Den perfekte valentinsgave

udgivet:

Den perfekte valentinsgave til par og singler

Har du husket at sætte et 💖i kalenderen d. 14. februar? Hvis ikke, kan du stadig nå at forberede noget særligt til din kæreste, ægtefælle, partner eller måske til dig selv. Giv din partner den perfekte Valentinsgave i form af et luksuriøst legetøjssæt, der har det hele. Valentinsdag er jo kærlighedens dag og med kærlighed gør man ikke tingene halvt – og det er uanset om det er kærlighed du viser til én særlig person i dit liv, eller om det er kærlighed til dig selv.

Gør valentinsdags uforglemmelig

Du tænker måske: Hvordan kan jeg undgå en valentinsdag fyldt med klichéer? For mange kan valentinsdag være en udfordring, for hvordan overrasker man den man holder af på en ny og spændende måde, så dagen ikke kommer til at ligne en efterligning af sidste års valentinsdag? Og hvordan undgår man klichéerne med romantisk middag, fin chokolade og blomster, som er den måde de fleste fejre dagen med?

Vi har fundet nogle lækre alternativer til dig, som helt sikkert ikke vil skuffe. Hvad med et romantisk gavesæt, der indeholder noget, der er bedre end chokolade? Et lækkert legetøjssæt vil være den perfekte valentinsgave, både som gave til dig selv, til hende og til ham. Gør dagen specielt og dedikere dagen til ren og skær elskov.

Den Perfekte Valentinsgave til Par

Satisfyer er netop lanceret lækre Partner Bokse med nogle af Satisfyer’s mest populære produkter, der helt sikkert vil gøre valentinsdag endnu mere intim og intens. Overrask din partner med et legetøjssæt, der er specielt designet til par. Der er hele tre forskellige varianter at vælge mellem.

Satisfyer Partner Box 1, 2 og 3 med App

Med Satisfyer’s partner box får i sexlegetøj, der kan styres og personliggøres med Satisfyer’s tilhørende app. Det betyder, at I kan skræddersy vibrationerne til præcis jeres humør og jeres behov og på den måde få mange timers lækker, varieret og fræk leg.

I kan glæde jer til lækker og skræddersyet forkælelse fra blandt andet Sexy Secret Trusse Vibrator, Royal One penisring og Double Joy par vibrator.

Valentinsgave - Satisfyer Partner Box 1
Partner Box 1
Valentinsgave - Satisfyer Partner Box 2
Partner Box 2
Valentinsgave - Satisfyer Partner Box 3
Partner Box 3

Kombinér Satisfyer’s mest populære produkter på kryds og på tværs afhængig af, om du ønsker et legetøjssæt, hvor alle tre produkter er inkluderet i, eller om du kun ønsker at prøve to af produkterne. Med dette sæt kan I glæde jer til:

 • En lækker og lydsvag Sexy Secret Trusse Vibrator med orgasmefremkaldende vibrationer, der er perfekt til offentligt forspil og derved en superfræk måde at kickstarte jeres Valentinsdag på.
 • En Royal One Penisring med kraftulde vibrationer, der både stimulere penis og klitoris på én og samme tid, hvis I bruger den under samleje. Penisringens stramme rem gør, at din partner vil opnå en hårdere og fyldigere erektion og blive mere følsom overfor berøring.
 • En Double Joy Par Vibrator, der stimulere g-punkt, klitoris og penis under samleje. Vibratoren vil stimulere jer begge præcis dér, hvor I er allermest følsomme og måske den får jer til at komme på samme tid.

Sexlegetøj Begynder Sæt

Skal d. 14. februar være dagen, hvor dig og din partner starter jeres eventyr med sexlegetøj? Hvis I er helt grønne på området, kan det godt være svært at finde ud af, hvilke former for sexlegetøj I skal vælge til jeres store dag. Derfor vil dette begynder sæt være den perfekte valentinsgave til dig og din partner, så I kan få et sæt med sexlegetøj, der passer præcis til jeres erfaringsniveau. På den måde undgår I at få en valentinsgave, der ikke indfrier jeres forventninger.

Valentinsgave - Sexlegetøj Begynder Sæt
Sexlegetøj Begynder Sæt
Legetøjssættet indeholder:
 • En lækker vandbaseret glidecreme, der kan bruges til alt sexlegetøj.
 • Tre penisringe med forskellige former for nubre, der kan være medvirkende til en hårdere og fyldigere erektion, samt en længere erektionstid, der til sidst vil kulminere i en langt mere intens orgasme.
 • Dildo til anal eller vaginal brug og derfor både af ham og hende, udstyret med en dejlig glat overflade og et lille knæk, der rammer præcis dér, hvor det gør allerbedst.
 • En mini klitoris-vibrator på kun 8 cm, men har vundet titlen som “Verdens Kraftigste Mini Vibrator”. Brug den på klitoris eller andre erogene zoner – Den er både lydsvag og vandtæt,
 • Et praktisk rengøringsmiddel specielt designet til sexlegetøj, hvilket gør den efterfølgende rengøring let som en leg. På den måde beskytter og vedligeholder du sexlegetøjets overflade, så du kan få glæde af det i mange år.

K!NK Begynder Bondage Sæt

Måske Valentinsdag skal fejres ved at tage jeres lege til et nyt niveau? Måske du, din partner eller I begge har en fantasi om at eksperimentere med bondage? Hvis I allerede har valgt at dedikere Valentinsdag til ren og skær elskov, hvorfor så ikke bruge anledning til at udleve jeres inderste fantasier og find ud af om det er noget for jer? Med dette K!nk Begynder Bondage Sæt kan I prøve jer frem med blid bondage og hvis I begge synes om denne type sex, kan I jo tage skridtet videre – Hvis ikke, så har I i hvert fald gjort denne ene valentinsdag til en uforglemmelig dag af slagsen.

Valentinsgave - Begynder Bondage Sæt
K!nk Begynder Bondage Sæt
Legetøjsættet Indeholder:
 • En Luksuriøs svirpende flogger i læderlook med stropper, der både kan føles kælende mod din hud og kan efterlade den øm og følsom.
 • Et stærkt bondagereb, der sikre at din partner forbliver i præcis dén position, som du ønsker.
 • En fræk begynder gag-ball i pirrende læder design og praktiske lufthuller, så man nemt kan trække vejret.
 • Et par håndjern Manchetter, der sætte den helt rette stemning, af at være spændt op til lir. De kan bruges som håndjern eller sættes fast i kroge på væg, gulv, seng, luft eller i et halsbånd med ringe, hvis I vil tage skridtet videre.

Den Perfekte Valentinsgave til singler

d. 14. februar fejre vi kærligheden – og kærlighed er ikke kun forbeholdt par. Gør valentinsdag til DIN dag ved at overøse dig selv med kærlighed og særlig selvforkælelse – og det skal selvfølgelig gøres ordentligt. Derfor er valentinsdag den perfekte anledning til at give dig selv en gave, som både din krop og dit sind vil elske dig for. Med lækre legetøjssæt kan du få den perfekte valentinsdag, som den fantastiske single du er.

Woman’s Play Kit

Woman’s play kit er et perfekt onani-sæt til legesyge kvinder. Det indeholder alt, hvad du skal bruge for at gøre din valentinsdag ekstra speciel. Sættet er særlig ideel til kvinder, der kun har meget lidt- eller slet ingen erfaring med sexlegetøj og er det perfekte sæt til at få kendskab til sexlegetøjs-verdenen, inden du giver dig i kast med andre produkter. Med dette sæt får du mulighed for at prøve de mest populære onaniprodukter til kvinder.

valentisgave - Palora Woman's play kit legetøjssæt
Woman’s Play Kit
Legetøjssættet indeholder:
 • En Palora Orgasmic Gel som gør dig ekstra følsom over for selv den mindste berøring
 • En Palora G-punkts Vibrator med multi-speed funktion og et særligt knæk, så den rammer dit g-punkt helt perfekt.
 • You2Toys Mini Vibe til intens og målrettet klitoris stimulation
 • En Vandbaseret Glidecreme, der intensivere følelsen på dine erogene zoner og som kan bruges til stort set alt sexlegetøj
 • Et Rengøringsmiddel specielt designet til sexlegetøj, der gør rengøringen utrolig let og enkel.

Satisfyer Fabulos Four – Legetøjssæt med 4 Dele

Satisfyer Fabulos Four er det perfekte legetøjssæt til den mere erfarne bruger af sexlegetøj. Sættet indeholder hele fire dele, der kan gøre din valentinsdag en mere inspirerende én af slagsen. Den indeholder Satisfyer’s fire mest populære produkter, som du nemt kan skifte imellem alt efter behov og humør. Hvem har brug for en partner, når du kan blive forkælet med lækre vibrationer og pirrende trykbølger? Forkæl dine mest følsomme områder og opnå de mest fantastiske orgasmer.

Valentinsgave - Satisfyer Legetøjssæt i 4 dele
Satisfyer Fabulos Four – Legetøjssæt
Legetøjssættet indeholder:
 • En trykbølgevibrator med den innovative Air Pulse-teknologi, der vil forkæle dig med vilde klitorisorgasmer
 • En Rabbit-Vibrator til lækker g-punkts-og klitoris stimulation på én og samme tid.
 • En Magic Wand Massager, der er udstyret med prikkende stimulering til din klitoris eller til at løsne de ømme og stive muskler på hele kroppen.
 • En G-punkts vibrator med ergonomisk buede form til bedre og mere målrettet stimulation af dit g-punkt

Vi håber, at dette indlæg har været med til at gøre din valentinsdag lidt mere inspirerende, uanset hvordan du skal fejre den. Må dagen blive en uforglemmelig én af slagen – fyldt med fræk pirrende leg og en masse orgasmer 😜

Læs også Miss Facity’s indlægSÅDAN ARRANGERER DU EN FRÆK VALENTINSDAG
Hvis du vil have mere inspiration til, hvordan du skal forberede den perfekte valentinsdag.

De Bedste Hilsner 💕
Missgrey Redaktionen

Se Også