Kan vi kvinder tilfredsstille vores mænd fuldstændigt

udgivet:

Vi går ind for monogami – men hvad betyder det egentlig?

Kæreste læsere!

Endnu en fantastisk søndag er i vente, og på denne obligatoriske tema søndag, er vi piger på Miss Grey blevet enige om, at skrive om emnet monogami.

Men for at være ærlig, har jeg ingen idé om, hvad monogami helt præcist er! Det er ikke for at lyde dum eller uviden, men jeg har vidst bare aldrig rigtig sat mig ind i det, fordi jeg altid har hørt, at det ikke er noget, der hører hjemme i et “normalt” parforhold!

Dog efter videre research, ville jeg da egentlig gerne have et monogamt forhold mellem Mr. Grey og jeg, hvis altså man gik efter den oprindelige betydelse af ordet!

movies reactions mind blown russell brand

Men hvad er monogami så lige?

Efter at være blevet sat på opgaven at skulle skrive om monogami, googlede jeg selvfølgelig ordet, og blev overrasket over, hvad ordets egentlige betydning var! For hvad jeg fandt ud af var, at monogami oprindeligt er et ægteskab mellem to ægtefæller, og ordet kun bruges om andre samlivsformer, hvor en person kun har én partner.

Det var jo egentlig ikke det jeg mente det betød, men efter videre læsning, er ordet monogami dog omsat og betyder i den vestlige verden, at man har mere end en partner! Dog er den rigtige betegnelse for denne slags parforhold Serielmonogami.

Ordet monogami er misforstået – og det er synd!

Ordets oprindelige betydning er i sig selv en smuk ting, og jeg sidder da og ærgrer mig over, at ordet er blevet så misforstået! Folk glemmer at skelne mellem monogami og serielmonogami, så når jeg egentlig sidder og skriver om, at jeg da til hver en tid ville have et monogamt forhold mellem Mr. Grey og jeg, så er det kun fordi jeg mener, at jeg på et tidspunkt af kærlighedens vegne, gerne indgår i et ægteskab med manden min.

For at understrege det nok, går jeg ikke ind for serielmonogami, hvor man har flere partnere end en, men jeg går ind for et ægteskab bygget på kærlighed og troskab! Et ægteskab hvor kun Mr. Grey og jeg har hjemme, og hvor vi sammen kan skabe en smuk lille familie.

Så med det sagt, så vil jeg nu hoppe tilbage i sengen med Mr. Grey og drømme om vores lille monogame forhold, hvor vi indgår i ægteskab og skaber smukke børn sammen.

Skulle i dog være uenige med mig i dette indlæg, er i velkomne til at lægge en kommentar i feltet nedenunder eller skrive en mail til mig privatMQ@MISSGREY.DK 🙂

Xoxo

– Miss Quinn <3

Se Også