Billigste Sexshop i Danmark

udgivet:

Danmarks billigste sexshop kåret

En af de ting, der kan være irriterende ved at købe sexlegetøj, er, at der kan være stor forskel på priserne fra de enkelte sexshops.

Faktisk har undersøgelser vist, at priserne for det samme produkt kan variere op til 75% fra forhandler til forhandler. I testen som Dildo-priser.dk lavede i starten af marts, der var noget så almindeligt som kondomer, noget der også var stort udsving på i pris.

Faktisk kostede den samme pakke kondomer med 36 stk. 98 kroner i den billigste sexshop, mens den kostede 385 kroner i den dyreste shop.

Selv populære serier som Fifty Shades varierer meget i pris

Men også hvis du har set Fifty Shades of Grey, og gerne vil have noget af det sexlegetøj de bruger, så er der store penge at spare.

Et par ganske almindelige manchetter til brug i soveværelset kan du spare 62% på.

Så det kan altså med andre betale sig at kigge godt efter, når man skal ud og investere til nye legeting til soveværelset. Der kan være mange penge at spare, og sexlegetøj er dyrt nok i forvejen.

Hvis du havde købt samtlige ti produkter, der blev sammenlignet hos den billigste sexshop, så havde du skulle slippe 3.220 kroner, mens du i den billigste sexshop kun skulle ligge 2.633 kroner.

Vinderen af den billigste butik blev i øvrigt Belugi.dk, som var billigst på fem af produkterne ud af de ti der blev undersøgt. Belugi.dk er en forholdsvis ny spiller på det danske marked for sexlegetøj, men brander sig i stor stil på at være markedets billigste.

Her blev det altså dokumenteret, at ordene holder. Det er hos Belugi.dk, du kan finde mange af produkterne i denne branche, billigst.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Dildo-priser.dk

Se Også