den-berygtede-djævelsk-trekant

udgivet:

Den berygtede ‘Djævlens Trekant’

Hej venner, Miss Fox her. I’m back! Vil lige starte med hurtigt at beklage mit fravær. Nu er jeg finally back on track – for real.Og således kommer her mit første indlæg i godt to måneders tid:

Her kommer et indlæg om en fetich, jeg aldrig troede jeg skulle skrive om – men skæbnen går sin gang, så stik mod alle odds, skal I nu læse om Djævlens Trekant.

  • (Djævlens trekant = en trekant med to mænd og en pige)

Som I måske kan huske fandt jeg jo kærligheden i min gamle flammes bedste venMr. Big. (Totalt stjålet fra Sex& and the city, ja). Faktisk er det gået rigtig godt mellem os. Så godt at vi er blevet kærester… selvom jeg troede jeg var ‘dømt’ til at være single resten af livet.


Vi har svævet på en lyserød sky hele sommeren. Alt har været perfekt og et eller andet sted tænkte jeg også at det gik liiidt for godt. Min spådom viste sig korrekt: et kæmpe skænderi udviklede sig i slutningen af september. Faktisk endte det med vi slog op. (Detaljer om skænderiet får I en anden gang).

Den aften vi slog op var jeg sammen med en anden. Jeg vil ikke kalde det utroskab, men ja… det var nok lidt dårlig stil.

I hvert fald går det hverken værre eller bedre at Mr Big og jeg finder sammen igen efter et par dage. Her vælger jeg så at fortælle ham om den anden fyr. Han tager det faktisk meget pænt. Vi snakker ikke om det de næste par dage og egentlig går det i glemmebogen

Lige indtil….


Han pludselig sender mig en SMS. Samtalen gik nogenlunde sådan her:

Ham: jeg har en ret vild og fræk sexfantasi.

Mig (begejstret): fortæl!!!

Ham: først var jeg ked af det da du lavede ballade.. men nu tænder det mig faktisk lidt. Her er min fantasi: jeg ligger bundet på sengen. Du ligger over mig, mens du bliver knaldet af en anden mand. Du kan bruge os begge som du vil. Tanker?

Her er hvad jeg tænkte: ØØØØHH?! Nej!!! Hvad fanden???

Her er hvad jeg sms’ede tilbage: okay. Jamen det lyder da spændende !

Jeg var fuldstændig blæst bagover. For det første ved jeg at Mr Big ikke er til mænd. For det andet er det sgu da ikke normalt at tænde på at se sin kæreste knalde en anden? Eller…? Jeg vidste godt jeg lige måtte skrue lidt ned for fordommende.

Efter en snak med venner og en masse googling fandt jeg ud af at det faktisk er en meget normal fantasi. Alligevel var jeg stadig noget overrasket.

Jeg kan godt li’ at mine fyre har en lille smule ejerfornemmelse (uden det skal lyde forkert). Hvis en fyr ligger an på mig, skal min kæreste true ham… ikke tænde på det! (Sån’ lidt groft skåret ud).


Dog var Mr Big meget opsat på at få ført fantasien ud i virkeligheden. Det var åbenbart noget han havde fantaseret om længe. Efter lang tids overvejelse er jeg faktisk endt med at gå med på ideen. Tanken om to mænd er faktisk meget fræk.


(Vores egen Miss Curious har jo endda prøvet det!)

Vi er faktisk gået i gang med at lede efter den heldige deltager. Detaljerne er selvfølgelig endnu ikke helt på plads… jeg har fx ikke lyst til at være den dominerende part.. men alt det skal jo nok falde på plads når vi finder en mand.

Mit spørgsmål til jer er nu om I har prøvet noget lignende? Og hvis ja, hvordan gik det så? Tips og gode råd modtages med kyshånd! Der skal jo selvfølgelig nok komme et indlæg om oplevelsen. Jeg ved dog ikke hvornår. Jeg hopper ikke lige med på en trekant fra den ene dag til den anden.. MEN når det er sker, så får I selvfølgelig alle detaljerne <3

Til slut vil jeg bare ønske jer alle en god onsdag AKA hump day 😉 Husk I kan følge mig og de andre MG-piger på Instagram.

Se Også