Vi søger nye bloggere til lidt af det hele

udgivet:

Vi søger nye bloggere til lidt af det hele!

Kære Læsere

Vi søger lige nu nye bloggere til en masse nye spændende projekter på Missgrey.dk. Vi søger efter nogle forskellige kompetencer, men hvis du føler, at du passer godt ind på Missgrey, sådan helt generelt, (eller bare gerne vil blogge), så tøv ikke med at sende os en ansøgning.

Lige nu søger vi følgende

  1. Vi søger bloggere til at skrive personlige indlæg omkring dem selv, deres parforhold/singleliv og sexliv. Du skal have lyst til at dele ud af dit personlige liv (anonymt), og have en masse på hjerte. Både kvinder og mænd er velkomne til at skrive til os!
  2. Vi søger par, som har lyst til at skrive nogle indlæg sammen, som er relateret i forhold til jeres parforhold/ægteskab. De bliver skrevet i samarbejde med redaktionen. I vil komme til at dele ud af jeres sexliv i ægteskabet, gode råd og tips – og hvad vi ellers kan finde på! Hvis I som par synes det kunne være en sjov ting at gøre sammen, så tøv ikke med at skrive til os. Dette kan også være med til at udvikle jeres forhold. Så se det som en sjov opgave for jer begge.
  3. Vi søger dig der godt kan lide at skrive erotiske noveller. Hvis du har en lille forfatter gemt i dig, og elsker at skrive erotiske noveller (eller bare gerne vil i gang med det), så skal du helt sikkert sende os en ansøgning.

Det skal du/I gøre…

Du skal sende en ansøgning, hvor du skriver lidt om dig selv, hvad du tænker, at du kan bidrage med til Missgrey, samt hvad der kendetegner dig og dit sexliv/parforhold/single status.

Send din ansøgning til: Trine@missgrey.dk

Missgrey Blogger

Se Også