Derfor skal du elske at være single

udgivet:

Derfor skal du elske at være single

Kære læser,
Vi har alle været der; tørken i underlivet, enmandssengen, og den tomme flaske vin du drak… helt selv.
Men det er på tide at se på de positive punkter i singlelivet, for der er SÅ mange! Læs videre, og bliv måske lidt gladere for dit singlelife.

Du bestemmer selv

“Skat, dén lampe kommer IKKE ind i vores hjem!” – “jeg synes ikke du skal gå i byen på lørdag, vil du ikke hellere se Titanic/Fight Club med mig?” – “jeg gider virkelig ikke besøge dine forældre igen…”

Jeg har aldrig været single særligt længe ad gangen, så jeg kender alt for godt til de problemstillinger der kan være, ved at skulle være enige om så mange ting. Også selvom jeg aldrig har boet med nogen!
Når du er single, slipper du for konstant at skulle gå på kompromis. Vil du have den grimme retrolampe ind i dit hjem? Gør det! Vil du i byen og kysse den første, den bedste? Gør det! Og vil du gerne besøge mor og far tre gange om ugen, så gør du det bare!

Single

Jeg elsker at være i forhold, men jeg kan virkelig også mærke på mig selv, at singlelivet har været lidt tiltrængt. Jeg bestemmer selv, hvad jeg vil, hvornår jeg vil, og hvor ofte jeg vil det. Og det er faktisk lidt en befrielse! (Selvom jeg til tider godt kunne tænke mig, at en mand kom forbi, nussede mine fødder, drak urtethe og så De Unge Mødre med mig… men man kan jo ikke have alting!)

Du kan have sex, når du vil, med den du vil

Ikke flere bekymringer på, om sexlivet mon holder, eller vågne nætter med tanke på, om han mon flirter løs, eller er dig utro. Nope – du kan sove trygt om natten, velvidende at dit sexliv 100% er dit ansvar, og at ingen er dig utro.

Du kan vælge at have en fast “knaldepartner”, du kan vælge at gå i seng med en ny hver weekend, du kan gå i swingerklub, eller du kan nøjes med at have sex med dig selv. It’s all up to you!

Single

Hvor skønt er det ikke at vide, at har du dårlig sex med en fyr, kan du bare vælge aldrig at gå i seng med ham igen? Du skal ikke til at have en masse følelser i klemme, og pænt forklare ham, at klitoris altså ikke er dér, hvor din højre, indre kønslæbe er. Næ, du kan bare vælge at bede ham gå, eller lade være at gå i seng med ham igen.

Så go ahead; gå i seng med ham den lækre fra baren, eller prøv at være i cølibat i et år. Det er helt op til dig, og du skal ikke tænke på en partners enten eksisterende/ikke eksisterende sexbehov, sexlyster, eller andet. Du skal kun tænke på dine egne behov!

Færre huslige pligter

Der er kun én som har ansvaret for det huslige, og det er dig. Skal vasketøjet vaskes, kan du kun skælde dig selv ud – eller være ligeglad. Og er kosten ikke blevet svunget i flere uger, kan du ikke råbe lidt af din “significant other”, for det er altså ikke hans skyld.

Tilgengæld bliver opvasken ikke ligeså stor, tøjbunken vokser i klart langsommere tempo, og madbudgettet er højest sandsynligt skåret væsentligt ned (jeg er forundret over hvor meget de mænd sommetider kan indtage…). Og så er det ALTID dig som får det sidste stykke pizza. Hurra!

Single

Har du lyst til at holde fest kan du også bare gøre det, uden at “spørge om lov”. Og gider du ikke rydde op kl. 13 når du vågner igen, kan du bare lade være. Ingen vil skælde dig ud.

Færre bekymringer, mere kærlighed

Som beskrevet tidligere bekymrer du dig jo naturligvis mindre (så længe du ikke laver “jeg er alene til evig tid” seancen), for der er bare færre bekymringer. Skriver han mon snart? Er han sur? Er vores forhold stabilt nok? Vil vi have børn på samme tid? HVOR god en veninde, er hans veninde? Kan vi få en stærk økonomi?

Så istedet for at bekymre dig, kan du jo bruge din genvundne tid på at lære at elske dig selv.

For hvem har egentligt brug for et andet menneske, til at fuldende en? Svaret er ingen.

Dermed ikke sagt, at det ikke er skønt, fantastisk og foretrukkent for de fleste, at have en partner. Bevares, jeg ønsker da også at finde min livspartner. Men man behøver ikke at have travlt. Og jeg tror ærligt talt, at et forhold kun kan være rigtigt godt, hvis man elsker sig selv ubetinget. For selvom det er en kliché, så er det sandt: du skal elske dig selv, før du kan elske andre.

Så glem mænd for en stund, og dyrk dig selv: hvad kan du godt lide at lave? Lav det. Hvad får solen til at skinne helt inde fra maven af?
Tal pænt til dig selv, beklæd dig i tøj DU elsker.

Single

Hvis du virkelig lærer at elske dit singleliv og dig selv og din krop, så lover jeg dig, at drømmemanden bare pludselig er der – og så er han mere end i stand til at være en god partner for dig, fordi du ved hvad du er værd – og derfor ikke finder dig mindre end det bedste.

XOXO Miss MILF

Husk du altid er velkommen til at lægge en kommentar, eller sende en mail til: mm@missgrey.dk
Følg mig og missgrey pigerne på Instagram: missmilfdk 

SingleDette indlæg indeholder Affiliatelinks

Se Også