Bruger du (også) sex til at føle noget?

udgivet:

Bruger du (også) sex til at føle noget?

Kære læser

Bruger du (også) sex til at føle noget? Til at føle dig ønsket? Måske endda elsket? For at glemme alt og bare nyde nuet? Hvis du gør, så skal du vide, at du ikke er alene! Jeg har været der og jeg lover dig, at der er lys for enden af tunnelen! 

Single and ready to mingle

Du har måske læst mine tidligere indlæg og kender den overordnede del af min historie. Hvis ikke, så kan jeg fortælle dig den med tre sætninger:

  • Jeg gik fra at være i et  parforhold i mange år, der ikke endte fantastisk.
  • Til at være single og gå amok i det seksuelle univers.
  • Til at støde på Mr. Unexpected, manden der sparkede benene væk under mig.

Jeg tror, at de fleste der går igennem et break-up, begynder at frygte nærhed og intimitet på et eller andet niveau. Uden de to ting, er det nemt at gå hen og blive ensom. Følelserne jeg stod tilbage med, efter at jeg forlod min eks, kunne jeg ikke finde ud af at håndtere. Jeg hadede mig selv og skulle finde en måde, at tilgive mig på. Det kunne jeg bare ikke rigtig overskue. Såå..

“Jeg håndterede det ved at kneppe smerten væk”

Så føltes det jo godt igen for en stund. At score eller at blive scoret. Jeg kunne ikke styre det. Selvom jeg havde en håndfuld “bollevenner”, higede jeg stadigvæk efter mere. Jeg havde ikke følt nærhed og intimitet i årevis. Ensomheden var under huden på mig og nu havde jeg også smidt trygheden væk. Så jeg lukkede ned for mine følelser, for at undgå at drukne i dem..

https://giphy.com/gifs/wetv-feelings-freakout-3rgXBQnNUaeyJQeiJy

Bruger du (også) sex til at føle noget? Bare rolig, der er håb forude!

Sidder du derude og føler dig følelsesmæssigt utilgængelig, skal du vide, at du sagtens kan vækkes til live igen. I starten af min singleperiode, havde jeg ikke meget selvrespekt og gjorde meget crazy shit. Så da Mr. Unexptected dukkede op i mit liv, var jeg bange for, at jeg ikke havde fortjent ham. Men han lærte mig, at acceptere min fortid og tilgive mig selv. Kære læser, gør hvad du har brug for. Men husk, at bare fordi det føltes godt i øjeblikket, gør det ikke nødvendigvis dig lykkelig. Jeg troede, at min lykke var et liv alene, uden de der følelser. Nu kan jeg godt se, at jeg brugte sex som et midlertidigt fix. Du behøver dog ikke en Mr. Unexpected, for at få sådan en åbenbaring!

5 råd til at komme videre

Om du skal videre efter et break-up, en usund vane (Som at bruge sex til at føle noget) eller noget helt tredje.. Findes der desværre ikke en magisk universal opskrift. Ligesom alting i livet, er det en proces, der kan tage tid. Så husk at være tålmodig.

1. Lær dig selv at kende.

Dette er første skridt på vejen. Hvad gør dig glad? Hvad kan du godt lide at bruge din tid på? Lær at nyde dit eget selskab. Og for alt i verden, undgå at skubbe dine følelser væk. Mærk dem. Selvom det nogle gange gør ondt, hjælper det at bare give slip. Græd, råb, grin, gør hvad du har brug for!

2. Find en måde at udtrykke dig på.

Dette forklare jeg også i indlægget om, hvordan jeg kom over bruddet med min eks. Hvis du bruger for meget tid oppe i hovedet, glemmer du at leve. Find en måde at komme af med din overskydende energi på. (Note: At kneppe smerten væk, er ikke en særlig sund hobby)

3. Omring dig selv med venner og familie.

Kærlighed og grin er den bedste kur mod alting. Åben dig overfor dine nærmeste og tal om dine tanker og følelser. Det hjælper at lette hjertet. Det værste du kan gøre, er at lukke dig selv inde.

4. Vær din egen lykkesmed!

Når du ligger din egen lykke over i andres hænder, har du ikke selv længere kontrollen. Uanset om du har en partner eller ej, skal du huske, at det ikke er andres job at sørge for, at du er lykkelig. Selvfølgelig kan andre mennesker supplere til din lykke, det er en anden sag.

5. Vær ikke bange for at åbne dig (igen).

Mennesker kommer, mennesker går. Min største frygt efter mit break-up, var at lade et andet menneske komme tæt på igen. For når du først har åbnet dit hjerte for en anden, har i muligheden for at såre hinanden. Men ved du hvad? Som en af mine gode veninder siger: “Livet er fuld af risici”. Du må ikke lade dig styre af din frygt.

Jeg håber, at der var noget i dette indlæg, du kunne bruge til noget!

Har du nogle tilføjelser eller kommentarer, så er du velkommen til at poste dem herunder, eller skrive direkte på min mail på mc@missgrey.dk

Følg desuden mig og Missgrey på de sociale medier. Du finder os på Instagram og kan følge både min personlige profil Misscuriousdk eller vores fælles profil MissgreyDK. Find også Missgrey på Facebook, hvor du vil blive opdateret med de nyeste indlæg!

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

Sexlegetøj anmeldelse - Missgrey

Se Også