Guiden til hans penis

udgivet:

Derfor synes vi nogle mænd er mere tiltrækkende end andre

…for det synes vi. Rent videnskabeligt, så er det sådan, at vi per definition ser nogle mænd som mere tiltrækkende end andre. Det er derfor ikke underligt, at vi synes mænd som George Clooney, Brad Pitt, Ryan Gosling og Mr. Grey (også selvom han er fiktion), er lidt lækrere end andre mænd.

Her kommer forklaringen: Derfor er nogle mænd mere tiltrækkende end andre

Ifølge Independent.co.uk, så er der en række årsager til, at vi falder for nogle mænd, før vi falder for andre.

For det første, så falder vi for “High Status Men”

Og hvad betyder det så? Ja, vi synes ganske enkelt, at en mand kan fremstå en anelse mere attraktiv, hvis han har en stor bil, et stort hus og et fancy arbejde. Ja, generelt tjener gode penge. Det er derfor lyv, hvis kvinder kommer ud af en biograf efter at have set Fifty Shades, og siger, at de slet ikke tænder på Mr. Grey “som type”. For ifølge videnskaben, taler det altså til en mands forel, når han har styr på sit liv og på sin økonomi.

Forklaringen på dette er ikke den store bil i sig selv. Forklaringen ligger i, at en stor bil, et godt arbejde og en god økonomi får os til at se manden som en mulighed for at blive beskyttet. En sådan mand vil ganske enkelt give os et indtryk af, at han kan forsørge os, og sikre os på den lange bane – også inklusiv fremtidige børn og familie.

Modne mænd er mere tiltrækkende

Ifølge et studie hos PubMed, så viser et studie fra 2010 af hele 3.770 mennesker, at kvinder oftere foretrækker ældre mænd. Det skyldtes mange faktorer, men mest, at kvinder (i takt med at vi faktisk kan forsørge os selv) har tillid til sit partnervalg. Derfor tør vi godt gå efter en mere moden og selvstændig type. Tilmed så indikerer alderen også, at manden har flere muligheder for at akkumulere magt og ressourcer til sig.

Testosteron indvirker

Udover den økonomiske status og alder, så betyder testosteron også en del. Det er nemlig sådan, at vi kvinder bliver mere tiltrukket af mænd, som har et højt indhold testosteron. Det er derfor, at mange kvinder falder for mænd med dybe stemmer og et stort fuldskæg. Så mænd – kom igang med at gro et skæg. Det betyder åbenbart meget i processen om at finde den rette partner. Sådan står der hos Woman.dk.

Vi kan lide sjove mænd

Det sidste punkt, som kommer med i denne omgang, er omhandlende humor. For er du mand, og har du hverken en stor bankkonto, er ældre og har blodbanerne fyldt med testosteron. Ja, så kan det være, at humoren er den rette vej at gå. Ifølge et mindre studie hos ResearchGate, så virker det positivt på kvinder, når en mand kan få hende til at grine. I studiet, blev der foretaget en feltundersøgelse, hvor en tilfældig kvinde på en bar blev opsøgt af en mand, som fortalte nogle sjove historier og jokes. Efterfølgende blev kvinden spurgt ind til, om hun ville date manden. Det viste sig, at chancerne for, at hun ville gå på en date med vedkommene, var tre gange større, end hvis han havde været totalt humorforladt.

Så var der altså lidt at tænke over – og kigge på herunder 😉

nogle mænd er mere tiltrækkende end andre

Se Også