stram-og-smidig

udgivet:

17, stram og smidig

Det er crazy, men samtidig også ret så fantastisk

Rejsende Onkel Matt og jeg har kendt hinanden i rigtig mange år, og med mange år, der mener jeg virkelige mange år! Vi mødte hinanden i gymnasiet, og med to pauser på sammenlagt ét år, har vi været sammen lige siden.

Læs mere fra Miss Elle: Første skriv og indlæg fra Miss Elle

Det er crazy, men samtidig også ret så fantastisk. Vi har fuldt hinanden gennem op- og nedture – han er virkelig en person der kender mig godt. Jeg beundrer ham utrolig meget for den person han er, og de ting han har opnået.

Men når det så er sagt, er der også tidspunkter, hvor jeg ikke kan rumme ham og bare har brug for en pause fra os og vores hverdag. Og det er ikke fordi jeg ikke elsker ham, for det gør jeg – helt utrolig meget. Men det er bare som om jeg har brug for at savne ham i ny og næ. Når man har været samme i så mange år som vi har, tror jeg det er vigtig at skabe noget længsel, som så i sidste ende udvikles til begær hinanden imellem.

stram og smidig

Back in the days, da jeg var 20’ish var det kine problem at smide et par kilo eller tre

Netop grundet vores lange historien sammen betyder det også, at Rejsende Onkel Matt kendte mig tilbage dengang, hvor jeg var 17, stram og smidig. Og jeg ved hvor meget det betyder for ham at jeg gør noget ud af mig selv, som fx træner og spiser sundt.

Efter at ha’ født to børn, er det bare som om det ikke længere er så super nemt at komme af med de der ekstra kilo. De har på en eller anden måde forfulgt mig lige siden vi fik vores første barn i 2009. Back in the days, da jeg var 20’ish var det kine problem at smide et par kilo eller tre. Her kunne jeg bare sulte mig selv et par dage. For så at hoppe ned i et alt for lille pencil skirt og gi’ den gas – de dage er forbi.

Seriøse issues under lagnerne

Lige nu er jeg inde i en super fed stime med noget løbetræning. Men hold nu kæft, hvor er det svært at holde fast i træningen til hverdag når jungletrommerne spiller, og de mørke dage bliver længere og længere. Men de her ekstra kilo, nok en 10-12 stykker skal væk, for ellers kommer jeg aldrig til at smide toppen når vi dyrker sex – jeg har nogle seriøse issues under lagnerne!

Rejsende Onkel Mattfortæller mig, at jeg er lækker når vi dyrker sex, men jeg ved, at så snart rusen er ovre, finder han, lige så vel som mig, ikke de ekstra kilo super sexede. Det er ikke kun under lagnerne, at jeg føler mig utiltrækkende. Jeg er så træt af at låse døren ud til badeværelset når jeg er bad med frygten om at han pludselig kommer ud og ser mig nøgen. Og så i det lys – ellers tak!!!

17, stram & liderlig (& ikke helt så smidig)

Forskellen fra da jeg var 17 til nu, er til gengæld at jeg har lang mere lyst til sex. Jeg har nogle drifter, som ikke kan sammenlignes med da jeg var 17 år. Det svinger selvfølgelig. Men hovedsageligt har jeg en lyst til sex som aldrig før. Det er dejligt, men kan på nogen måder også være skræmmende.

Jeg ville ønske at vi kunne dyrke noget mere spontan og lækker sex, for det savner jeg. Men det kræver, at jeg er konsekvent og går all-in på træning og spiser sundt. Så spørgsmålet er bare om jeg kan…. Men jeg vil nu give det et go!

/Miss Elle

Stram og smidig

Se Også