Kære læsere

I dagens indlæg skal jeg skrive om noget, som jeg ved at mange mænd måske går og tænker lidt over. Hvad er det egentligt hun vil have, hende der kvinden? Er det en badboy, pretty boy eller bamsefar der vinder i det lange løb? Eller det hurtige og korte løb?

Hvad vi tænder på som kvinder er..

.. fuldstændigt individuelt. Men den havde du dog nok gættet. Som de fleste af jer nok ved, så er jeg i et forhold med Mr. Teddy. Og det er ikke for sjov at det er hans navn her på Missgrey. Han er nemlig en rigtig bamsefar, med alt hvad der hører hjemme.

LÆS OGSÅ: En skrøbelig kærlighedshistorie.. del 4

Men det kan han nogle gange dog blive ret selvbevidst omkring. Jeg ved at han går lidt og spekulerer lidt over, hvorfor jeg lige har valgt ham. Og hvorfor har jeg egentligt ikke bare valgt en af mine gymnasie badboys? Det er der skam flere årsager til.

Først og fremmest så er det efterhånden gået op for mig, at jeg tænder langt mere på personlighed end på udseende. Det betyder selvfølgelig ikke at udseendet ikke betyder noget for mig. Men jeg vil nok give det en 80-20 med personlighed vs udseende. Det er ikke noget der bare kom som en åbenbaring, men noget jeg efterhånden har lært ved at kigge tilbage på nogle af de fyre jeg har været interesseret i..

Når personligheden skuffer!

For jeg har netop før måske jagtet en fyr på baggrund af hans enormt smækre ydre. Jeg husker det tydeligt fra min gymnasie tid. Når jeg så endeligt fik taget mig sammen til at snakke med ham, så endte jeg med at blive slemt skuffet. Pludseligt var han slet ikke så flot eller tiltrækkende som jeg havde troet. Fordi kemien bare ikke var der..

og kemien kommer af sig selv!

Faktisk har jeg jo netop oplevet, at kemien og tiltrækningen opstår med et venskab. Ofte føler jeg mig langt mere tiltrukket af en mand med masser af personlighed. Som tør sige din mening, og siger den med masser af humor. Men som også kan tage mig seriøst. Præcis ligesom Mr. Teddy.

Derfor vinder bamsefar!

Så nu har vi efterhånden slået fast at for mig personligt, så er det personligheden og karakteren der skaber tiltrækningen. Og dermed ikke udseendet til en vis grad. Men jeg kan nu heller ikke udelukke, at jeg tænder lidt på det vamsede udseende. Og derudover så synes jeg jo virkelig også at Mr. Teddy er en flot mand. Det er bare ikke altid at han tror mig, når jeg fortæller at for mig personligt, så vinder bamsefar altså!

Jeg elsker at det ikke er en bunke muskler jeg ligger på, og at han er blød og rar at putte med. Jeg opfordrer dog heller ikke til overvægt, men det synes jeg bestemt ikke at Mr. Teddy er heller. I mine øjne så er han den perfekte bamsefar.

LÆS OGSÅ: Føler mænd sig intimideret af sexlegetøj?

Hvad repræsentere bamsefar?

Og hvorfor er det egentligt at jeg tror at dette er lidt mere generelt end bare mig selv? Jo bamsefar repræsentere nemlig nogle helt specielle ting, især for mig personligt. Han er en tryghed, og en familiefar (måske på et tidspunkt), en forsøger og en beskytter. Han er ofte moden nok til et forhold, og giver masser af kærlighed. Han er måske ikke altid det bedste knald, men han er så meget mere værd i det lange løb. Og kommer til at give dig så meget mere lykke i livet. Jeg tror slet ikke jeg behøver at snakke om, hvilken slags lykke en badboy (aka måske en fuckboy) kan give dig (indsæt fræk tankegang).

Jeg er fan af min bamse!

Så alt i alt, ville jeg bare hylde alle bamse fyrene derude. Og fortælle jer at vi er masser af kvinder derude, der elsker lige den slags fyre! Det er ikke kun kvinder der kan være en smule selvbevidste, det har jeg efterhånden lært. Men for mig personligt, så vil jeg altid være kæmpe fan af bamsefar.

Tak fordi du læste med denne gang. Husk du kan sende mig en mail på mv@missgrey.dk eller skrive en kommentar nedenunder. Tak fordi du læser med! 

Much Love

Miss Vanilla

 

Tidligere artikelPorno for begyndere – Er Danmark klar?
Næste artikelSådan bruges fjer og flogger til intimt forspil
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here