Seksuelle fantasier

udgivet:

Hvad afslører dine seksuelle fantasier om dig?

Kære læsere. Lad os snakke om seksuelle fantasier!

I dette indlæg udforskes altså sammenhængen mellem dine seksuelle fantasier og din personlighed. Ifølge en række eksperter kan dine frække fantasier nemlig afsløre en hel del om, hvem du er – også selvom du ikke har lyst til at gøre dine våde drømme til virkelighed.

Læs videre, hvis du er interesseret i at få et større indblik i samspillet mellem dine seksuelle fantasier og din personlighed.

God fornøjelse!

Seksuelle fantasier eller ej?

Mange unge kvinder kæmper med at finde ud af, hvem de er. Nogle har faktisk den opfattelse, at de bør være på en bestemt måde for at passe ind. Måske sidder du endda og læser dette indlæg med tanken om, at du er forkert, fordi du ikke har nogle seksuelle fantasier?

Forhåbentlig afkræftes denne teori ved, at det viser sig, at der findes masser af kvinder, som ikke har sexfantasier.

Faktisk er det ligeså udbredt, som at have fantasierne. Det siger nemlig også noget om kvindens personlighed, hvis man spørger sexolog Joan Ørting. Ifølge hende har udadvendte mennesker færre fantasier sammenlignet med de indadvendte, fordi deres liv foregår udenfor deres tanker. De kvinder, der har seksuelle fantasier betragtes altså som indadvendte med et større indre liv samt en tendens til at være reflekterende.

Sexfantasier og personlighed

Her tages der udgangspunkt en ekspertudtalelse fra Joan Ørting med fokus på de hyppigste sexfantasier hos danske kvinder.

Den uartige luderfantasi:
Her fantaserer kvinden om at få penge for at tilfredsstille manden med udgangspunkt i hans lyster. Ørting udtaler, at det er denne seksuelle fantasi hænger sammen med lavt selvværd. Det er typisk kvinder, som føler, at de ikke bliver rost nok i deres dagligdag. De har en fantasi om at modtage penge for seksuelle ydelser. I denne sexfantasi er der en mand, der hellere end gerne betaler for, at kvinden dyrker sex med ham. Hvis han er villig til at betale, må det jo være, fordi hun er god i sengen.

POINTE: Her fantaserer kvinden om at få penge for at tilfredsstille manden med udgangspunkt i hans lyster.

sexfantasien om voldtægt

Den mørke voldtægtsfantasi:
I fantasien bliver kvinden overfaldet og taget mod hendes vilje. Denne seksuelle fantasi er beslægtet med ‘klassikeren’, hvor manden smider hende op på bordet for at kneppe hende, mens hun modvilligt overgiver sig efter at have kæmpet imod.
Voldtægtsfantasien sættes ifølge Joan Ørting i relation med den stærke kvinde, som har svært ved at åbne op og give sig hen til sin partner. Nogle af dem føler sig endda fjollede ved at lægge der og stønne, hvilket de glemmer ved tanken om at blive tvunget til det.

LÆS OGSÅ: Sådan udlever I jeres voldtægtsfantasi

Et kinky gangbang:
Kvinder fantaserer ofte om sexscener, hvor der er flere medvirkende. Det ses blandt andet i form af et gangbang, hvor mændene slet ikke kan kontrollere sig selv og deres lyster.
Kvinden er den uskyldige part, mens mændene er begærlige og liderlige efter hende. Igen er det stærke kvinder, der har disse former for sexfantasier, fordi hun ønsker at slippe kontrollen og blive opslugt af sanselighed, hvilket dette scenarie tillader, da tilstedeværelsen af flere mænd gør, at kvinden ikke længere er i kontrol.

Seksuelle fantasier - gangbang

Den frække domina:
Lysten til at binde en mand for at dominere ham og ride ham uden hans indblanding ses ofte hos klassens stille pige. Her er der tale om en indadvendt kvinde, som inderst inde ønsker at kommandere.
Denne seksuelle fantasi er ofte linket til kvinder, der ikke har en særlig stor magt i deres dagligdag, hvilket eksempelvis kan være kvinder i servicefag.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du din indre domina

Den maskuline power-kvinde:
Kvinden, der drømmer om at tage sin mand med en strap-on dildo, viser at der er tale om en kvinde, der gerne vil besidde den maskuline power i forhold til at have styringen.
Denne kvinde fantaserer om at gøre noget, som virker for manden for at se ham vride sig af nydelse under den magtfulde stav mellem hendes ben.

sexfantasier - Power kvinden

En trekant med to mænd: 
Her er der tale om en kvinde, der godt kan lide at være i centrum med to mænd, som vil have hende. Ørting ser en sammenhæng mellem denne seksuelle fantasi og en ustyrlig trang til at vise sig frem nøgen (også kaldet ekshibitionisme).
Kvinden kan nemlig ikke skjule sig på nogen måde, da der er to sæt øjne, der betragter hende. En sexfantasi af denne karakter ses ofte hos kvinder, der ønsker at dyrke mere sex.
Den liderlige sexgudinde: 
Hun er midtpunktet i sexfantasien, hvor hendes elsker ser og begærer hende. Fantasien spiller mest på kvindens forventninger og sindsstemning inden den seksuelle akt. Denne kvinde længes efter at åbne sig og føle sig feminin, da hun til daglig er en præsentationskvinde, der har en meget aktiv hverdag.
Kvinden slipper sin maskuline energi ved at leve sig ind i denne seksuelle fantasi, hvor hun bliver sat i en stemning af liderlighed ved at sætte sig selv i positionen som sexgudinde.

seksuelle fantasier om trekanten med to mænd

Tanken om blid sex med kvinder: 
Når en kvinde fantaserer om at dyrke sex med en anden kvinde ses det som en indikation på, at denne kvinde har brug af blidhed og sødme. Ørting forbinder denne seksuelle fantasi med kvinden, der føler sig tættere på sin mor end sin far. Det skaber angiveligt et naturligt forhold til det at være tæt med andre kvinder.
Denne kvinde søger alt, der er feminint og elsker at være sammen med andre kvinder, men hun er ikke homoseksuel.
Drømmen om en mand i uniform:
Kvinden, der drømmer om at dyrke sex med en mand i uniform, ønsker at føle sig pigede og feminine. Der er tale om en traditionel kvinde, som forbinder uniformen med magt. Denne seksuelle fantasi er forbundet med kvinder, der fantaserer om en galant mand med status.
HUSK: Vær sammen i legen

Om disse ting passer eller ej er svært at sige, men uanset hvad er de seksuelle fantasier gode at have til onani og inspiration. Dog er det vigtigt at have styr på ens seksuelle fantasier og den plads, de har i ens sexliv.

Det er nemlig ikke optimalt at have fantasierne kørende, når du er sammen med din partner. Hvis du bruger dine sexfantasier til at få orgasme, når du dyrker sex, tager du fokus væk fra ham du rent faktisk er sammen med, hvilket resulterer i, at du egentlig bare bruger ham som et sexlegetøj. Livet er for kort til at holde mændene udenfor vores frække fantasier.

Involver din partner i din fantasiverden frem for at fokusere på uvirkelige elskere.

Det behøver ikke at føre til, at fantasierne skal udleves, men derimod kan du bruge dem til at gøre dine seksuelle behov mere tydeligere for din partner.

Jeg håber, at I kan bruge dette indlæg til at lære jer selv bedre at kende gennem jeres seksuelle fantasier.

Tak fordi I læste med.

– Miss Felicity

TJEK OGSÅ HOS JP: Dette er mænds hotteste fantasier!

Se Også