slog mig igen og igen, indtil jeg næsten besvimede af intensiteten.

Han slap mit hår og kastede sine arme omkring min talje og bryst, trak mig til ham, hans stød blev mere og mere bestemte igen, og jeg kunne mærke hans lem vokse i mig. Han kom i mig og skreg ligesom jeg havde gjort. Stadig følsom fra min egen orgasme, kunne jeg mærke tydeligt, hvordan han nu også nåede hans klimaks

Han grinte, mens han stadig gispede efter vejret, og kyssede mig op og ned ad ryggen, på min skulder og nakke. Han omfavnede mig, og bar mig tilbage i sengen. Arme og ben næsten viklet sammen lå vi i hinandens arme, og nød følelsen af hud mod hud.

Som jeg dog elskede denne mand, som bragte leg og glæde ud af mig, jeg tænkte for mig selv, hvor perfekt denne dag havde været, og faldt i søvn i hans arme til lyden af hans vejrtrækning.

Se Også