Digital julekalender med et frækt touch

0
619

Er du klar til vores digitale julekalender?

Så er julen snart over os. Og det betyder også, at der skal hygges mere indenfor. Er du single, vil du måske på flere dates? Er du i et parforhold, bliver der helt sikkert flere stunder med mørket udenfor, hvor stearinlys og puttetid på sofaen fører til sex. Denne har Sinful f.eks. regnet godt ud. De har med deres Sinful Julekalender, får inspireret danskerne til et mere nydelsesfuldt sexliv hele december måned. Vi er store fortalere for denne skønne kalender og har også selv prøvet den.

Men er julekalenderen lidt over dit eller jeres budget, så er der faktisk en anden løsning. På Missgreyclub.dk har vi nemlig lavet en digital julekalender. Læs med.

Dette får du i vores digitale julekalender

Når du tilmelder dig en digital julekalender hos os, så får du hver dag i december en mail sendt med en sexopgave og forslag til en aktivitet på dagen. Du får derfor små bidder hver dag i december med frække tips og tricks til dig og din partner. Hvis du er single, kan du også få glæde af julekalenderen, da den sagtens kan bruges solo eller sammen med en date eller bolleven.

Mange af sexopgaverne i julekalenderen er hentet med inspiration i Missgrey.dk og Missgreyclub.dk. Men du vil også finde nyt indhold, som ikke er at finde på vores hjemmesider.

>>TILMELD HER<<

Sådan tilmelder du dig en digital julekalender

Hvis du ønsker at få fingrene i vores digitale julekalender, så skal du følge vores steps herunder.

  1. Du klikker dig over på Missgreyclub og nærmere betegnet på vores >> check-outside. 
  2. Her bruger du rabatkoden “julekalender” når du signer op.
  3. Du får dermed året ud GRATIS som medlem på Missgreyclub.dk og så begynder du at få din digitale julekalender tilsendt fra den 1. december og frem mod den 24. december.
  4. Gå i gang med at bruge Missgreyclub og vent på, at vi sender dig den første låge den 1. december. GOD JUL FRA OS. 
  5. HUSK: Denne kampagne gælder kun fra den 17. november og frem mod den 30. november. Det er dermed et tidsbegrænset tilbud.

>>TILMELD HER<<

Digital julekalender

>>TILMELD HER<<

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here