Seksuelle ting som jeg ikke kan gøre

udgivet:

Den seksuelle ting jeg bare ikke kan gøre…

Kære Læsere

Alle har grænser når det kommer til sex, og idag så skal jeg fortælle dig om en af de seksuelle ting jeg bare ikke kan gøre. Hvor end dine grænser ligger, så er der aldrig noget forkert i at sætte dem. Tværtimod så er det nok netop sundt at kende disse grænser!

Jeg troede aldrig jeg ville møde den!

Faktisk så har jeg altid troet at jeg i et eller andet omfang, muligvis kunne have lyst til at prøve alting af. Misforstå mig nu ikke, men jeg havde faktisk aldrig tænkt at Mr. Teddy ville spørge om noget, som jeg absolut ikke ville. Faktisk er min egen holdning jo, at vi skal tænke os godt om og mærke efter, og hvis vi stadig ikke har lyst – så skal vi ikke gøre det. Men lige med denne ting, så kunne jeg mærke med det samme, at det kom simpelthen ikke til at ske!

KØB OGSÅ: Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator – FAVORIT

Mange mænd er ret vilde med analsex, og jeg har før skrevet om at det synes jeg absolut folk skal prøve af. Analsex til ham, ja hvorfor ikke? Det er virkelig fantastisk for mænd at opleve, så det synes jeg ikke de skal snydes for. Og jeg kan sagtens stikke en lille finger eller to op bagi min kæreste, især når jeg oplever hvad det gør ved mig.. Men hvad han spurgte mig om sidst, kunne jeg overhovedet ikke forholde mig til.

Sexting

Mister jeg min kvindelighed?

Kort sagt, så havde vi kigget lidt rundt på forskelligt nyt sexlegetøj. Her falder vi så over en strap-on og jeg gør lidt grin med den, da den er ufattelig stor og grim. Hertil smider Mr. Teddy så sandeligt en velplaceret kommentar. Den omhandler ufiltreret hans egen lyst til at vi muligvis skulle indkøbe dette apparat, og at jeg dermed rigtig gerne må anvende den på ham.

LÆS OGSÅ: Sådan får jeg kraftigere orgasmer ved at onanere bedre!

Herefter gik jeg en smule kold. Normalt har jeg aldrig nogensinde haft det sådan, men noget af det han eller jeg selv har foreslået igennem tiden. Men tanken om at skulle bolle min kæreste bagi med en strap-on.. Blev lidt for meget. Egentligt tror jeg at seksuelt ville det være ret så fantastisk for ham. Men det aftændte mig så inderligt, at jeg på ingen måde (ikke engang for min kærestes skyld), kunne finde på at gøre det.

Jeg ville simpelthen føle at jeg mistede noget af min kvindelighed.. Selvom vi forsøger så godt som overhovedet muligt at hoppe ud af vores forudindtagede køns- og seksuelleroller, så er der alligevel grænser. Skåret ind til benet, så foretrækker jeg nok at det er mig som kvinde, der bliver bollet på den måde.

Kommunikationen er det vigtigste…

Men hvordan siger man så sådan noget til sin kæreste? Jeg var i hvert fald klar over at jeg var nød til at sige noget. Ellers ville det bare ende med at den ville ankomme til min dørmåtte og så ville en konfrontation med udyret være rimeligt umulig.

Nogle gange prædker jeg op og ned overfor familie og veninder, om hvor vigtig kommunikation er. Men i dette tilfælde måtte jeg gøre mig selv til skamme. Det fløj simpelthen bare ud af mig. Heldigvis tog Mr. Teddy det ret pænt, fordi det var egentligt ikke noget han havde behov for – men en pludselig indskydelse.

Jeg siger ikke at jeg muligvis kunne tilpasse mig situationen. Jeg siger bare det nok ikke sker indenfor den nærmeste fremtid. Men hvis det gør, så skal jeg nok holde jer opdaterede om det! Hvis du har din seksuelle ting, som du bare ikke kan gøre – så er du velkommen til at smide en anonym kommentar nedenunder.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også