Missgrey-pige-fotograf-lasse-baltzer

udgivet:

At være kærester med damernes ven

Ladies!

Idag vil jeg skrive en form for fortsættelse til mit sidste indlæg fra sidste lørdag, nemlig Utroskab, mistillid og lavt selvværd, som omhandlede hvordan mit forhold til min ekskæreste ødelagde min tro på det mulige i et monogamt forhold. Her skrev jeg blandt andet også om hvordan Mr. Teddy har hjulpet mig af med alle disse fordomme og skavanker.

Jeg vil dog belyse emnet lidt anderledes denne gang. Ligeså meget Mr. Teddy har hjulpet mig videre og ind i et bedre forhold har han også udfordret mig på måder jeg ikke troede var mulige. Mr. Teddy er nemlig hvad jeg vil kalde for damernes ven. Han elsker kvinder, kvindekroppe og at flirte og eksperimentere. Han er charmen i sig selv og netop dette var nok også en del af grunden til at jeg tog med ham hjem efter første date.. Ud over hans charme har han en evne til at give dig følelsen af tryghed – og netop dette var præcis det jeg havde brug for og stadig har.

Han er typen der befinder sig godt i et forhold og som opbygger selvtillid heraf. Vi er begge udadvendte personer så når vi begge er afsted sammen på druk, fest eller fødselsdage bruger vi ikke meget tid på hinanden. Sammen med dette får han et kæmpe selvtillids boost af at flirte med andre piger – hvilket er super sundt en gang imellem! Problemet er at han for det meste godt kan lide at tage det lige til stregen for hvad der er okay. Dette ville virkelig være et problem for mig, hvis jeg ikke vidste han var 100% ærlig. Selvfølgelig kan man aldrig være helt sikker, men jeg har altid oplevet at han har sagt det til mig hvis han selv føler at han er gået for langt. I stedet for at blive såret respekterer jeg at det er sådan han er som person – så længe han fortæller mig det hele! Det må ikke misforståes som at jeg godtager utroskab – det gør jeg langt fra. Men hvis han flirter en tand for meget eller kommer til at sende eller modtage nogle lidt over grænsen billeder fra andre piger, så fortæller han mig det og så snakker vi om det.

For jeg kan nok ikke komme uden om at min kæreste er damernes ven og så længe han respekterer min grænse så er jeg egentlig okay med det. Jeg har stadig bagtanker fra mit gamle forhold som var spækket med utroskab, men jeg vælger at tro på han er uskyldig – indtil modsatte er bevist.

Håber i har en rigtig dejlig lørdag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også