Misgrey-blog-cover-stående-kvinde

udgivet:

En utraditionel form for utroskab

Kære læsere.

Så sparker vi endnu en temasøndag i gang her på Miss Grey. Denne gang er der fokus på utroskab, hvor jeg vil fortælle historien om min første kærlighed, som udsatte mig for en utraditionel form for utroskab.

Traditionel vs. utraditionel utroskab

Når jeg siger utroskab, forbinder langt de fleste det med sex. Dette vil jeg kalde den traditionelle form for utroskab. Men det er ikke den slags utroskab, jeg refererer til i dette tilfælde. Den måde jeg anskuer utroskab på, er måske en smule utraditionel. For mig er utroskab nemlig meget mere end at dyrke sex med en anden end sin kæreste. Som jeg ser det, er man nemlig ligeså meget utro, når man lyver for sin partner og dermed bryder sin partners tillid på andre måder. Og det må jeg sige, at min første kæreste er et fantastisk eksempel på.

Min første kæreste var narkoman, da vi mødtes

Jeg har tidligere fortalt lidt om min første kæreste her på bloggen under kælenavnet Loverboy, som jeg har valgt at fortsætte med at bruge til at fortælle denne historie.

Vi mødtes, da vi begge var 16 år gamle. På trods af hans unge alder havde Loverboy allerede en straffeattest, der er længere end mit nuværende CV, (hvilket altså ikke siger så lidt). Han var en rod med en meget mørk fortid, som han flygtede fra ved at bedøve sig selv med alt fra hash til Rohypnol. Selvom jeg var uskyldigheden selv på daværende tidspunkt, faldt jeg pladask for ham ved første øjekast. Jeg var fuldstændig blind for, at han var narkoman og havde været det længe. Jeg havde absolut ingen erfaringer med nogen former for stoffer og vidste derfor på ingen måde, hvad jeg gik ind til, da jeg indledte et bekendtskab til denne fyr.

Da vi havde fløjet afsted på en lyserød sky gennem en uges tid, fik jeg et glimt af virkeligheden, da han en dag havde smuglet en pose med ecstasy forbi mine forældre og op på mit værelse. Da han havde lukket døren bag sig, viste han mig begejstret pillerne. Min reaktion var på ingen måde begejstring. Vi havde jo aftalt, at jeg absolut IKKE ville involveres i hans stofmisbrug. Og på en eller anden måde havde jeg jo håbet på, at han automatisk ville stoppe med at tage narko, nu når vi brugte så meget tid sammen. Hvor var jeg dog naiv!

Men der stod jeg altså og kiggede på posen med de lyserøde piller, som i det øjeblik lå på mit skrivebord. Det var første men langt fra sidste gang, at Loverboy havde brudt min tillid. Jeg var enormt bange, da jeg var (og er) stor modstander af euforiserende stoffer. Jeg gav ham derfor et ultimatum, da det gik op for mig, at jeg ikke kunne have et forhold til en narkoman. Det var enten mig eller stofferne. På det tidspunkt valgte han mig, og vi skyllede pillerne ud i toilettet for at symbolisere, at hans dage som stofmisbruger var talte.

health-846863

Han var mig utro med hash og ecstasy

Mine følelser for ham blev stærkere og stærkere for hver dag, der gik, og vi endte med at være uadskillige. Jeg levede i forestillingen om, at jeg havde reddet ham fra en forfærdelig skæbne, og at vi skulle leve lykkeligt til vores dages ende.

Desværre viste det sig, at han ikke kunne holde sig på den rette sti. For selvom han ikke længere var høj, når vi var sammen, (hvilket vi var stort set hele tiden), røg han sig skæv og tog andre former for stoffer de enkelte gange, at jeg kiggede den anden vej.

Det fandt jeg så ud af, efter vi havde været sammen i to år. Selvom vi havde planlagt en fremtid sammen med hus og børn, var vores forhold dødsdømt fra det øjeblik. Jeg kunne på ingen måde leve med, at han havde løjet for mig og brudt min tillid på den måde. Jeg kunne jo aldrig stole på ham igen! Faktisk tog jeg mig selv i at ønske, at han havde været sammen med en anden pige i stedet for. Det kunne jeg bedre have tilgivet ham for. Hele vores forhold var jo bygget op omkring, at jeg havde hjulpet ham med at blive clean. Da han ikke længere kunne skjule sit misbrug for mig, var han ikke længere den person, jeg elskede.

Jeg gennemgik de præcis samme følelser, som hvis han havde været mig utro på den traditionelle måde. Og jeg havde utrolig svært ved at stole på andre mænd efter dette forhold, som tog mig rigtig lang tid at komme over. Jeg var i dyb sorg samtidig med at jeg var ubeskriveligt vred.

Så min pointe med dette indlæg er altså, at utroskab ikke kun handler om sex i mine øjne. Der findes nemlig (mange) andre måder at bedrage sin partner på.

Utroskab og bedrag

Og med disse ord takker jeg af for denne gang. Hvis du har spørgsmål og/eller kommentarer, kan du skrive en besked til mig nedenfor eller sende mig en mail på: mf@missgrey.dk 

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag.

KH.
Miss Felicity.

Se Også