Derfor har jeg svært ved tillid i mit parforhold

2
1204

Kære Læsere!

I dette indlæg vil jeg sætte fokus på et andet aspekt af mit forhold med Mr. Teddy. Jeg har været i to langvarige forhold, og mit første var meget turbulent. Det var fyldt med mistillid, utroskab og en lang distance. Det var min første kærlighed og jeg forsøgte at holde fast i den med næb og klør, og var besluttet på at få det til at fungerer. Jeg så den anden vej når utroskab blev afsløret gang på gang, og tillagde mig selv skylden. Venner og familie kommenterede det, forsøgte at hjælpe mig og påpegede at mit forhold ikke var sundt.

Efter halvandet år hvor jeg kæmpede for at løsrive mig uden held, vågnede jeg en dag op og var klar over at jeg var nød til at finde mit selvværd tilbage. Jeg slog op med min ekskæreste og påbegyndte en sej periode hvor jeg fokuserede på mig selv og hvem jeg var som menneske.

Når tilliden først er brudt er det svært med tillid

Efter tre måneder møder jeg så Mr. Teddy. Mr. Teddy og jeg har gået på samme efterskole og har altid haft et godt øje til hinanden, men som sagt var jeg på det tidspunkt i et helt andet forhold, og det var Mr. Teddy også. To år efter vi stoppede på efterskolen ender vi ved en tilfældighed så med at skrive til hinanden og han inviterer mig på vores første date. Jeg havde på dette tidspunkt en masse følelser omkring forhold, jeg forstod kun mistillid når det kom til mænd og havde svært ved at sige ja til denne date. Jeg vælger dog at møde op til en helt speciel aften. Han er flot og charmerende og vores kemi er så tydelig som den altid har været. Vi får snakket og det går op for os at vi begge kommer fra to turbulente forhold som har revet al tillid i stykker.

Vi befinder os stort set det samme sted i livet. Kl bliver fem om natten og jeg vælger at tage med Mr. Teddy hjem for at sove og intet andet. Han var en ren gentleman og behandlede mig som en prinsesse hele aftenen. Næste morgen siger vi farvel med en følelse af at vi har fundet noget unikt. Jeg gik hjem med en inderlig følelse af tryghed, trods jeg græd hele vejen hjem i toget. Jeg var bange for at hele historien ville gentage sig, jeg var bange for at overgive mig til igen at føle noget for et andet menneske. Dette foregik i en måneds tid hvor vi ender på flere fantastiske dates, og vi efterhånden har haft et par rimeligt lækre knald.

Selv så langt inde i en relation med Mr. Teddy, gik jeg stadig med en følelse af angst, som voksede i takt med at jeg faldt mere og mere for ham. På min 18 års fødselsdag var jeg en prinsesse og han fortalte han elskede mig. Jeg græd da han sagde det. Mit tidligere forhold spøgede og jeg var bange for at miste det hele, at vågne op til en løgn. To måneder senere overgiver jeg mig og på Mr. Teddys fødselsdag fortæller jeg ham for første gang jeg elsker ham, tre måneder inde i vores forhold. Jeg tog et valg om at jeg ikke ville pålægge Mr. Teddy min ekskærestes tidligere fejl. Jeg tog et valg om at jeg ikke længere ville være et offer, og jeg sprang hovedkulds ud i et forhold som har givet mig så meget følelsesmæssigt, men også har udfordret mig på min tillid og tålmodighed.

Much Love

Miss Vanilla

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here