Derfor bliver sex smertefuldt

1
2033

Ladies!

I dette indlæg vil jeg dele en lidt smertefuld side med jer.

Sex har i mange tilfælde været en smertefuld oplevelse for mig. Det startede da jeg mistede min mødom, men jeg var egentlig ret forberedt på at det kunne gøre ondt, den info var jeg bevidst om. Min første gang gjorde virkelig ondt. Så smertefuldt vi måtte stoppe og prøve på et andet tidspunkt. For mig fortsatte det desværre. De næste 30 gange jeg havde sex, var det lettere smertefuldt og på et tidspunkt troede jeg det ville være sådan hele mig sexliv. Med tiden gik det dog over og sex blev en del mere nydelsesfyldt.

På et tidspunkt rammer jeg dog muren igen. Hver gang han forsøgte at trænge ind, oplevede jeg en sugende smerte overalt i underlivet, som ikke gik væk efter et stykke tid eller hvis han trak sig ud. Det gjorde ondt fra indgang til livmoder, dunkede og smertede. Jeg valgte at gå til min gynækolog med problemet og fik konstateret skedekatar. Vi fik dog en god griner af den 😉

Igen blev sex bedre, men jeg har altid døjet med tørhed og blev derfor super hurtigt slidt og til tider flækkede jeg temmelig meget. Mens smerterne steg faldt min sexlyst drastisk. Der var ikke meget sjov ved så smertefuld en oplevelse. Det sved når jeg tissede eller var i bad og g-streng var udelukket samt stramme bukser. Efter jeg slog op med min ekskæreste, fik min fisse lidt ro til at hele fuldkommen. Derfor troede jeg bare det var pausen som gjorde jeg ingen smerter havde ved min nuværende kæreste. Jeg fandt dog hurtigt ud af det var et spørgsmål om væskebalancen. Han gjorde mig en hel del mere våd før sex og jeg har aldrig oplevet de her “tørhedssmerter” ved ham. Jeg flækker stadig og det resultere i et ømt sår nederst ved min skedeåbning.. Det kræver dog en temmelig lang og voldsom omgang som ind imellem hænder.

Men nu viste en ny slags smerter sig, nemlig de såkaldte stødsmerter. Jeg har svært ved at have sex i doggy for det meste, hvis ikke min kæreste sørger for kun at være halvt stiv. Når han støder for hårdt til rammer han bunden og mere til, hvilket kan være super rart, men giver mig ofte stødsmerter efter sex. Men jeg har efterhånden lært, hvordan jeg skal have sex for at undgå for mange smerter 🙂

Much Love

Miss vanilla

Tidligere artikelDerfor er det beskidte sprog kanon frækt
Næste artikelHjælp – Er jeg forelsket?!
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

1 KOMMENTAR

  1. […] Problemet med at sex ikke var specielt tilfredstillende sammen med at det at sex ændrede min krop, gjorde at jeg begyndte at tage afstand fra det. Tanken om at jeg ville fortsætte med at udvikle mine bryster, hofter og mås til den større afdeling, skræmmede mig så meget at jeg helt fravalgte sex i en periode. Dette var netop let da jeg ikke fandt speciel meget nydelse ved det. Læs blandt andet hvorfor sex var smertefuldt for mig her: Derfor bliver sex smertefuldt. […]

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here