Tema-Søndag #5: Mændenes valentinsdag: BØF OG BLOWJOB DAG!

1
1593

Kæreste læsere!

Vi er endnu engang nået til yndlingsdagen i ugen: Søndag! Det er derfor atter engang tid til Temasøndag, hvilket jo også kommer til at betyde, at vi piger her i dag på Miss Grey, skal snakke om et emne der enten vil røre jer eller vil efterlade jer med et andet indtryk af bloggen og få jer til at tænke, at I da ikke kunne være mere ligeglade.

I morgen er det som de fleste bekendt, Bøf og Blowjob dag, hvilket betyder, at vi kvinder skal stille os i køkkenet og forberede noget lækkert bøf til vores dejlige mænd og derefter sætte os på knæ, og give manden et lækkert blowjob!
Nogle vil være stædige og nægte at underkaste sig en lortetradition, men andre vil føje og forkæle manden hele den lange dag – hvilket jo vel egentlig også er i orden, når nu vores mænd også lader sig underkaste Valentinsdag hvert år i februar?

Bøf og Blowjob én gang i året?

Som sex-blogger hos Miss Grey, ville man jo nok mene, at jeg burde have en lidt moderne holdning til netop denne dag, og selvfølgelig ville lade mig underkaste denne “fantastiske” dag! Men det er faktisk langt fra sådan jeg har det..

Mr. Grey fortjener selvfølgelig forkælelse og kærlighed, specielt efter denne sidste måned, hvor han simpelthen bare har opfyldt alle mine ønsker, ud fra det jeg kalder “drømmemanden”. Han har været fuld af kærlighed, udtrykt det på forskellige måder, og vi går nu i overvejelserne sammen, om vi skal flytte til en anden by og starte et familieliv op der. Han gør alt for at gøre mig lykkelig, og rykker sine grænser, for at der også er plads til mine ønsker.

Men på trods af, at Mr. Grey er den perfekte mand, så synes jeg da ikke, at han kun skal forkæles med disse lækkerier én fucking gang i året? Han giver mig jo heller ikke kun kærlighed, kys og blomster lige på én specifik dag, men fordeler det ud over et helt år, så jeg kan føle, at han faktisk elsker mig!
Og ligeså ønsker jeg da heller ikke kun at udtrykke sex, lækker mad og kærlighed én gang i året – nej piger, bøf er om fredagen og blowjobs skal finde sted, lige når han ønsker et!

Jeg vil ikke lade mit kærlighedsliv defineres af én dag, jeg vil give ham alt, lige når han ønsker det. Det er lidt en buffet, for han kan få ligeså meget eller ligeså lidt som han vil have!

Så få det nu fejret!

Kære kvinder, få nu fejret den kære mand, og giv ham nu fortjeneste for denne ene dag!
Manden føjer og gør til, for at du kan nyde din valentinsdag, så lad nu manden få denne ene dejlige dag, og giv ham lige hvad han vil!

Xoxo

– Quinn <3

Tidligere artikelUge 10: Temasøndag #5 – skal manden forkæles med bøf og blowjobs?
Næste artikelDe forpulede kærestekilo
MISS QUINN
OBS: Miss Quinn blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Quinn: "Mit dæknavn her på bloggen er Miss Quinn, jeg er født i 90'erne. Og dengang bloggen blev bygget op, blev vi i gruppen ret hurtige enige om, at jeg måtte være den danske udgave af Anastasia Steele - dette gav dog mest mening, fordi min mand, er den danske version af Mr. Grey - sådan bogstaveligt talt. Jeg prøver at følge med på det seksuelle, men har ofte svært ved at holde det følelsesmæssige tilbage. Jeg er genert, stille, og har ofte en trang til et glas rødvin eller 7! I kan på min side læse om alt lige fra kærlighed, pisk og sex og selvfølgelig dagligdagsindlæg omkring de ting Mr. Grey og jeg foretager os. Jeg kommer med tips og tricks til at spice forholdet op, og selvfølgelig også gøre det romantisk. Så hvis du har brug for en bred blog, som både kan give svar på, hvordan det første knald var, hvor pinligt det var da jeg blødte igennem i folkeskolen eller et personligt spørgsmål du måtte have, så velkommen til mit univers, hvor alle spørgsmål er velkomne".

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here