Bliv-en-del-af-danmarks-sjoveste-testpanel

udgivet:

Bliv en del af DANMARKS sjoveste testpanel

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Er det muligt at få gratis sexlegetøj, tænker du måske? JA. Det er det faktisk.

Som et af de mange tiltag i MissgreyClub, så kan du faktisk blive en del af vores Dildopanel. Dildopanelet består af de medlemmer, som aktivt tilmelder sig vores testpanel. Når du har signet dig op hos MissgreyClub (husk du har altid 14 dages prøveperiode), kan du herefter skrive til: Trine@missgrey.dk. Herefter kommer du på en liste, hvor vi hver måned udtrækker en heldig vinder til at få et stykke sexlegetøj tilsendt. Du er selvfølgelig helt anonym som tester.

For at være med i Dildopanelet skal du altså:

  1. Vær aktivt medlem på MissgreyClub.dk
  2. Skrive til Trine og komme på vores eksklusive liste (her udtrækker vi pr. mdr.)

Hvad er meningen med Danmarks sjoveste testpanel?

Vi har ofte tænkt over, at de bedste og mest ærlige anmeldelser netop kommer fra dig, kære læser. Og i junglen af sexlegetøj er det ikke altid nemt at finde nogle ordentlige anmeldelser fra brugerne selv (dig), da mange ikke har lyst til at have hele sit navn klistret op på en webshop med sexlegetøj. Med den baggrund, og et lukket forum som MissgreyClub, så føler vi, at vi kan gøre noget ved netop dette. For at blive udtaget til panelet, skal du på en liste, så ikke alle medlemmer hos MissgreyClub er med i dette. Det er kun dig, som selv aktivt tilmelder dig ved at skrive til os efter oprettet medlemskab.

Disse produkter er med i puljen

De produkter, som vi sætter i lodtrækning, vil ofte være en del af månedens medlemsfordele, sådan at vi kan give de gode råd og anmeldelser videre til andre medlemmer på MissgreyClub. Det er jo meget sjovere at købe månedens produkter, hvis du også ved, at de er gode, sjove og tilfredsstillende i brug. Mange af produkterne vil være fra Sinfuls egen serie og andre mærker vi kan forhandle hjem.

Er du med på idéen, så skal du skynde dig at signe dig op på vores søsterside nu.

Testpanel

Se Også