Frækt håndværkerbesøg

udgivet:

Da jeg fik håndværkerbesøg

Hey y’all

Her er en lille hyggehistorie fra mig. Det er jo onsdag aka humpday, så det er da kun passende, at I får den idag. 😉 Det er en lille fortælling om dengang jeg gik i 3.G og stadig boede hjemme… og et besøg pludselig tog en uventet drejning. Enjoy!

Håndværkerbesøg

Vores ovn var gået i stykker og jeg havde fri fra skole. Derfor var jeg blevet sat til at tage imod den håndværker, der skulle komme og fikse den.. og jeg har jo aaaaltid haft noget med håndværkere. Nå. Det vist sig så at være en af mine kammerater der kom for at fikse den! Eller… en af mine kammeraters kammerater – som jeg har mødt i byen en hel masse gange + flirtet en hel del med. Det var jo en glædelig overraskelse. Især fordi han så mega fræk ud i sit arbejdstøj.

Han grinede lidt da han så mig, og vi endte med at sætte os ud i haven for at ryge inden han gik igang med ovnen. Jeg havde altid haft et godt øje til denne fyr. Derfor gik jeg hurtigt igang med at lægge skumle planer for, hvad der senere skulle ske…

Håndværkere har været et gentagende emne på Missgrey. Læs derfor også: Håndværkersex af Miss Lara

Han gik igang med arbejdet. Jeg sad på køkkenbordet og så på. Der er noget mega frækt ved at se en håndværker i aktion. Desværre tog det ikke lang tid at få fikset ovnen… og så var han jo egentlig på vej ud af døren igen. Jeg vidste godt tiden var knap. Jeg var mega nervøs, men jeg blev nødt til at handle hurtigt…

“bliver du ikke lidt endnu?”

…fik jeg fremstemmet, lettere nervøs. Han så lidt overrasket ud. “Jo da,” svarede han og gik hen til mig. “Vil du ryge en smøg mere, eller?”

Jeg rystede på hovedet. Som sagt var jeg helt vildt nervøs, men jeg var også pænt liderlig. Stadig siddende på køkkenbordet, begyndte jeg at kysse ham på halsen. Han virkede først lidt tøvende, men da jeg trak mig væk, og kiggede ham i øjnene, reagerede han ved at kysse mig meget passioneret. Sådan fortsatte vi lidt, indtil jeg valgte at trække ham med ind på sofaen. Her begyndte vi (i klassisk teenage-stil) at dryhumpe.

Jeg havde nederdel på, og et par tynde trusser indenunder. Kombinationen af det tynde materiale og hans hårde pik, gjorde at jeg kom ret hurtigt. Jeg kunne desuden mærke at han også var godt opstemt.

Faktisk så opstemt at han skubbede mig ned så jeg lå på ryggen.

Hurtigt fik han trukket sine (håndværker)bukser ned og trængte op i mig. Det var ikke fordi, han havde en specielt stor pik, men han kunne virkelig finde ud af at tage fat. Han kneppede mig hårdt og hurtigt. Det var tydeligt at han nød det, og det samme gjorde jeg!

Han tog godt fat, først om mine bryster og derefter lod han den ene hånd glide op omkring min hals. Han pressede lige tilpas nok til min stemme blev hæs af den manglende ilt – men det var så lækkert. Derefter nåede han lige at trække mig op i en doggy. Der kunne han virkelig ramme mit G-punkt godt! Jeg lagde mig fladt ned på overkroppen og sørgede for at stikke røven helt i vejret. Jeg mærkede hurtigt efter en flad hånd mod min ene balle. Vi nåede desværre kun at knalde i den stilling i et par minutter, inden han kom udover min røv og ryg.

Når enden er god…

Vi faldt udmattede sammen og lå lidt i stilhed. Så smilede han til mig og sagde at det var et af de bedre jobs han havde haft. Og i og med jeg både blev knaldet og fik fikset ovnen, så var det jo også en win-win for mig. Vi fejrede det med en cigaret og han fik pakket sit grej sammen. Han havde trods alt også andre arbejdsopgaver den dag… vi kyssede farvel i døren og han kørte afsted. Og så måtte jeg ind og fjerne kondomet inden mine forældre kom hjem 😉

Nå! Det var en lille hyggehistorie fra mig af. Jeg håber I nød den! 

God onsdag til alle <3

Håndværkerbesøg

Dette indlæg indeholder Affiliatelinks

Se Også