Tag styringen i sengen

udgivet:

Bryd grænsen og tag styringen

Kære Læsere!

Magt er en svær ting at tage, når man som mig oftest og meget glædelig giver den tjans til sexpartneren. Det med at han tager styringen, gør mig bare vild, og jeg elsker denne måde, hvorpå jeg bliver magtesløs og domineret på. Men hvad ville der egentlig ske, hvis jeg selv overtog styringen for en gangs skyld og dominerede min partner i stedet?

Kan jeg virkelig nyde sex når jeg selv har overtaget? Jeg har i nogen tid nu gået og tænkt over, hvordan det ville være selv at være den dominerende i mit sexliv.

Tag styringen – fordele og ulemper!

Jeg er en af de kvinder, som I nok ved, hvis I har læst mine tidligere indlæg, der kan lide når manden tager styringen i sexlivet, og når jeg siger ”kan lide” mener jeg ELSKER. Men jeg har i nogen tid gået og tænkt meget over om jeg ville kunne nyde et seksuelt samleje, når det er mig der har styringen? Jeg har gået og leget med idéen om kostumer og rollespil, og har endda dristet mig til at kigge på frække politikvinde kostumer på internettet. Jeg har jo håndjern liggende derhjemme. Men hvad er det egentligt, der tænder en når man har styringen? Er det kontrollen over ens ”offer” eller er det bare det at man kan føle sig magtfuld og sexet på samme tid. Jeg aner det faktisk ikke. Men kunne nu godt tænke mig at finde ud af det.

Spørgsmålet er så bare om jeg får Mr. Perfect med på den ide. Jeg har prøvet at lufte tanken før, men på det tidspunkt, var dette bestemt ikke noget, som kunne komme på tale. Mr. Perfect er en meget dominerende mand. Nok bestemmer jeg i hverdagen, men når det kommer til sex, har jeg intet at sige i den sag. Nu har jeg taget en frisk beslutning om at det SKAL prøves, om det så er noget han kan lide eller ej, og Miss Lara her har købt stort ind af både reb, pisk og gagball. Så hvis ikke han går frivilligt med til det, så må jeg jo tvinge ham. Men hvem ved, måske er det slet ikke noget for mig. Det bliver en travl weekend. Stakkels Mr. Perfect.

KH Lara. Husk, at skriv ind, hvis du har spørgsmål til dit sexliv på: ml@missgrey.dk

LÆS OGSÅ: Miss Felicity har tidligere skrevet om, når mænd gerne vil domineres. 

Se Også