Kompromisløs parleg med Mr. Teddy

0
911

Kære Læsere!

Alle mennesker har grænser. Og disse grænser ligger forskelligt alt efter hvilket menneske man er.
Ens grænser i forhold til sex, er noget af det vigtigste at have afklaret med sin kæreste.

Jeg oplevede selv effekten af manglende kommunikation og forståelse i mit gamle forhold. Dette førte til at jeg endte med at gøre ting som jeg ikke var klar til. Det var ikke fordi at jeg ikke havde lyst, jeg havde bare et behov for at gøre det i mit eget tempo.

Min egen fejl lå i at jeg ikke slog fast overfor ham, hvor min grænse gik. Derfor tog han det som at jeg var med på det hele og accepterede derfor ikke et nej, når det nu en sjælden gang kom.

Tilbage til at vi alle er forskellige i forhold til hvad vi holder af under den lumre dyne i soveværelset. For hvornår fungerer sex i et parforhold?

Fungerer det ligesom alt andet i et forhold, igennem kompromis?

Det tror jeg.

Jeg tror det er vigtigt at du finder en partner der har nogenlunde de samme sjove lyster inden for sex som du selv går og lumrer lidt med. Hvis en numsegnaver møder en søndagspige kan der hurtigt opstå gnidninger, i hvert fald hvis der ikke indgås kompromis ofte.

I mit tidligere forhold var det ikke fordi jeg opfattede mig som denne søndagspige med lange skørter, måske mere en missekat med hæmninger og manglende erfaring, som havde brug for at tage det i sit eget tempo. Han var mere en orne med bind for øjnene og en smule for meget ørevoks. Han var i hvert fald ikke villig til at lytte, og da missekat mødte orne endte jeg med at gå derfra med en rigtig ubehagelig følelse og skuffelse over mig selv.

Pointen med dette indlæg og fokus ligger altså, at sex er en stor del af vores forhold. Hvis du er den eksperimenterende type, der elsker kinky sex i dine forældres seng med fri udsigt ud til gaden mens folk går forbi og skimter dine mormor trusser i vindueskammen, skal du måske ikke lige finde dig en lagengnasker der ønsker lyset slukket og en god missionær ‘all the way’.

Jeg mener dog heller ikke at din sexpartner skal afspejle præcis de samme lyster og tanker som dig. Det kunne hurtigt gå hen og blive kedeligt og forudsigeligt. Men voks med hinanden som par, og indgå kompromis i jeres parleg, så er der næsten garanteret succes, hvis alle har det rart.

– Enjoy your day!

Kisses from Miss Vanilla

Tidligere artikelKropsidealet – når sex bliver en udfordring
Næste artikelOplevelsen af hverdagens vaniljesex
MISS VANILLA
Livet er for kort til ikke at have en fræk tankegang. I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Bliv revet med ind på første række, når jeg blogger om min egen, og min kæreste, Mr. Teddys, seksuelle udfordringer og eventyr, som omhandler alt fra trekanter, hverdagskriser og jagten på den bedste orgasme. Jeg blogger også om alle de hverdagskriser og klemte følelser, man har i et parforhold - og hvordan man sammen kan komme over dem. Samtidig giver jeg dig en masse anmeldelser på sexlegetøj og mine bedste guides til, hvordan du udlever dine dybeste seksuelle drømme. Miss Vanilla! // Mail: MV@missgrey.dk - for kontakt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here