sex playliste

udgivet:

12 frække sange til din sex playliste + frækt tip

Kære læser

Hvis du ikke i forvejen har en sex playliste, med sange der får dig i det legesyge og frække humør, vil jeg anbefale dig at lave en! Der er ikke noget der kan sætte stemningen, som musik der for dig til at føle dig KLAR. Få inspiration til hvordan du kan bruge din sex playliste, og hvilke sange du skal sætte på din sexplay liste.

Sådan bruger jeg musik i mit sexliv

Jeg er STOR musik fan, og jeg har en playliste til alle slags humør Også det frække. Det er både sjovt, fræk og anerledes at dyrke sex, mens der høres musik. Jeg vil i hvert fald anbefale alle at gøre det en gang i mellem. Du kan enten bruge musik, som en lægger baggrundsummen. Skruge op på fuld knald og knalde i takt til musikken. Eller sætte et lækkert track på, og lave en lille strip for den heldige, der er sammen med dig. (Onani og høj musik er en lækker blanding.. Just saying!)

Opret en sex playliste og fyld den med legesyg musik, der får dig til at føle dig sexet og liderlig. Brug den til at lokke din indre sexgudinde frem. 

Min sex playliste indeholder ikke de typiske sensuelle og romantiske tracks, som du finder på de fleste lister til det frække formål… Det er en meget blandet liste, der indeholder lidt fra alle genre. Jeg er hovedsagligt en rocktøs, men jeg hører musik fra de fleste genre. Derfor er min sex playliste MEGET blandet. Det er en god blanding af pop, indie, oldschool, en enkelt countrysang og en masse sexede rock numre. Jeg starter blidt ud, så du ikke bliver skræmt væk fra start. (Det sagde han også i går…) Jeg forventer ikke, at du kan lide alle sangene. Find de sange som du selv kan lide, at brug blot dette indlæg til inspiration.

12 sange til din sex playliste

 1. Fingers – Pink

Du kender sikkert Pink, men kender du sangen der hedder Fingers? Det er ikke den mest spillede sang, men jeg ELSKER den. Der er den fedeste stemning gennem hele sangen, og teksten er HOT. ”When its late at night I let my fingers do the walking…”

 1. Pony – Ginuwine

Kan du overhovedet have en sex playliste uden Pony? Den er fra 1996, men nummeret er tidsløstUdover en tekst der handler om sex, oser beatet også bare SEX. Hvis ikke du har set de to scener fra Magic Mike og Magic Mike XXL med Channing Tatum… DO IT AND THANK ME LATER.

 1. Lick – Joi, Sleepy Brown

Første gang jeg hørte denne sang var i filmen XXX, og jeg blev med det samme besat. Der er en helt speciel stemning og sangerinden har en lækker stemme. Der er et eller andet over, at give Mr. Unexpected et blowjob og på samme tid høre denne sang…

 1. Bad things – Jace Everett

Hvis du kender denne sang, kender du sikkert også vampyrserien True Blood. Jeg var besat af den i mine teenageår, og blown away af alt det sex serien indeholder. Denne country sang er i introen, og hans stemme og teksten pepper en hver sex playliste op.

 1. Poor some sugar on me – Def Leppard

Denne glamrock track er fra 1986, og er derfor den ældste på min liste. Men fortvivl ej, den er NAUGHTY AS HELL. Jeg vil sige, at du kan strippe for din mand til de fleste sange på denne liste. Men ”Poor some sugar on me” er den klassiske af god grund.

Læs også min anmeldelse af: Fifty shades freed – Butt Plug

 1. Do not disturb – Halestorm

Nu begynder listen så småt at blive lidt mere rocket. Men du behøver ikke at være rockfan, for at kunne lide dette nummer. Halestorm er et af mine absolutte yndlingsbands, og jeg har flere af deres sange på min sex playliste. Det fede er, at forsangeren er en BADDASS kvinde. (og musik videoen er rimelig grineren!)

 1. Im gonna do my thing – Royal Deluxe

Jeg vil våge og påstå, at du heller ikke behøver at være rockfan, for at syntes at denne sang er sexet. Af alle sangene på min sex playliste, er det denne her, som jeg ville vælge at strippe til. Teksten er ikke direkte om sex som de andre, men det er måske noget af det der gør den SEXY.

 1. Bad girlfriend – Theory of a deadman

Vi fortsætter i rock genren med denne sang, der handler om at kæresten giver den rimelig meget op. Det gør mig glad, fordi at den modsiger den grimme titel ”kærestekedelig”. Rytmen er lidt hurtigere end de andre sange, men det gør bestemt ikke noget. (også en rimelig grineren musik video).

 1. Savage – Dynamite 

Rå tekst, alternativ sangstil og en god rytme, er den bedste måde at beskrive denne sang på. Den er helt klar anerledes, og skiller sig meget ud fra almindelige radiohits. “Savage” får mig til at komme i kontakt med min mørke side. Hans stemme er sprød, og jo mere han råber, jo bedre lyder det. EARGASMN. Hvis man er til den slags.

 1. Sunspots – Nine Inch Nails

Det er nok ikke jer alle sammen, der kan følge mig her. Nine Inch Nails er en alternativ rockbank, og er kendt for nogle atypiske tracks. Denne sang har en hel speciel stemning, som bare taler til mig. Jeg får sådan en os-to-mod-resten-af-verden-følelse og skaber min egen lille sex boble.

 1. Dope – Dirty world

Dope er et heavy metal band, så jeg vil tro, at jeg har tabt 2/3 dele af jer nu. Men den her sang styrker virkelig min indre sexgudinde, og giver mig det frække boost der skal til. Når jeg høre denne sang, glemmer jeg usikkerheder og kan pludselig klare hele verden! Teksten er PIV FRÆK og jeg elsker musikken.

Læs også: Kickstart 2019 med et nyt og forbedret sexliv 

 1. Whore – In This Moment

Uanset om du er til heavy metal eller ej, bliver du nødt til at se musikvideoen nedenunder. Maria bring (forsangeren) er en af de frækkeste kvinder, som jeg nogensinde har set! Hun har sin helt egen måde at synge på og hendes udstråling er pivfræk. ”Whore,” er oprindeligt er lavet for ar tage kontrollen tilbage fra et nedladende ord. (sejt!)

Tak fordi du læste med! Jeg håber, at du fik noget inspiration til din egen sex playliste. Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

Se Også