HVILKE BLOGGERE KAN DU MØDE HOS ‘MISS GREY’?

Hos MISS GREY har vi lige nu fire skønne sexbloggere, som fortæller jer læsere ærligt omkring deres sexliv. Når du søger rundt på siden, vil du kunne kende indlæg fra forskellige bloggere ved de billeder, som er tilknyttet. Her kan du få et hurtigt og nemt overblik over vores bloggere! Tryk på billederne for at komme videre til den ønskede sexblogger.

Hvad kan de forskellige bloggere?

Grunde til, at Missgrey.dk eksisterer, er fordi, at der manglede et bloggereunivers i den virtuelle verden, med fokus på sex og samliv. Men ikke på en klinisk måde. Nej, skrevet med egne ord og meninger fra helt almindelige kvinder. Du kan derfor læse indlæg fra blandt andre Miss Vanilla, Miss Lara, Miss Fox og Miss Robinson. Før i tiden havde vi også bloggere som Miss Quinn og Miss Felicity.

Men livet foregår lige nu, og derfor kan der komme noget i vejen for skriverierne. De emner, som du kan læse om her på siden, er alt fra BDSM til vaniljesex. Der er forslag til at pifte sexlivet op, hvordan du tager konfliker med kæresten – eller hvad nu hvis selvværdet og selvtilliden fejler?

I bund og grund, er Missgrey.dk et site, hvor du kan blive inspireret og møde ligeværdige kvinder, med de samme tanker og meninger som dig. Du kan altid skrive ind, og blande dig i debatten, og det gør du på mail: Mette@missgrey.dk. Du kan også besøge vores presse/kontaktside, hvor du finder flere kontaktoplysninger. Det gør du lige her. 

Du kan også finde Missgrey.dk hos Woman.dk. 

Bloggere

Skriv et svar