Læs denne kinky godnathistorie, som helt klart vil tænde lysten i dig. Små drillerier udvikler sig til hed sex. Kender du selv til det?

Jeg sad med mobilen i hånden, og grinte lidt for mig selv. Han havde lige kørt hjemmefra, efter en hed morgen. Jeg havde vågnet ved at han nussede mit inderlår, hvorefter han havde kysset mig dybt, spredt mine ben og…

Jeg kunne tabe mig selv i tankerne, men jeg rystede min dagdrøm væk, og vente tilbage til min telefon. Jeg var i gang med at sende ham en besked, og jeg havde ikke planlagt at være alt for sød ved ham.

”Jeg arbejder hjemmefra i dag, så jeg behøver nok ikke dem her,” jeg skrev beskeden og sendte den med et billede af mine trusser hængt over kanten af vasketøjskurven.

”Ugh” var det eneste han svarede, men jeg vidste, hvad det betød, og smilede for mig selv.

Jeg fik ikke meget arbejde lavet den dag, i stedet sendte jeg ham frække billeder og gifs. Jeg grinte lidt for mig selv, når han svarede med et udråbstegn eller en frustreret emoji. Jeg hældte et glas vin op, og tænkte, at jeg nok var nødt til at tage det ekstra skridt for virkelig at få skovlen under ham. Så jeg ringede ham op, og da han tog telefonen, svarede jeg ham i den sødeste stemme jeg kunne, og begyndte at stønne ind i røret.

”Hmm” var alt han sagde til at starte med ”dril du mig bare min skat, du skal nok få som du fortjener, når jeg kommer hjem”.

”Vi får at se,” jeg fniste til ham og lagde på.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.