Miss Vanilla anbefaler

udgivet:

Vær tilstede i dit parforhold – drop mobilen!

Kære læsere!

En vedvarende problematik dukker i perioder op i mit forhold med Mr. Teddy. Det er spørgsmålet om hans elskerinde – hans elskede mobil.

Til tider finder man denne mobil tilstede i alle hverdagens gøremål, godt placeret i Mr. Teddys hånd med hans øjne fastlåst hertil. Nu ved jeg ikke om jeg er den eneste kvinde, der tænker sådan, men jeg tvivler på det – den begynder og irritere mig ustandseligt!

Hvorfor egentligt?

Jeg føler ikke han er til stede, når vi er sammen. Vi har alle mere eller mindre krav på vores egen private tid, og her vælger man selv, hvad man vil udfylde denne med. Men Mr. Teddys hede mobiltrekant sniger sig under på tidspunkter, hvor den bare ikke skal være der!

Det værste er simpelthen under et lækkert forspil, som bliver afbrudt af en ringen og dinglen fra selveste Frøken “hedt-mobil-opkald” som selvfølgelig ikke kan vente med at blive besvaret. Here goes that hanky panky… 

Hvorfor er det vigtigt at være tilstede?

Mobiler er og bliver en del af vores hverdag og vores liv, men til tider ville jeg ønske, at Mr. Teddy ville lægge den væk – kigge mig i øjnene og bolle mig i gulvet. For jeg føler, det er en totalt stemningsødelægger, og virkelig ikke noget der tænder mig.

For mig er det ligeså vigtigt at snakke sammen om hinandens dage, fremtid og drømme, som at dyrke sex, og i alle disse aspekter føler jeg at der er en barriere imellem os.

Mobilen..

Så hvad gør man med en kæreste, som ubetinget elsker sin mobil og knap kan slippe den når man hygger i sofaen eller spiser aftensmad?

You tell me..

Mobilen gør, at du ikke er til stede

Hvad er jeres erfaringer med mænd og mobiler? Smid en kommentar nedenunder! Håber i alle har en dejlig dag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også