er-vi-mere-end-bollevenner

udgivet:

At være sammen med en, der allerede har en kæreste?

Endnu et af de lidt mere sprængfarlige emner at tage op efter min mening. Men et konstant dilemma, som har været omdiskuteret siden jeg begyndte at interessere mig for kærester og kærlighed. Det er et emne med utroligt mange forskellige stærke holdninger, og et emne, hvor morale, følelser og gensidig respekt virkelig spiller en stor rolle! Nemlig: Kan du være sammen med en, der allerede har en kæreste?

I kærlighedens navn

Kærligheden er af en mærkelig størrelse, og er noget af det mest kraftfulde og intense du som menneske overhovedet kan opleve, når den endelig rammer. Kærlighed kan på den måde også være farlig, og kan få dig til at gøre de mest sindssyge ting. Ting, som du ALDRIG ville havde gjort, hvis ikke det var i kærlighedens navn.

Som man siger: I krig og kærlighed gælder alle kneb. Og det kan let indebære, at du kommer til at såre folk undervejs, fordi kærligheden simpelthen ikke giver dig et andet valg.

Jeg har selv prøvet at være den kvinde, hvis kæreste har fundet en anden, som han valgte at give sit hjerte væk til, frem for mig. Hvilket er noget af det mest hjerteskærende, jeg nogensinde har oplevet. Men på den anden side, så har jeg også selv været den såkaldte anden kvinde, som har været sammen med en fyr, der allerede havde en kæreste i forvejen, udelukkende fordi mit hjerte ikke kunne andet.

Det gør helt vildt ondt at blive valgt fra af den man elsker allermest i hele verden. Og ikke mindst at blive valgt fra til fordel for en anden. Men samtidig er jeg jo på ingen måde interesseret i at leve mit liv med en partner, der hellere vil leve sit liv med en anden.

Er det virkelig så forkert?

Ja det er det. Der er absolut intet der kan gå ind og retfærdiggøre det at tage en andens elskede, og på den måde knuse et andet menneskes hjerte i tusinde stykker. Det er næsten så usselt og uetisk, som noget overhovedet kan være. Men er det nødvendigt nogle gange? Ja det er det.

Men bare fordi det til tider kan være nødvendigt at følge sit hjerte, så bør du aldrig nogensinde kaste dig ud i at splitte et forhold ad, bare for en enkelt stiv aften/nat i byen. Eller fordi du lige synes det kunne være sjovt for en kort periode. Hvis du splitter to mennesker fra hinanden, så skal du mene det. Og forsøg at gøre det på en så respektfuld og ordentlige måde, som du overhovedet kan.

Livet er for kort til at leve det med den forkerte. Og nogle gange bringer kærligheden sine ofre med sig. Lige meget hvor ondt det gør, så er det bare sådan livet er. Skriv gerne til mig på: ml@missgrey.dk – og giv din mening til kende. Miss Lara ønsker dig en rigtig god weekend!

Se Også