mærkelige

udgivet:

Bryd tabuet om små dillere!

Kære Læsere!

Velkommen til denne uges temasøndag. Denne søndag tager vi fat på emnet om størrelsen på en mands diller. Jeg vil fortæller jer lidt om mine erfaringer og fordele og ulemper ved en kæmpediller og en grønlandsreje.

Grønlandsrejen

Kære mand. Vi kan ikke komme uden om at det for det meste er en fordel at have en stor diller. Men der er også masser af fordele ved en grønlandsreje, det kræver måske en smule mere snilde.

Det gør analsex ret meget nemmere

Det er MEGET nemmere at have analsex med en grønlandsreje end med en giant anaconda. Så mand – har du en lille diller kan du nok se frem til en del mere analsex end ham der går rundt med en kæmpe bule i bukserne. Så har du en lille diller, så er det bare igang med numsepumperiet.  Er du i tvivl om hvordan analsex foregår? Så læs her: Analsex for nybegyndere

Den akavede stådreng er ikke helt så akavet

Får du pludselig besøg af en eksta portion blodtilførsel til dyret midt i klasselokalet eller på arbejde, så kan du nemmere skjule det for dine venner og kollegaer idet bulen er knap så stor. Så din lille diller kan faktisk hjælpe på din personlige pinlighedsfaktor (måske kun lige i den her situation)

Smerte under sex er ret usandsynligt

Ja okay, måske ville du ønske at det faktisk gjorde en smule mere ondt på hende, men fra en kvindes perspektiv – så bliver man træt af at blive flækket i længden. I mit tilfælde går jeg altid fra sex med en lettere øm fjams.

Gag du hende bare – uden bræk på dilleren

Oralsex bliver pludselig meget nemmere, og du kan nærmest voldtage hendes mund uden hun får nogen former for brækfornemmelser. Så det bare igang med gaggingen!

temasøndag

Anakondaen

Ofte stræber mænd efter at have store dillere, men i nogle tilfælde kan det være en ret stor ulempe.

Frygten for at den æder dig

Jeg har tit kigget på kæmpedillere, hvorefter jeg pænt er løbet den anden vej. Skrækken for nærmest at skulle have en anakonda til at udfylde dig og flække dig på langs er ikke specielt tiltagende.

Han kan ikke tage dig i en doggy

…uden at du ømmer dig eller går rundt med stødsmerter resten af dagen. Det mest trælse er når doggy er din absolut favoritstilling og han kun kan føre den halvt ind samt vrikke lidt med den for at det ikke skal gøre for ondt. Vil du læse mere om mit forhold til doggy? læs med her: doggystyle som det bedste og det værste

Anal- og oralsex er (næsten) et no go

Størrelsen gør det en del sværere, både når det kommer til gagging eller ved bæskubberi. Det kommer selvfølgelig an på hvor enorm anakondaen er i forhold til sværhedsgraden, men overall er det altså nemmere med en lille diller.

Dog må jeg nok selv indrømme at jeg foretrækker en lidt større diller, hvorfor er nok meget oplagt. Vi kan bare mærke jer lidt mere. Men jeg ville altså ikke løbe den anden vej, hvis min drømmemand var ejer af en grønlandsreje – det har altså visse fordele.

temasøndag

Håber I har en dejlig dag derude og nød denne uges temasøndag. Husk du altid kan skrive til min personlige mail for spørgsmål!: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

Se Også